Vai var lādēt tvaicētāju ar parasto telefona lādētāju (mazais USB) no tīkla?
- Sluchijs
- Aktīvs
- Atbildes: 93
- Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Kontakts:
Vai var lādēt tvaicētāju ar parasto telefona lādētāju (mazais USB) no tīkla?
Muļķīgs jautājums, bet forumā atbildi neatradu. Negribu riskēt un spraust mēģināt.. ka nesadeg kas ziliem uguņiem!!!:)
Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Re: Vai var lādēt tvaicētāju ar parasto telefona lādētāju (mazais USB) no tīkla?
Kas par modu?Sluchijs rakstīja:Muļķīgs jautājums, bet forumā atbildi neatradu. Negribu riskēt un spraust mēģināt.. ka nesadeg kas ziliem uguņiem!!!:)
Kāds lādētājam izejošais strāvas stiprums A?
R
- Sluchijs
- Aktīvs
- Kontakts:
Re: Vai var lādēt tvaicētāju ar parasto telefona lādētāju (mazais USB) no tīkla?
Kangertex subox mini. Komplektā bija USB lādētājs, kas lādē no kompja, tātad vienā galā parastais USB, ko spraust kompī, otrā mazais USB, ko spraust tvaicētājā. Bet kas par ampērām, vatiem vai voltiem - nezinu. Tas mazais gals USB jau it kā vienāds pēc izmēriem gan telefoniem, gan šim Kangertech, bet.....???
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Sveiks, es lādēju ar visiem lādētājiem pēc kārtas, manā skatijumā ja paredzēts no kompi- der visi. Jautājums cik ātri uzlādēsies, no 3.5A lādētāja jau pēc divām stundām bača pilna, no 0.5a lādētāja paies iespējams četras, piecas stundas, uz nakti var atstāt. Nav bijušas problēmas ne ar modu, ne ar lādētājiem.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Līdz 1A lādētājiem nevajadzētu būt nekādu problēmu. Ja virs, tad jāskatās. Telefonu (android) lādētāji reti ir vairāk.
.
.
- Sluchijs
- Aktīvs
- Kontakts:
Pats brīnos, kā nebiju ātrāk par to iedomājies!!!! Ar tiem telefonu lādētājiem pilna māja! Pamēģināju - lādē..
Bet otrā virzienā ir tā, ka lādētājs no Kangertech nelādē Samsung telefonu, savukārt lādētājs, ko nupat nopirku fasttech par 1$, to pašu telefonu no tā paš kompja caur to pašu USB izeju LĀDĒ:)
Tad jau vajadzētu būt tā, ka arī mašīnas telefona lādētājs der e-pīpei???
Bet otrā virzienā ir tā, ka lādētājs no Kangertech nelādē Samsung telefonu, savukārt lādētājs, ko nupat nopirku fasttech par 1$, to pašu telefonu no tā paš kompja caur to pašu USB izeju LĀDĒ:)
Tad jau vajadzētu būt tā, ka arī mašīnas telefona lādētājs der e-pīpei???
- Sluchijs
- Aktīvs
- Kontakts:
Rīt būšu, un būšu visu nedēļu
Bet man mašīnā ir lādētājs ar usb mazo galu. Tātad tas der? Jebšu Tava pāreja ir saistīta ar Ampēriem izejošajiem?
Bet man mašīnā ir lādētājs ar usb mazo galu. Tātad tas der? Jebšu Tava pāreja ir saistīta ar Ampēriem izejošajiem?
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Par mašīnas lādētāju- man ir diva veidi mašīnas lādētāji, viens lētais no Čainas, ne sūda nelādē, pastruh arī nevelk, otrs ir biku krutāks un tiesa arī dārgāks..bet lādē un lietot arī var lādēšanas laikā. Ķīnietim rakstīts aptuveni 0.5A, otram 1A izejošais, tā kā skatās paši.
Par to 3.5A- vel nav bet nāk, tā kā biku sameloju 3A, tiesa ar 2.5A lādēju un nekas nav noticis.
Te no slovtecha pasūtiju lādētāju, man win tablete un tai mazāk par 2.1A neder, nācās meklēt un sūtīt šo lai ja nu kas...
https://www.fasttech.com/p/3169800
Par to 3.5A- vel nav bet nāk, tā kā biku sameloju 3A, tiesa ar 2.5A lādēju un nekas nav noticis.
Te no slovtecha pasūtiju lādētāju, man win tablete un tai mazāk par 2.1A neder, nācās meklēt un sūtīt šo lai ja nu kas...
- raitizz
- Teicējs
Gintchlv rakstīja:Par mašīnas lādētāju- man ir diva veidi mašīnas lādētāji, viens lētais no Čainas, ne sūda nelādē, pastruh arī nevelk, otrs ir biku krutāks un tiesa arī dārgāks..bet lādē un lietot arī var lādēšanas laikā. Ķīnietim rakstīts aptuveni 0.5A, otram 1A izejošais, tā kā skatās paši.
Atnāca kā linkā, ar US štekeri?
R
- raitizz
- Teicējs
Micro USB. Jā, liec un lādē.Sluchijs rakstīja:Rīt būšu, un būšu visu nedēļu
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi