Mazliet vairāk par nikotīnu
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 18 Jan 2017, 12:35
- Nauda: : Locked
- Veipoju kopš: 13 Nov 2016
Re: Mazliet vairāk par nikotīnu
Paldies dievam esmu ticia vala no šis indes, veipoju ar 0 jau 2mēnesi un jūtos labi.
- Mathix
- Aktīvs
- Atbildes: 34
- Pievienojies: 16 Dec 2016, 03:26
- Veipoju kopš: 18 Jan 2017
Kā tu tā izdomāji uz 0 pāriet? Un tvaicē mazāk vai tapat?kuldigasliepajnieks rakstīja: Paldies dievam esmu ticia vala no šis indes, veipoju ar 0 jau 2mēnesi un jūtos labi.
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 18 Jan 2017, 12:35
- Veipoju kopš: 13 Nov 2016
saku ar 18, tad pargaju uz 12, tad 8, tad 3 un velak jau sapratu nafig nevajag. No tvaicesanas atkarigs kada zupa , ja nem kkadus letos zarazas tad jau noteikti nekas labs nav, pats jaucu ar 50/50 bazi un dūmo labi aromu arī var vairak sajust neka ar nikotinu.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 31
- Pievienojies: 23 Mar 2015, 00:53
Tvaicējot nikotīns bik lēnāk uzņemas organismā, kā no smēķa. Un cik esmu lasījis/dzirdējis tad vajadzētu būt, līdzīgi kā vai mazāk kā ar cīgām. Atkal, šis ir mans personīgais viedoklis, ko esmu ieguvis veicot savu research. Iesaku katram veikt savuMathix rakstīja: Un vispar, ja taa ir taisniba, ka izsmekjejot vienu cigareti organisma nonak tikai 1 lidz 2 mg nikotina nevis kaa rakstits 6mg. Tad iztvaicejot pienjemsim 1ml skjidruma ar 6mg nikotina sanjemsi to 6mg nikotina devu vai ari mazak?
-
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 09 Apr 2017, 15:43
"Pile nikotīna nogalina zirgu, bet kāmīti saplosa gabalos" Sens padomju joks
Elektroniskās smēķēšanas speciālās olimpiādes gardākais komponents - bez šaubām nikotīns. Lai cik tas nebūtu paradoksāli, kaut izsaucot to pašu atkarību, analogajās cigaretēs ir vēl kaitīgākas vielas - tie paši govju mīzali, kuri paātrina nikotīna iedarbību. Jā jā, papīra, un tā, ko tagad sauc par tabaku, degšanas laikā izdalās over 9000 vielas, no kurām pat vismežonīgākais zirgs atstiepj kājas. Un principā, EC tirgoņi, tirgojot savu preci, apgalvodami, ka EC ir nekaitīgas, ir tuvu pie patiesības. Kā vēsta vikipēdija, homo, dažreiz, sapiens letālā doza svārstās 0,5-1 mg/dzīvsvara kg. Tobiš, lai dotos pie radītājiem, sfēriskam anonymus-am, kurš sver 70 kg, vajag absorbēt no 35 līz 70 mg tīra nikotīna. Liekas, kas tur smags - pietiek ņemt un nokačegarīt līdz filtram 70 marlboro gold cīgas, un sanāks tie maģiskie 35 mg. Bet šajā ceļojumā parādas kaudze ar šķēršļiem. Nikotīns sadalās 2h laikā, tātad, pusotras stundas laikā vajag nopīpēt trīš ar pus pačkas tā paša "mārļika". Tas ir viens.... Otrs: pie spēcīgas saindēšanās sākas drudžaini skeleta muskuļu drebuļi, un izmēģinājumtrusītis, vienkārši nevar pie lūpām pielikt cigareti. Jā uzstājīgais Anonymus negrib dabūt plaušu vēzi, un gribēs iedzert tīru nikotīnu, tad tas vienkārši nespēs uzsūkties asinīs, jo pie dozām, kuras ir daudz reiz zemākas par nāvējošo devu, izraisa neapturamu vēlmi pēc "abņimaškām" ar baltu porcelāna troni. Taču, ziņkārīgākajiem nedaudz atvēršu noslēpuma plīvuru, par to, kā tomēr kļūt par varoni ar sabža palīdzību: Pirmais - laist vēnā. Bet otrais: ielīst vannā ar nikotīnu - tas labi sūcas caur ādu, un vēl labāk, ja pirms vannošanās ādu attauko.
Nikotīna saturs eliksīros tiek mērīts miligramos uz mililitru (mg/ml) un pie mums, parasti variē no 0 beznikotīna e-šķīdumi, tiem, kuriem bez atkarības gribas patrenkāt mākoņus) līdz 20 (tvaika lokomotīvēm, dūmeņiem, kuri var izpīpēt pāris Kubas cigārus un šiem ne silts ne auksts). Caur tiem pašiem jūsu internetiem var dabūt vēl vairāk nikotīna, kuru ieteicams izjust tiem, kuri izmēģināt visus nikotīna pārdozēšanas jaukumus.
Elektroniskās smēķēšanas speciālās olimpiādes gardākais komponents - bez šaubām nikotīns. Lai cik tas nebūtu paradoksāli, kaut izsaucot to pašu atkarību, analogajās cigaretēs ir vēl kaitīgākas vielas - tie paši govju mīzali, kuri paātrina nikotīna iedarbību. Jā jā, papīra, un tā, ko tagad sauc par tabaku, degšanas laikā izdalās over 9000 vielas, no kurām pat vismežonīgākais zirgs atstiepj kājas. Un principā, EC tirgoņi, tirgojot savu preci, apgalvodami, ka EC ir nekaitīgas, ir tuvu pie patiesības. Kā vēsta vikipēdija, homo, dažreiz, sapiens letālā doza svārstās 0,5-1 mg/dzīvsvara kg. Tobiš, lai dotos pie radītājiem, sfēriskam anonymus-am, kurš sver 70 kg, vajag absorbēt no 35 līz 70 mg tīra nikotīna. Liekas, kas tur smags - pietiek ņemt un nokačegarīt līdz filtram 70 marlboro gold cīgas, un sanāks tie maģiskie 35 mg. Bet šajā ceļojumā parādas kaudze ar šķēršļiem. Nikotīns sadalās 2h laikā, tātad, pusotras stundas laikā vajag nopīpēt trīš ar pus pačkas tā paša "mārļika". Tas ir viens.... Otrs: pie spēcīgas saindēšanās sākas drudžaini skeleta muskuļu drebuļi, un izmēģinājumtrusītis, vienkārši nevar pie lūpām pielikt cigareti. Jā uzstājīgais Anonymus negrib dabūt plaušu vēzi, un gribēs iedzert tīru nikotīnu, tad tas vienkārši nespēs uzsūkties asinīs, jo pie dozām, kuras ir daudz reiz zemākas par nāvējošo devu, izraisa neapturamu vēlmi pēc "abņimaškām" ar baltu porcelāna troni. Taču, ziņkārīgākajiem nedaudz atvēršu noslēpuma plīvuru, par to, kā tomēr kļūt par varoni ar sabža palīdzību: Pirmais - laist vēnā. Bet otrais: ielīst vannā ar nikotīnu - tas labi sūcas caur ādu, un vēl labāk, ja pirms vannošanās ādu attauko.
Nikotīna saturs eliksīros tiek mērīts miligramos uz mililitru (mg/ml) un pie mums, parasti variē no 0 beznikotīna e-šķīdumi, tiem, kuriem bez atkarības gribas patrenkāt mākoņus) līdz 20 (tvaika lokomotīvēm, dūmeņiem, kuri var izpīpēt pāris Kubas cigārus un šiem ne silts ne auksts). Caur tiem pašiem jūsu internetiem var dabūt vēl vairāk nikotīna, kuru ieteicams izjust tiem, kuri izmēģināt visus nikotīna pārdozēšanas jaukumus.
Coil It - Wick It - Juice It - Vape It
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 22 Jūl 2021, 17:21
Sveiki, es varēju atmest smēķēšanu ar nelielu zāļu palīdzību. Aptiekā man ieteica izmēģināt nikotīna košļājamo gumiju, un es nespēju noticēt, cik tas bija efektīvs. Es uzskatu, ka es to atradu veikalā https://www.azeta.lv/ , varbūt jūs to atradīsit tiešsaistē, taču noteikti ir vērts izmēģināt
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 214
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
mēs tvaicējam. mūs košļenes neņemmyher rakstīja: ↑22 Jūl 2021, 17:31Sveiki, es varēju atmest smēķēšanu ar nelielu zāļu palīdzību. Aptiekā man ieteica izmēģināt nikotīna košļājamo gumiju, un es nespēju noticēt, cik tas bija efektīvs. Es uzskatu, ka es to atradu veikalā https://www.azeta.lv/ , varbūt jūs to atradīsit tiešsaistē, taču noteikti ir vērts izmēģināt
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi