Windows 10!!!

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Windows 10!!!

Raksts Gintchlv » 11 Aug 2015, 10:11

Apsveicu visus ar Win10 ierašanos, jāatzīst ka gaidiju ne mazāk kā Subox Minī :D Bet nu ir klāt arī officiāli un protams ka ir jau uz visiem mājas aparātiem.
Tā kā pirms tam lietoju TechPrewiev- tagad kad beidzot ir annosēta tā teikt pilna versija, vīlies neesmu, OS ir izdevusies. Man ka lietotājam nav lielu problēmu ar OS lietošanu, patīk mūsdienigais dizains, viss nepieciešamais ir ērti izvietots, startējas tikpat ātri kā Win8, bet vietu uz hdd aizņem mazāk. Pats Microsofts jau sola debesu brīnumus un gandriz Merllina cienīgus trikus no savas un jaunās OS puses, nu dzīvosim redzēsim.
Pagaidām visu izslavētā Cortona(virtuālais palīgs-assistents) manā tabletē man nepalīdz,cerams ka Microsofts pie tā piestrādās, tāpat neatradu uz savas tabletes kā ieslēgt Windows Hallo...
Visas mājā esošās ierīces bez sāpēm un gļukiem smuki pārinstalējās uz Win10-prieks :thumbup:
Un kāda ir jūzu pieredze ar Win10?

Attēls
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: Windows 10!!!

Raksts infants » 11 Aug 2015, 10:21

Pilnīgi paralēli viss, kas ir maikromīkstā tēmā. Mājās uz kompja stāv win8.1, tas arī viss, ko zinu.
Attēls
Nord2
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 11 Aug 2015, 10:22

Pa lielam man tas nav nekāds jaunums, jo lietoju windows 10 technical preview kopš pirmās dienas, kad tas bija pieejams - tb pērnā gada laikam oktobris bija. Pa lielam der! Ir šādi tādi sīkumi, kas nepatīk, bet pārlēciens no w7 bija tā vērts, w8 un w8.1 izlaidu, jo nu nepatika man tās flīzes, ok ok - bija jau visādi palīgrīki, lai viņām būtu klasiskā starta poga, bet tas man besija, ka ir jāmodificē kaut kas, lai normāli lietotu.
W10 kopā ar SSD ir vispār bomba, nepaiet ne 10 sekundes kopš pogas nospiešanas un pilnvērtīgas pārlūka lietošanas.
Vēl drusku nepatika pāreja no legāla W8.1 uz W10, visiem jau patīk tīrais instalis, bet te, lai to izveiktu, bija nepieciešams vispirms apdeitoties caur apdeitiem uz w10, tad visu nest nost un likt pa jaunam, kopumā tas aizņem teju pusi dienas.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 11 Aug 2015, 11:18

Man vecam laptopam bija vista. Nebija lietojams. Tad uzlika 7win bisku labāk palika. Būs jāmēģina uzlikt 10. Varbut ka sāks kustēties un varēšu dot sīkam lai skatas savus muļkikus.
Tad no 7 uz 10 ir vienkārši pāriet?
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 16 Aug 2015, 12:12

Laikam īsi pirms updeitošanās, win8.1 no kāda updeita deaktivizējās. Attiecīgi w10 tech preview un arī nākamais upgreids rādās kā neaktivizēti.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 16 Aug 2015, 12:41

infants rakstīja:Laikam īsi pirms updeitošanās, win8.1 no kāda updeita deaktivizējās. Attiecīgi w10 tech preview un arī nākamais upgreids rādās kā neaktivizēti.
Man ar vienu kompi tā bija, atjaunināju sistēmu (ņēmu tikai system restore, ne pilnībā no nulles) un viss sagāja kā vajag. Un tas tjipa nelegālais neļāvās arī licenzēties...
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 16 Aug 2015, 16:52

Kad tu apdeitojies uz win10 tev tjipa jau bija licenzēts,kaut arī pirātisks, tāpēc kad atnāca win10- šamējais padomāja ka ir licenzēts un tā arī tu tiki pie liceenzēta win10. Nezinu kā būs vēlāk- vai maicrosoftts čekos vai nē, to rādiīs laiks.
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 20 Aug 2015, 14:22

Tas win 10 ir kā siers peļu lamatās. Tur ir saliktas ntās spiegošanas programmas kuras neuzrādās un vel visādas figņas. Tik pat labi savu datoru vari ozlikt publiskai apskatei. Viņi drīkst slēgties klāt pilnīgi visam kas ir datorā un piesprausts datoram: mikrofoni,camera,klaviatūra kura saglabā visu ko raksti, tātad visas paroles u.t.t. Tad vel dators atgadina citiem lietotajiem par apdeitiem u.t.t. Īsāk sakot, tavs dators vairs nav tavs un tu nezini ko viņš dara.
Ir kautkada aplikācija kas apmāna tās sliktās progas un viņam liek domāt ka pats dators ir tas kam jāsūta viss info, ķipa kautkāda cilpa ielikta un tad progas sūta uz citu folderi...vai kautkā tamlīdzīgi.

P.s. Vispār...es jau kopš seniem laikiem pc kameru pagriežu uz leju lai nevar neko redzēt kamēr nelietoju. Savukārt telefonam priekšejā kamera ir aizlimeta ar melnu skoču. :)
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 21 Aug 2015, 09:53

Palielam piekrītu WoT, man arī īpaši nav ko slēpt, ja jau šamējam intresē ko es skatos, kur ložņaāju- lai jau... Un protams jau ka infu vāc visi,google,andrīts, abolīts, visi- lai jau ja nav slinkums.
Attēls
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 21 Aug 2015, 10:03

Nespiego vairāk kā w8 :roll:
Negribās nevienu apvainot, bet ne M$ ne arī specdienestiem mēs neinteresējām.
Var jau ievākties meža vidū uzbūvētā zemnīcā, bet vai tas ir vajadzīgs? :P
Neaizmirsīsim kā arī visas mūsu telefonsarunas un sms tiek glabātas kādu laiku, ko nu? Metam ārā telefonus?
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w

Atgriezties uz “Datori un spēles”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis