Vai mana atkarība no nikotīna ir mazinājusies?

Jaunumi, forumi, apzīmējumi, termini
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Re: Vai mana atkarība no nikotīna ir mazinājusies?

Raksts quickbot » 22 Jan 2015, 18:46

Masīca un viņas mamma kūpina baigo dziru, jau 24nic vai pat vairāk. es pāris gadu laikā no 18nic uz 4-5nic. Godīgi sakot no nikotīna var atradināties, bet šaubos vai no tvaika pūšanas būs tik viegli atteikties. Atkarība jau nav tikai nikotīns, bet pats process, kaut ko vilkt plaušās un pūst laukā.Ja kūpina jau vairākus gadis, tad šaubos vai metīs nost, īsti tam arī jēgu neredzu, labāk veipoju nevis kaut kādas semenes vai riekstiņus riju. Viens izdzer paa 10 tasītēm kafijas dienā, es izkūpinu pa 5-15ml šķidruma dienā :D

Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 22 Jan 2015, 20:59

Par atkarību...esmu savā laikā atmetis uz gadu un vel tur pāris mēnešiem, pīpmaņa stāžs- nepilni trisdesmit gadi, laikam ap 27 vai, nepīpēju šajā laikā pusotru gadu, elektronisko- aptuveni divus.
Sāku ar 12, tagad 4-6mg/ml, aptuveni 5ml dienā, nu varbūt 10ml, kāda diena bijusi. Sākumā pietika ar 10ml uz nedēļu gandrīz... vo bija laiki.
Esmu mēģinājis vilkt 0mg/ml- pavilku, pavilku, bet nu nav tas ko vēlos, tākā patreiz 4-6mg/ml ir tas kas vajadzīgs.
VoTsoon tu no Cēsīm? Es pats pēdējos gadus LV dzīvoju pa Cēsīm un Cēsu pusi. Vasarā būšu LV, jāsaskrienas!
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 22 Jan 2015, 21:02

Bet pašam ieradumam...? Kas vainas?
Mēs to vel nezinam....
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini

Atgriezties uz “Galvenie jautājumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi