Kangertech Dripbox 160

Lietotāja avatars
BearLV
Biedrs
Atbildes: 6
Pievienojies: 27 Sep 2019, 08:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Ala

Kangertech Dripbox 160

Raksts BearLV » 27 Sep 2019, 09:12

Sveiki, esmu jauniņais gan vape komūnā, gan arī šajā forumā.
Kādas pāris nedēļas jau mēģinu atrast kā atrisināt problēmu manam Kangertech Dripbox 160. Baterija durtiņas, kas ir apkšā, pie neliela sitiena (lielākoties pat pietiek, ja tikai noliec uz koka virsas), lai nākošo reizi ceļot augšā atvērtos baterijas durtiņas un baterijas izkristu ārā.
Modam izskatās, ka ir parādījusies neliela sprauga starp baterijas atveri un squonk magnētisko vāciņu. Ir kādām varbūt idejas kā var pievilkt, lai sprauga ir mazāka? Īsti nekādas skrūves neesmu redzējis.
Vēl viens itkā risinājums ir baterijas aplīmēt ar skoču, lai rodas saķere starp baterijām un sieniņām, kas savukārt dos mazāku spiedienu uz baterijas durtiņām. Šis variants vēl ir jāpamēģina, bet, manuprāt, tas tikai ārkārtīgi minimāli palīdzēs.
Šis ir mans pirmais mods pēc Evod izmantošanas, esmu diezgan priecīgs ar to un būtu laimīgs, ja kāds varētu palīdzēt ar problemu. Pēc vajadzības varu nosūtīt arī bildes utml.

Paldies.

Horizontech Falcon King 0.38 omi + Vapor Storm Puma 200w Custom Made.
Aramax Power 5000 kā second.
Lietotāja avatars
mednieks2
Aktīvs
Atbildes: 214
Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
Atrašanās vieta: Cēsis
Veipoju kopš: 12 Jūn 2016

Re: Kangertech Dripbox 160

Raksts mednieks2 » 27 Sep 2019, 09:35

es teiktu, ka te viss vienkārši. Ir pienācis laiks jaunam modam :)
Viss ar laiku nolietojas. Dripbox ir jau senjors.
Kā teica viens vecs gudrs indiāns - ja zirgs ir beigts, tad kāp nost....
Attēls
Attēls
Lietotāja avatars
BearLV
Biedrs

Raksts BearLV » 27 Sep 2019, 09:47

Šo variantu tomēr vēlētos atstāt kā pēdējo. Esmu students, nauda tomēr jaunam modam vēl nav, bet šis tiešām patīk. Varbūt tomēr ir kāds cits veids? Varbūt tomēr ir kāda iespēja kā sataisīt?
navsvarigi
Aktīvs
Atbildes: 278
Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Dzintarzeme
Veipoju kopš: 29 Apr 2016

Raksts navsvarigi » 27 Sep 2019, 10:08

Nav nodilusi bateriju vāciņa mēlīte vai vieta aiz kuras tā mēlīte aizķeras moda korpusā?
Papēti vai iekšā nav kāds gruzis, kas neļauj vākam pilnībā aizvērties.
Kādas bačas liec iekšā? Dažas 18650 bačas nav īsti piemērotas lietošanai tvaika aparātos.
Vapeforumam ir čats! Un ŠEIT reizēm 200W+ mierīgi minoties uz ričuka, citreiz 500W+.
Lietotāja avatars
mednieks2
Aktīvs

Raksts mednieks2 » 27 Sep 2019, 10:16

Šādi grūti būs palīdzēt.
Skrūvē vaļa un skaties, kas pa vainu.
Bet nu jabateriju vāciņš neturās ciet, tad visticamāk aizslēgs ir sadilis. un tur nu neko nevar iesākt. Ja spraugas kaut kādas, tad meklē, kur skruve vaļā vai dābu viņu kopā.

Paskaties forumā pārdod sadaļā, moš kaut ko labu un pa lētām naudām atradīsi sev.
Nav jau jauns jāpērk (un vēl LV veikalos)
Var āri no uzlecošās saules zemes kko pasūtīt pa nelielām naudām.

Reku labs variants.. 20 dolaari https://www.sourcemore.com/joyetech-evi ... zling.html

šis arī labs... https://www.sourcemore.com/vaporesso-ta ... x-mod.html
Attēls
Attēls
Lietotāja avatars
BearLV
Biedrs

Raksts BearLV » 27 Sep 2019, 10:26

Mēlīte izskatās minimāli padilusi, bet tas ne tik ļoti, cik tā sprauga starp baterijām un squonk. Sprauga ir abās pusēs pa milimetram vai pus otras. Šim modelim mēlīte knapi aizāķējas aiz tās sieniņas. Ja saspiezu modu, tad viss ir tiešām labi. Laikam vien pagaidām būs Jāsavelk pamatīgi ar kaut kādu skoču.
Bačas ir zaļas. :D Es zinu, zinu, tas neko neizsaka, bet es tik tiešām neatceros kādas baterijas nopirku viņam.

Nekas tur neizskatās īsti sadilis. Vienkārši tā sprauga ir pietiekoši liela, lai mēlīte vienkārši izšļūgtu ārā. Kā saskrūvēt vēl īsti nezinu, meklēšu kādu manual kas ir šim aparātam un skatišos vai vispār ir vērts skrūvēt vaļā. Un savilkt kopā pagaidām vienīgais variants ir ar skoču.

No ārzemju saitiem sūtīt kaut ko tik lielu un dārgu īsti negribas. Es te pa latviešu veikaliem tagad ložņāju. Kangertech Ripple 200w pa 35 eiro ir aizķēris manu aci.
Lietotāja avatars
mednieks2
Aktīvs

Raksts mednieks2 » 27 Sep 2019, 10:35

Aizmirsti Kangertech. Lai viņiem vieglas smiltis. :)
Un no čainas šutīt tur arī viss safe. Tas links ko iedevu tev. tur viss droši. Ok, jāgaida 3 nedēļas. bet nav jau ebay, kur var nākties gaidīt 2 mēnešus.
Visi sūta, visiem viss labi.
Attēls
Attēls
Lietotāja avatars
BearLV
Biedrs

Raksts BearLV » 27 Sep 2019, 12:06

Takā acīmredzot ir jāņem jauns mods, skatos uz "Sourcemore" un latviešu saitiem, tad vēlējos uzzināt, kas man ir jāzin ņemot mods, lai tam derētu Smok TFV8 Cloud Beast Tanks. Tas ir tanks, ko izmantoju tagad un man pat ļoti patīk. Varbūt labāk meklēt kādu citu tanku, kam būs ilgāks laiks pieejams koilu iegādei? Idejiski es gribēt ar modu vai modu + tanku iekļauties līdz 50 eiro. Ieteicams līdz 35.

Ceru, ka varu rakstīt šeit un nav jātaisa tam atsevišķa tēma. Ja ir, sakiet, uzreiz pārtaisīšu un šo aizvēršu.
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 27 Sep 2019, 12:16

BearLV rakstīja:
27 Sep 2019, 09:47
Esmu students
Nameiz! Es arī ir students. Labāk nečakarē savus nervus un laicīgi pasūti vietā Kautko normālāku. Droši vari ienākt foruma čatā, kur varēsi uzdot kādu jautājumus par interesējošo lietu. Ieteiks dažādus variantus, plusi mīnusi utt. Jo kā jau Mednieks2 rakstīja - Kangertech firma nu jau ir aizvesture. Ja interesē squonk, ir pēdējā pusgada laikā iznākuši pietiekoši daudz citu firmu modi ;)
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
Lietotāja avatars
BearLV
Biedrs

Raksts BearLV » 27 Sep 2019, 12:34

Squonk neinteresē. Šo vape dabūju pa lēto no drauga labu laiku atpakaļ. Tikai nesen izdomāju reāli piešķilt viņu.

Čatā rakstīt diezgan sarežģīti, jo neesmu pieejams visu laiku, lai izlasītu kas tur uzrakstīts. Līdz ar to rakstu šeit.

Ir kādi ieteikumi ko ņemt? Pliku modu kas der SMOK TFV8 Cloud Beast vai kopā ar tanku, kas arī derētu līdz kādiem 35 eiro? Varu i pasūtīt no sourcemore, i no latviešu saitiem.

Zinu diezgan maz par veipiem. Pīpēju ar nikotīnu un izmantoju DL. MTL galīgi nepatīk. Podi nepatīk. Pats koilas netinu, kaut gan komplektā dabūju a4 lapas lieluma zipperi pilnu ar vates strīpām. Gan jau kādreiz. Pamatā ko ņemt lai ir diezgan starter friendly?

Atgriezties uz “Jautājumi par regulējamiem modiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 12 un 0 viesi