Vai kāds var ko vairāk pastāstīt par "Temperature controlled mods"?
Kādi ir labumi no viņa un vai vispēr ir jēga?
Temperature controlled mods
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
- Nauda: : Locked
Temperature controlled mods
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Atrašanās vieta: Riga
Re: Temperature controlled mods
Es esmu jauna moda meklējumos. Pēc ļoti liela apjoma youtube, esmu nonācis pie secinājuma ka vel nav laiks izvēlēties temperatūras "ierobežošanu". Drīzumā parādīsies temperatūras ierobežošana kantalam, tad varbūt. Mans viedoklis, temperatūras kontrole varētu būt adekvāta pēc kāda pus gada, vel ir pārāk agrs tai štelej.
- Gredzens
- Aktīvs
paldies!, nezināju, tad pagaidām atkrīt.., + ja pareizi saprotu tad ir ne tikai vajadzīgs temperature controlled mods, bet arī pats coils..? (Sorry, reāli, tik šodien sāku par to interesēties...)audzeejs rakstīja:Es esmu jauna moda meklējumos. Pēc ļoti liela apjoma youtube, esmu nonācis pie secinājuma ka vel nav laiks izvēlēties temperatūras "ierobežošanu". Drīzumā parādīsies temperatūras ierobežošana kantalam, tad varbūt. Mans viedoklis, temperatūras kontrole varētu būt adekvāta pēc kāda pus gada, vel ir pārāk agrs tai štelej.
- Gredzens
- Aktīvs
TIEŠI TĀ! Es esmu viens no tiem cilvēkiem, gluži tāpat kā man nepatīk ķimerēties ar Rebuildables, tapēc arī pārdevu Taifun GT(vienīgais pluss ir mazāki tēriņi, bet ar to čakaru esmu gatavs savilkt jostu), man arī neinteresē visi vati wolti utt.., es vnk gribu kaifīgu dūmuWoTsoon rakstīja:Temperatūras kontrole - vairāk cilvēkiem, kuriem nav ne intereses, ne sapratnes iedziļināties watos,voltos, un citos niekos, un niansēs.
+ Temperatūras kontrolei vajadzētu palielināt coilu dzīvi?, Aŗ to ka coilam nav tur piem iespēja uzlekt augstāk par 500 piem 700 vietā..?
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Nevis ar nichrome, bet niķeļa (Ni200) stiepli šancē temp.kontr.
Ļoti mazas pretestības tiek lietotas. Ar 0,32mm Ni200 stiepli 0,1 Oms ir 7 tinumi ap 3mm, tīri ieskatam.
Teorētiski arī ar titāna stiepli varētu maukt, bet čipi gan jau uz to nav kalibrēti.
YIHI SX Mini M čips ar temp.limitēšanu ir diezgan laba štelle, tikai padārgs, 200USD+
Var paņemt arī HCigar HB DNA 40 (ar autentisku DNA40 čipu), ap 100USD.
R
Ļoti mazas pretestības tiek lietotas. Ar 0,32mm Ni200 stiepli 0,1 Oms ir 7 tinumi ap 3mm, tīri ieskatam.
Teorētiski arī ar titāna stiepli varētu maukt, bet čipi gan jau uz to nav kalibrēti.
YIHI SX Mini M čips ar temp.limitēšanu ir diezgan laba štelle, tikai padārgs, 200USD+
R
- Gredzens
- Aktīvs
Nu redz, tu pats mini labus piemeerus kāpēc Temperatūras kontrole ir laba štelleWoTsoon rakstīja:Nezinu, kā tā sistēma strādā, bet sausu vati tas nededzina - nu tā vismaz redzēju video. Kā tas nosaka, kas tur ir, hvz, un, cik saprotu, tad garikus toč nevar noķert. Pagaidām tāda manas domas. bet, kā patiesībā, nezinu, neesmu daudz skatījis īpaši. Max, ja nešaubos vispar ir kkādi 650 grādi, bet varu kļūdīties.+ Temperatūras kontrolei vajadzētu palielināt coilu dzīvi?, Aŗ to ka coilam nav tur piem iespēja uzlekt augstāk par 500 piem 700 vietā..?
- Gredzens
- Aktīvs
Vēl labāk - niķeļa - vispār nezināju ka arī tādas ir...raitizz rakstīja:Nevis ar nichrome, bet niķeļa (Ni200) stiepli šancē temp.kontr.
R
Ja es vispār kko sapratu?.. - tādiem clearomizeriem kā Nautilus, subtank gatavos coilus nevar veipot ar Temperatūras kontroli..?
Bet vai varētu piem subtank rebuildable coil'u ar niķeļa stiepli vai vnk kādu rebuildable ar niķeļa stiepli?
Vai Temperatūras kontrolei tomēr ir paredzēti speciāli coili, tanki utt..?
Un vispār.., paskatijos dažus video un tur ar čaļi ko teica ka diemžēl pašlaik Temperatūras kontrole strādā tikai ar niķeļa stieplēm.., - viņas dod kaut kādu nepatīkamu piegaršu vai kas ir par vainu? Vai problēma ir tajā ka pretestība ļoti maza? - Ja es gribētu dabūt 0.5 omus tad man vajadzētu ķipa 21 tinumu ?
Un vai HCigar HB DNA 40 vietā labāks nebūtu IPV4? http://vapenw.com/ipv-4-by-pioneer4you
YIHI SX Mini M = 200$(paskatijos reviews un saka jau nu ka tiešām labs), bet nu.. max ko es kādreiz atdošu par modu būs 100$
Ir kāda nojausma kad varētu parādīties modi ar kuriem varēs kanthal veipot..?
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
tādiem clearomizeriem kā Nautilus, subtank gatavos coilus nevar veipot ar Temperatūras kontroli..?
Nautilus un Subtank var, bet tikai ar niķeļa spolēm.
Bet vai varētu piem subtank rebuildable coil'u ar niķeļa stiepli vai vnk kādu rebuildable ar niķeļa stiepli?
Var, uzbūvē RBA ar niķeli un aiziet..
Coili jā, tanki nē.
Un vispār.., paskatijos dažus video un tur ar čaļi ko teica ka diemžēl pašlaik Temperatūras kontrole strādā tikai ar niķeļa stieplēm.., - viņas dod kaut kādu nepatīkamu piegaršu vai kas ir par vainu? Vai problēma ir tajā ka pretestība ļoti maza? - Ja es gribētu dabūt 0.5 omus tad man vajadzētu ķipa 21 tinumu ?
Būvējot ar Ni200, tu drīzāk skaties uz 0,2 Omiem un uz leju. Par piegaršu neemu neko dzirdējis.
Un vai HCigar HB DNA 40 vietā labāks nebūtu IPV4? http://vapenw.com/ipv-4-by-pioneer4you
Jā, IPV4 čips ir sakarīgs, bet pats mods viduvēji nostrādāts.
Ne-e
R
Nautilus un Subtank var, bet tikai ar niķeļa spolēm.
Var, uzbūvē RBA ar niķeli un aiziet..
Coili jā, tanki nē.
Būvējot ar Ni200, tu drīzāk skaties uz 0,2 Omiem un uz leju. Par piegaršu neemu neko dzirdējis.
Jā, IPV4 čips ir sakarīgs, bet pats mods viduvēji nostrādāts.
Ne-e
R
- Gredzens
- Aktīvs
Paldies tev raitizz par tik izsmeļošām atbildēm, tiešām palīdzēji!
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Atrašanās vieta: Riga
Temperatūras kontrole strādā ar niķeli un titānu (ar titānu gan ne visi čipi māk). Kad ieliec jaunu spoli, aukstu, tu viņai fiksē pretestību. Čips atcerās pretestību aukstais spolej (nodzesētai) un uzkarstot pretestība mainās, kad tev coils paliek saus uzkarst stipri un pretestība mainās stipri, tad ieslēdzas temp kontrole un saka ka ir sausa spole/vate. Stipri temperatūras "ierobežožanas" gadījumā ir nedaudz mainās, jo tur jau tā ir ļoti mazas pretestības.
ipv4, ieteiktu izlasi. Viņš lēts, tas protams ir lielis pluss, bet lētai cenai nāk līdz lētais izpildījums. Cik es saprotu tas čips ir labs, bet viss pārējais sūdīgs. Un ja nu tu gadījumā taisies tomēr lietot temperatūras "ierobežošanu", tev tie 100w nav galīgi vajadzīgi (līdz 100w ar ipv4 var pagriet tik kad ir "power mode", tas ir ar kantal vai nihromu). Esmu internetā redzējis arī dažādas nepatīkamas bildes un info par ipv4 - sadedzis, pēc divām nedeļām pārstāj strādāt ekrāniņš, nevienmērīgi izlādē aķus. Bet tās ir tik mans subjektīvais viedoklis, skaties pats
Ja negribās čakarēties un tīt kautko pašam (esu dzirdējis ka ši ar būs rba), apskati šo kā variantu Joyetech eVic VT. Strādā līdz 60w. Te ir gan niķeņa gan titāna spoles. Vienīgais mīnus tas ka iebūvēts aķis, bet vismaz liels 5000 mah.
http://www.joyetech.com/product/eVic-VT.php
ipv4, ieteiktu izlasi. Viņš lēts, tas protams ir lielis pluss, bet lētai cenai nāk līdz lētais izpildījums. Cik es saprotu tas čips ir labs, bet viss pārējais sūdīgs. Un ja nu tu gadījumā taisies tomēr lietot temperatūras "ierobežošanu", tev tie 100w nav galīgi vajadzīgi (līdz 100w ar ipv4 var pagriet tik kad ir "power mode", tas ir ar kantal vai nihromu). Esmu internetā redzējis arī dažādas nepatīkamas bildes un info par ipv4 - sadedzis, pēc divām nedeļām pārstāj strādāt ekrāniņš, nevienmērīgi izlādē aķus. Bet tās ir tik mans subjektīvais viedoklis, skaties pats
Ja negribās čakarēties un tīt kautko pašam (esu dzirdējis ka ši ar būs rba), apskati šo kā variantu Joyetech eVic VT. Strādā līdz 60w. Te ir gan niķeņa gan titāna spoles. Vienīgais mīnus tas ka iebūvēts aķis, bet vismaz liels 5000 mah.
http://www.joyetech.com/product/eVic-VT.php
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 12 un 0 viesi