Modi ar iebūveto bateriju
-
- Biedrs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 11 Jūn 2019, 22:32
- Nauda: : Locked
Modi ar iebūveto bateriju
Sveiki tauta, intrese jūsu viedoklis, man kā iesācejam, intrese, vai ir jēga iegādāt modu ar iebuveto baterīju, tādus kā eVic Primo fit 80w, vai Eleaf ikuu i80 80w? Cik aptiveni viņiem tas aķis tur, dienu var iztikt? Un cik ilgi dzivo tie iebūvētie aķīši, vai nav tā ka pec diviem mēnešiem tas iebūvētais aķis vairs neko netur un vape var izmest musara? Pašlaik domāju par eVic Primo kit 80w, patik ka tāds mazs un viegls, bet ta iebuveta bača biede. Kads ir jūsu viedoklis?
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Modi ar iebūveto bateriju
Sākumam mods ar iebūvēto baču ir tīri praktiska padarīšana. Atkrīt bateriju lādētāja iegāde, atkrīt bateriju lādēšana un to līdzi staipīšana somā. Cik ilgi bača turēs, vai pietiks visai dienai ir atkarīgs no tā cik daudz tvaicēsi, kādi iztvaicētāji utt. Tas tev oašam būs jāniskaidro. Iebūvētās bačas oarasti dzīvo tikpat ilgu mūžu cik parastās, kā arī pritams ja bačas mūža ilgums atkarīgs no tā kā lietosi modu.
Un tevis izvēlētais eVic Primo 80w nav ar iebūvēto baču bet gan ar 18650 baču...ja lietosi kita tanku, tad visticamāk ka ar vuenu baču dienai nepietiks, sākumā varbūt, bet vēlāk būs pa īsu. Pats mods ir labs, esmu to lietojis.
Un tevis izvēlētais eVic Primo 80w nav ar iebūvēto baču bet gan ar 18650 baču...ja lietosi kita tanku, tad visticamāk ka ar vuenu baču dienai nepietiks, sākumā varbūt, bet vēlāk būs pa īsu. Pats mods ir labs, esmu to lietojis.
-
- Biedrs
Tie modi divi varjanti viens ar maināmo baču, bik lielāks, otrs ar iebuveto 3000mAh
-
- Biedrs
Paldies Gintchlv par atsaucību mods beidzot iegādāts Geekvape Nova 200w taka pievienojos tvaicētājiem 
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi