VapeNation - Neliels uzmetiens.

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Walter
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 16 Mar 2017, 03:12
Nauda: : Locked

VapeNation - Neliels uzmetiens.

Raksts Walter » 03 Jūn 2019, 19:28

Sveiciens visiem Vapeforuma lietotājiem!
Šodien gribēju uzrakstīt topiku par to kā mani nedaudz uzmeta.
Iegādājos kitu ar baterijām un e-liquid no šī jaunā cilvēka http://prntscr.com/nx3bia VapeNation.
Caur omnivu, visu sarunājam, viss kārtībā. Naudu pārskaitu, pāris dienas vēlāk atnāk no Omnivas īsziņa. Aizeju pakaļ paciņai, veips iekšā, bateriju nav, e-liquid nav. Domāju, nu kam negadās cilvēks aizmirsa. Uzrakstīšu džekam un šis vēlāk kaut kad nodos man to visu personīgi. Uzrakstu, ka jā, ir tāda iespēja pirmdien visu nodos man un viss būs kārtībā.
Pirmajā dienā kad nonācu pie veipa testēšanas, sapratu ka kaut kas nav tā. Deguma smaka, un pat nomainot tanku nekas nemainijās. Nonācu pie slēdziena ka veips ir bojāts, (pats mods) aizeju pie čoma kurš daudz saprot no modiem. Saka, ka apskatīsies kas par lietu. Nododu modu viņam, un tad rakstu džekam kurš man notirgoja modu ar tanku. http://prntscr.com/nx3cp2
Paiet pāris dienas, atbildes nav, džeks no whatsapp aplikācijas izdzēsies un vairs neeksistē tāds numurs. Beigu beigās, aizeju pie sava čoma un viņš saka ka modam ir problēmas ar plati. Tapēc arī ir tā deguma smaka un viss pārējais, bet diemžēl novērst to problēmu nevar. Nu, tikai mainot plati.

Atvainojos, par haotiski izvietotiem komatiem un iespējamām gramatikas kļūdām. Šo materiālu jau labu laiku atpakaļ biju sagatavojis, bet aizmirsu ielikt vapeforumā. Cerams, ka jums nenāksies iegādāties no šādiem cilvēkiem lietas. Vēlu veikmsi! un paldies ka izlaisji!

pokemon
Aktīvs
Atbildes: 159
Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11

Re: VapeNation - Neliels uzmetiens.

Raksts pokemon » 12 Jūn 2019, 11:01

Facebook identitati sim zini ? Sito kadru atceros no gintch chata teica ka tvaice tikai premium sulas lai ari likas ka nesaprot par ko runa.
Vajag papublicet facebook grupinas. tas kadrs gadijuma nebija no ventspils ?
Walter
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 16 Mar 2017, 03:12

Re: VapeNation - Neliels uzmetiens.

Raksts Walter » 06 Aug 2019, 04:21

@pokemon ar lielu novēlošanos, nē. Neko daudz nezinu izņemot vārdu, strādā UK. Viss ko zinu.

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 13 un 0 viesi