Tajā Nicoticket lapā ir "our-retailers". Pabīdot karti uz Eiropu var atrast arī citus EU izplatītājus. Iespējams kāds sūta.
BIja man pieredze ar vāciešiem- arī šie itkā nesūta uz LV.
http://www.gute-liquids.de/zahlung-und-versand/
Bet onlainā pasūtot es ierakstīju savu pasta adresi un tur sarakstā vēl jāatzīmē valsts no piedāvātā saraksta, starp kurām LV nebija.
Vācijā piegāde bija 4.90 , bet citas valstis 11.90.
Tad nu es manuāli uzrakstīju adresi, bet ieķeksēju Vāciju. Pēc tā ķekša sistēma aprēķina piegādes cenu. Šajā gadījumā bija 4.90
Rezultātā preci atsūtija 4 dienu laikā un pat ar Exprespasta kurjeru uz māju atveda.
Pasūtījums ,laikam bija ap 30 eiro. Ja būtu bijis 5 eiro, tad jau drošvien nesūtītu.
Ja kāds sūta tos Nicoticket no Eiropas, tad padalās ar info, kas par piegādes cenu un kas ar atlaidēm.
Nicorex
- Mr.Rū
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 26 Mai 2015, 18:21
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Wolmar
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Re: Nicorex
Uz reiz jau saku - Gaumes lieta Da nee - ir ir labun labie Nicoticket, kapee Nicorex ?raitizz rakstīja:Iečekojiet Nicoticket mājaslapu. Vieni no labākajiem premium/gourmet liquids, kādi pastāv. Katram pirmajam pasūtījumam 50% off uz visu saitu. + šippings. Tāpat sanāk tas pats, ja ne lētāk, kā uz vietas LV kkādu ķīnu par 5+ EUR 10ml pirkt.
Jūs tiksiet sabojāti uz mūžu
R
Edit: sorry par offtopic
Pats paproveeju Frenilla, betelgeuse, strawnilla, the virus, gravity, creme brule un custards last stand, Visi 7 tieshaam ljoti patika.., bet nu atceros kaa raitizz rakstiija ka piem Yaeliq skjidrumi Nicoticet priekshaa nobaal, nu es gan taa neteiktu, vnk NT ir tikai 19 dazhaadas garshas, bet Yaeliq'am 100+?
Cik zheel ka nebija passioncake kad es pirku skjidrumus, uhh pilniig siekalas saskreeja iedomaajoties
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Liquid used: "DIY" e-juice"
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Re: Nicorex
Tas, cik daudz kuram ražotājam ir ir garšas opciju, nenosaka to kvalitāti, nē. Grūti tā izskaidrot. bet ne velti Nicoticket jau 3 gadus pēc kārtas dabū 1.vietu ECF juice aptaujās.Gredzens rakstīja:Uz reiz jau saku - Gaumes lieta Da nee - ir ir labun labie Nicoticket, kapee Nicorex ?
Pats paproveeju Frenilla, betelgeuse, strawnilla, the virus, gravity, creme brule un custards last stand, Visi 7 tieshaam ljoti patika.., bet nu atceros kaa raitizz rakstiija ka piem Yaeliq skjidrumi Nicoticet priekshaa nobaal, nu es gan taa neteiktu, vnk NT ir tikai 19 dazhaadas garshas, bet Yaeliq'am 100+?
Cik zheel ka nebija passioncake kad es pirku skjidrumus, uhh pilniig siekalas saskreeja iedomaajoties
Labi, es jau neko, tikai un vienīgi stāstu par labu šķidrumu.
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis