Cik bieži sanāk redzēt citus PT lietotājus ikdienā? Es Liepājā baigi reti redzu kādu kūpinām uz ielas. Kādos citos iestādijumos kā naktsklubi vai kādos tamlīdzigos iestadijumos sen nav bijis, bet kad biju, tad biju vienigais kupinatājs.
Kā ar jūsu pilsētu vai miestu?
Kūpinātāji pilsētā
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Kūpinātāji pilsētā
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Kūpinātāji pilsētā
Ogrē kaut ko nevienu neesmu redzējis :/
Mans drugans viens niekojās vienu brīdi, bet nu ir atpakaļ pie analoga.
Mans drugans viens niekojās vienu brīdi, bet nu ir atpakaļ pie analoga.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Limerikā redz daudzus-gan ar ego, gan istick ar nautilusiem(populārākais komplekts). Bet nu ar analogiem redz vairāk...
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Uz ielas pretimnācēju tvaicējam neesmu redzējis. Nekur, ne Salaspilī ne Rīgā. Kur jūs visi slēpjaties?
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Šādi tādi Rīgā ir manīti. Reti gan.
R
R
-
- Aktīvs
- Atbildes: 31
- Pievienojies: 23 Mar 2015, 00:53
Rīgā diezgan bieži esmu redzējis ka velk elektroniskās. Vienreiz pat sanāca redzēt, ka policists busā braucot vilka elektronisko
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Atrašanās vieta: Riga
Dzīvoju Rīgā, izņemot piecus ko pazīstu, esmu redzējis vel tik pāris. Kādu mēnesi atpakaļ, krogā "Brālis" redzēju divus eGo kolēģus, šie ieinteresēti pētīja drippera mākoņus , bet uz kontaktu neizgāja
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Kaunējās čaļi vnk, iedomājies, ka Tu ar druganu lielveikala stāvvietā tusē ar opel astra un opel kadet, tad viens piebrauc ar X5 - dabīgi, ka kauns būtu iet runāties
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Gestapo rakstīja:
Kaunējās čaļi vnk, iedomājies, ka Tu ar druganu lielveikala stāvvietā tusē ar opel astra un opel kadet, tad viens piebrauc ar X5 - dabīgi, ka kauns būtu iet runāties
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Atrašanās vieta: Riga
5dien satiku čaļus ko man nebija nācies redzēt kādu gadu. Abi bija "zajadlie" smēķētāji, cik atceros . Tagad skatos šiem kaut kādas nenormāli garas eGo stabules ar neredzētiem clearomizeriem. Iedzērām, sākām pļāpāt, šiem man stāsta ka pēc ģimenes papildinājuma (lai neviens neko nepārprot, viņiem ar pāris nedēļu starpību stārķis bērniņus atnese) esot atteikušies no analogajām un abi nolēmuši pāriet uz tvaikošanu (viņi to sauc par e-cigām). Tas lieliskais komplekts esot dabūnams baigi labajā veikalā TC "Spice", un maksā nieka 40 eiras. Paņēmu pamēģināt, nenormāli cieša gaisa plūsma un nepēckā negaršo, izelpā ar kautkāda maza migliņa Iedevu šiem paprovēt mazo subtanku, jo tas man bija līdz. Šiem man skaidroja ka esot sūds un tāds noteikti nav veselīgs un tādu nevar smēķēt visās vietās kur mēķēt ir aizliegts. Es nolēmu vairs šo tēmu nekustināt un paliku pie sava, viņi pie sava.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 11 un 0 viesi