Labs rīts! Kā redzat esmu jauniņais šajā mājaslapā. Tā kā pats arī lietoju veipu tad nu vērsos ar palīdzību lai jūs ieteiktu kā rīkoties. Tad tu tā. Lieta sekojoša.
Man pašlaik ir smok vape pen 22 veips ar 0.3 ohm lielu koilu. Šaize tāda kad man viņam bieži vien gadās kad tas šķidrums spraucas ārā no vietām kur gaiss tiek klāt. Ir itkā ielikts svaigs koils un stikls arī. Pildu es parasti līdz pusei jo ar to man pietiek līdz dienas beigām. Kas varētu būt pie vainas kad līst ārā? Kā arī varbūt kāds var pasviest kādu mājaslapu kur var ieķert kādu šķidrumu ar mazliet lielāku ietilpību, jo nesen pasūtīju no gearbest 30 ml kā testa variantu. Nuu neteikšu kad esmu apmierinātais, bet ir ciešams. Tas vēl pie tam bija 50/50. Vai arī ir labāk pašam veidot un kāda ir vislabākā attiecība šķidrumos. Paldies jau iepriekš kurš būs bijis atsaucīgs. // lūdzu nerājieties ja kāda kļūda jo šobrīd rakstu no telefona.
Palīdzība sakarā ar šķidruma noplūdi un tā attiecībām.
-
- Biedrs
- Atbildes: 15
- Pievienojies: 16 Feb 2019, 03:28
- Nauda: : Locked
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Re: Palīdzība sakarā ar šķidruma noplūdi un tā attiecībām.
Problēma iespējams jau ir tajā, ka 50/50. Pamēģini 70VG/30PG.
Kā arī, ir iespējams, ka ja izej ārā uztvaicēt, ienākot siltumā zupa paliek šķidrāka, kā sakarā arī var izspiesties ārā kāda pile.
Manuprāt pirmais ko pamēģini, ielej iekšā 70/30 zupu. Tad skatīsimies tālāk.
HaPuK's
Kā arī, ir iespējams, ka ja izej ārā uztvaicēt, ienākot siltumā zupa paliek šķidrāka, kā sakarā arī var izspiesties ārā kāda pile.
Manuprāt pirmais ko pamēģini, ielej iekšā 70/30 zupu. Tad skatīsimies tālāk.
HaPuK's
-
- Biedrs
Iegādājos 50/50 zupu, jo nebija veikalā 70/30 zupas. itkā strādā. Netek garām. Tikai nesaprotu vienu. Iegādājos Liqua 10ml tepat Latvijā pa 4.40. Gearbest.com ir tāds pats tikai 30ml. Arī 50/50. Kāda atšķirība starp Seven un Liqua ja zupa proporcijās 50/50 vienāda.
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 214
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
Heiteriz rakstīja: ↑19 Feb 2019, 10:15Iegādājos 50/50 zupu, jo nebija veikalā 70/30 zupas. itkā strādā. Netek garām. Tikai nesaprotu vienu. Iegādājos Liqua 10ml tepat Latvijā pa 4.40. Gearbest.com ir tāds pats tikai 30ml. Arī 50/50. Kāda atšķirība starp Seven un Liqua ja zupa proporcijās 50/50 vienāda.
Kāda atšķirība starp AUDI un Lada Kalina?
Savā laikā esmu noprovējis SEVEN zupas no Gearbest. Nu - nevajag... ir lietas ko nevajag darīt...
SMOK Vape Pen 22 ir vispār ļoti "puņķains" aparāts, regulāri slapjs, bet garšas un tvaika atdeve ļoti laba. iesācējiem kā reiz.
Tek viņš dažādu iemeslu dēļ un tur nav vērts iedziļināties un meklēt problēmu vispār.. Noslauki un lieto.
Internetā vispār arī nevajadzētu šķidrumus pirkt. Ar likumu aizliegts to darīt. Ka nesanāk mēsli (tobiš var dabūt palielu sodu samaksāt par to prieku) Zupas vai nu jauc pats, vai nopērc tempat uz vietas kādā vape shop (ecodumas, utt)
-
- Biedrs
Nu jā par to pirkšanu ir kā ir.. bet tepat uz vietas pirkt neizdevīgi īsti.. te 10ml maksā 4 eiro. A tas man ir 2 dienām tik. Jaukt es arī īsti nejēdz. Ja ir kāds kas spētu tā aptuveni apskaidrot tad jau es pats veidotu..
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Ieej ecodumas, būs bišk savādākas cenas. Sāc ar to, kad būsi pietiekoši kompetents, varēs jau tālāk stāstīt par jaukšanu... Itkā jau nrkas sarežģīts tur nav.
-
- Biedrs
Es zinu to kad ja grib jaukt. Nopērk bāzi un aromu un tad attiecīgi piemēram uz 100ml ir 15-20 ml aromas.
-
- Biedrs
Cik tur taisnība dievsvienzin
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi