Iesācējam?Eleaf Istick Power 80W

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Nekas
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 06 Mar 2018, 22:13
Nauda: : Locked

Iesācējam?Eleaf Istick Power 80W

Raksts Nekas » 30 Mar 2018, 19:43

Sveicināti kūpinātāji !
Sākšu ar to,ka esmu šajā visā iesācējs. Biju rūdīts pīpmanis 13 gadus,sapratu,ka jāmet tās zārku naglas prom,tāpēc pēc citu ieteikumiem pārgāju uz e-cigareti. Kūpinu tikai mēnesi,izmantojot Joyetech Ego Aio.Bet sapratu,ka šis primitīvais aparāts nav domāts man,vēlos ko nopietnāku,kā arī alerģija no PG liek meklēt aparātu ,kurš ļautu man pāriet uz max VG šķidrumu.
Esmu noskatījis Eleaf Istick Power 80W kā savu pirmo modu,taču man ir radušies vairāki jautājumi gan par pašu modu,atomaizaru,koiliem,gan tā lietošanu,lai varētu pielāgot savām prasībām.

Īsumā gribētu dzirdēt par šo modu kādu atsauksmi ,kā arī būtu pateicīgs,ja kāds lietpratējs varētu man palīdzēt saprast,vai man šis aparāts vispār der :)
Manas vēlmes:
a)maksimāli izteikta garša ar max VG
b)mazāk tvaiku-dūmu
c)pašam tīt koilus,vatēt(vai vismaz no iesākuma likt iekšā prebuild)
d)vismaz 5ml tanka apjoms
e)MTL iespēja,ja tas vispār ar šito modu iespējams

Paldies visiem,kas veltīja laiku un izlasīja!
Pēdējais laboja Nekas - 30 Mar 2018, 19:50, laboja 1 kopējais laiks.

NRX
Atbildes: 1
Pievienojies: 05 Feb 2016, 23:30
Atrašanās vieta: LV LIEPAJA
Veipoju kopš: 15 Jūl 2014

Re: Eleaf Istick Power 80W

Raksts NRX » 30 Mar 2018, 19:48

Lietoju jau vairāk kā gadu, baterijas laiks apmierinoš, lādēju reizi 3-4 dienās. Manai rokai parocīgs. Vai labs? Nu tas atkarigs ko uz viņa skrūvēsi virsū, es ieteiktu labāk kko no MTL RTA.
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Eleaf Istick Power 80W

Raksts Gintchlv » 30 Mar 2018, 19:59

Teikšu tā, pēc eGo AIO šis verķis nebūs tas kas tevi pārcels nākamajā līmenī. Ieteiktu skatīties uz modiem kuros var mainīt aķus, skatīties uz modu ar diviem aķiem vismaz. Pirmkārt W būss vairāk- tvaiks kuplāks, lielāku VG koncentrācijas šķidrumu var lietot. Un tad tev jādomā ko skrūvēsi virsū, kādu tanku. tad jādomā vai pats ņemsies ar spolēm vai lietosi jau gatavās. Jautājumu daudz, bet tev uz tiem ir jāatbild pirms tu izlem ko pirkt un kā lietosi.
Attēls
Nekas
Biedrs

Re: Iesācējam?Eleaf Istick Power 80W

Raksts Nekas » 30 Mar 2018, 20:12

Gintchlv rakstīja:
30 Mar 2018, 19:59
Teikšu tā, pēc eGo AIO šis verķis nebūs tas kas tevi pārcels nākamajā līmenī. Ieteiktu skatīties uz modiem kuros var mainīt aķus, skatīties uz modu ar diviem aķiem vismaz. Pirmkārt W būss vairāk- tvaiks kuplāks, lielāku VG koncentrācijas šķidrumu var lietot. Un tad tev jādomā ko skrūvēsi virsū, kādu tanku. tad jādomā vai pats ņemsies ar spolēm vai lietosi jau gatavās. Jautājumu daudz, bet tev uz tiem ir jāatbild pirms tu izlem ko pirkt un kā lietosi.
Man vajag verķi,kas var pavilkt VG bez problēmām. Kuplāks tvaiks nav tas pats primārais šoreiz,vismaz pagaidām :) Par spolēm runājot,pētīju ,ka ir pasūtāmas jau uztītas gatavas-Aliexpress pilns ar gatvām. Kamēr nesapratīšu kas man patīk un der,gribu paeksperimentēt ar dažādām. Bet es labprāt uzklausītu ieteikumus,jo noteikti ir tādas,kuras nav pat vērts mēģināt.
Tanku gribētu MTL- Digiflavour GTA 22mm.(pēc atsauksmēs sapratu,ka viens no jēdzīgākajiem)
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 30 Mar 2018, 20:19

Faktiski ir tā ka ja gribi uz VG pāriet- tev jasamierinās ar kuplu tvaiku, MTL nebūss tas pareizākais. Var meiģināt tādus tankus kā Melo3, lēti koili, vienkārš lietošanā, vari PG vietā biku ūdeni pieliet, pavisam mazliet, lai ir šķidrāks. Vai piemēram tos pašus Smoke tankus- Baby un tamlīdzīgos, TFV 12 vai 8. Šiem tankiem ir pieejami koili arī LV veikalos. Un piemēram Melo3 arī uz tevis noskatītā moda strādās normāli.
Attēls
Nekas
Biedrs

Raksts Nekas » 30 Mar 2018, 20:27

Gribu tankus bez skrūvējamajiem coils,gribu pats likt spoles un vati mainīt. Patīk process kko jaukt,ķimerēt ,labot utt,tāpēc gribu ko vairāk par parasto coila pārskrūvēšanu :)
Kāpēc MTL nebūtu riktīgs šitam?
Ūdeni? Destilēto?
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 30 Mar 2018, 20:33

Aaaa, nu ja ir intrese par spoļu taisīšanu!!! Cita runa! Tad viss ir vienkārši- Vari meiģināt to tanku par ko tu raxtiji, Digiflower, vari meiģināt Berserker tanku, arī MTL. Ar lielāku tvaiku būss Captein RTA, Manta, Reloud. Tiesa ja izvēlies kādu no subohma tankiem- tad gan jāskatās uz kādu ņiprāku modu.
Attēls
Nekas
Biedrs

Raksts Nekas » 30 Mar 2018, 20:57

Ideāli,tad būs jāmēģina :) Lielāks tvaiks pagaidām nav aktuāls,no sākuma jātiek vaļā no nikotīna un tad jau varēs arī par lielāku tvaiku domāt :)Protams ir vēl 1001 un 1 jautājums par pašām spolēm un tīšanu,bet tā jau ir cita tēma.
Paldies!
Lietotāja avatars
dzhonsons
Biedrs
Atbildes: 9
Pievienojies: 28 Jan 2018, 15:53
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 28 Feb 2018

Raksts dzhonsons » 31 Mar 2018, 13:01

Neņem to power 80w. Nožēlosi, ka nevar nomainīt akkus.
Par to pašu cenu labāk ieķer Pico 25, ja liksi 25mm tankus, un papildu akumulatorus. Tavām vajadzībām būs atliektiem galiem. Pēcāk jau sapratīsi, kas Tev vajadzīgs un varēsi domāt par kaut ko jaudīgāku.
Ja plānos 22mm (savus 5ml uz 22mm diez vai dabūsi), tad ieķer oriģinālo iStick Pico, lādētāju, vismaz 2 akumulatorus un kādu mtl tanku.

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi