Iesācēja jautājums.

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
xtreme21
Biedrs
Atbildes: 6
Pievienojies: 05 Mar 2018, 09:52
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Jelgava
Veipoju kopš: 21 Jan 2018

Iesācēja jautājums.

Raksts xtreme21 » 05 Mar 2018, 10:32

Sveiki "veiperi". Pēc ~15 gadu smēķēšanas nolēmu pamēģināt veipu. Biju no draugiem/neta visādas gudrības saklausījies un no tā visa izspriedu, ka ir divu veidu veipošanas stili - viens, kur izjūtas pietuvinātas reālai cigaretei, otrs, kur ūdenspīpei(lielie dūmi). Man cigaretēs arī nebija mega atkarība, bet patika process un ūdenspīpes ;loti patika - tāpēc nolēmu, ka man vajag lielos dūmus. Vienu brīvdienas rītu radās spontāna vēlme un devos uz Ekodumas veikalu Jelgavā. Izstāstīju, ka gribu lielos dūmus un savus smēķēšanas paradumus (Marlboro Gold paciņa dienā) un tad nu man ieteica, ka man vajag 6mg nikotīna - uzreiz pateicu, ka gan jau, ka veipošu daudz un spēlēšos - tādēļ uzreiz nolēmu pāriet uz 3mg, kas arī bija pareizā izvēle. Tad nu pārdevējs man iepārdeva šādu komplektu:

Eleaf iStick QC 200W

Attēls

Tobeco 25mm supertank ar 0.2ohm un 0.5ohm iztvaicētājiem

Attēls

xtreme21
Biedrs

Re: Iesācēja jautājums.

Raksts xtreme21 » 05 Mar 2018, 10:37

Pirmajā dienā, pēc pirmajām veipošanas reizēm - jutu sāpes krūtīs, bet biju jau palasījis, ka tas ir ok. Nākamjā dienā jau maucu kā lielais. No sākuma 0.2ohm un tgd jau 0.5ohm, lai gan ar 0.2ohm laikam patika labāk. Šobrīd ar 0.5ohm veipoju uz 46.6w un gandrīz aizvērtu gaisa padevi - liekas ir ok. (Nesaprotu, kam vajadzīga tā jauda ar 200w, ko veips var dot ārā) un arī 0.5ohm iztvaicētājs itkā līdz 100w... Bet nu man jau uz 55w liekas ļoti par traku :D
xtreme21
Biedrs

Raksts xtreme21 » 05 Mar 2018, 10:40

Bet jautājumi ir vairāki un ceru rast atbildes šajā savā izveidotajā tēmā no Jums - pieredzējušiem veiperiem. Globāli ar savu veipu esmu apmierināts - baterija tiešām tur ļoti labi - apm 1,5 dienu. Sāku ar gatavajiem šķidrumiem un izgāju uz favorītu Collins Empire Green. Bet ar laiku sapratu, ka tas būs par dārgu un sāku pirkt bāzi + nikotīnu (jauca man ecodumas veikalā uz vietas) + garšas. Pēc tam jau sāku pirkt tikai bāzi, veikalā sadalīju divās 60ml pudelītēs un piejauca nikotīnu. Sajaucot nikotīns sanāca 2mg (bet diskomfortu nejūtu). Bāzes izmantoju kā man ieteica lielajiem dūmiem 70/30. Itkā viss ok - dūms normāls, garša normāla.

Nesen beidzās šķidrums, nebija laika... nopirki gatavo favorītu - velns tāds kaifs salīdzinot ar tiem jaucamajiem - cita garša, cits feelings... tagad no UK pasūtīju gatavo 60ml - mēģinās kā būs...

Mēnesi pakūpināju - man nedēļā aiziet ap 60ml - vai tas ir ok?
Vai mans veips vispār ir ok?
Šausmīgi riebjas uzpildīšanas tips šim tankam.. bieži, kad uzsilis no veipošanas - nevar atskrūvēt ar roku, lai uzpildītu. Kādu tanku iesakat labāk ?
Kā varētu panākt piesātinātāku/lielāku dūmu?
Pēdējais laboja xtreme21 - 05 Mar 2018, 10:52, laboja 1 kopējais laiks.
PiedzeriesAlnis
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 01 Aug 2017, 15:38

Raksts PiedzeriesAlnis » 05 Mar 2018, 10:50

60ml nav ok. Par maz :facepalm:
xtreme21
Biedrs

Raksts xtreme21 » 05 Mar 2018, 10:53

PiedzeriesAlnis rakstīja:
05 Mar 2018, 10:50
60ml nav ok. Par maz 🤦

Kā var būt par maz? Ja man ir ok ar šādu apjomu? Man jau likās, ka tas ir daudz....
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 05 Mar 2018, 11:01

-Mēnesi pakūpināju - man nedēļā aiziet ap 60ml - vai tas ir ok?

Patēriņam nav nozīmes, tas ir katram individuāli, man piemēram pa dienu 15-20ml iziet... Lietoju 3mg zupu.

-Vai mans veips vispār ir ok?

Godīgi sakot kā iesācējam ļoti labs. Pagaidām atliektiem galiem, Tev pietiks

-Šausmīgi riebjas uzpildīšanas tips šim tankam.. bieži, kad uzsilis no veipošanas - nevar atskrūvēt ar roku, lai uzpildītu. Kādu tanku iesakat labāk ?

Vari skatīties kādu RTA bāku, taču. vai gribēsi jau uzreiz noņemšanos ar spoļu tīšanu, vatēšanu utt? Ja tā, tad noteikti, ka varu es ieteikt Manta RTA, Blitzen RTA, Kensei RTA un Themis RTA

-Kā varētu panākt piesātinātāku/lielāku dūmu?

Treknākas spoles, vairāk jaudas. Bet tad šis Tev esošais tanks galīgi neder... Vari lietot augstāk nosauktos tankus un mākoņa apjoms būs kuplāks.

Pagaidām tas arī viss....
HaPuK's
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
xtreme21
Biedrs

Raksts xtreme21 » 05 Mar 2018, 11:04

Paldies par atbildēm... Pagaidām ļoti negribu gatavot spoles - gribas nopirkt un nomainīt, jo nav vēlmes un nav laika pagaidām. Kādu tanku labāk ņemt gatavajiem? Ir kādi ieteikumi?
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 05 Mar 2018, 11:07

Varu ieteikt no gatavo iztvaicētāju tankiem TFV8, TFV8 Big baby, varbūt arī attiecīgi TFV12 un TFV12 prince... Princi foruma lietotājs "Ziecha" lieto.
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
Lietotāja avatars
Ziecha
Aktīvs
Atbildes: 80
Pievienojies: 13 Jan 2017, 09:09
Atrašanās vieta: starp Rīgu un Jelgavu
Veipoju kopš: 01 Jan 2017

Raksts Ziecha » 05 Mar 2018, 11:20

Es balsotu Par melo3.. un miers.. ja sagrabēsies lielākus mākoņus, tad jau uz apkalpojamajiem tankiem... tfv12 princis.. da nu... koilu cena neatsver performanci...
Attēls
xtreme21
Biedrs

Raksts xtreme21 » 05 Mar 2018, 11:24

Man paziņam ir TFV12 - man ļoti nepatīk, ka tas gals ko liek mutē ir ļoti liels salīdzinājumā ar manu esošo tanka uzgali. Vai tos arī var mainīt? Un kāda ir doma tam, ka tas uzgalis ir lielāks? Vai tas vnk gaumes jautājums?

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi