Marquis Clons

Lietotāja avatars
audzeejs
Aktīvs
Atbildes: 20
Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Riga

Marquis Clons

Raksts audzeejs » 06 Mai 2015, 20:02

Nupat saņēmu no Fasttech Marquis Clonu. Līdzi nāk lieliskas skrūves, pirmkārt viņas nav SS, otrkārt galva ir tik maza ka es pat 24gage nevaru ar viņu piespiest. Rādās ka atkal kādā cietajā diskā būs jāmeklē skrūves. Smird pēc eļļas neprātīgi. Šņabja pelde ar īsti labi nepalīdzēja, jāatstāj laikam uz ilgāku laiku lai pamērcējas.

Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Marquis Clons

Raksts Gintchlv » 06 Mai 2015, 20:03

Foto studijā!
Ja negribi savu jaunieguvumu fočēt- sameklē netā, tajā pašā slowtechā kaut vai. :D
Attēls
Lietotāja avatars
audzeejs
Aktīvs

Raksts audzeejs » 06 Mai 2015, 20:19

https://www.fasttech.com/p/2084401

Savas bildes es kautkā nemāku pielikt :D
Attēls
Lietotāja avatars
audzeejs
Aktīvs

Raksts audzeejs » 06 Mai 2015, 22:03

WoTsoon rakstīja:
audzeejs rakstīja:Nupat saņēmu no Fasttech Marquis Clonu. Līdzi nāk lieliskas skrūves, pirmkārt viņas nav SS, otrkārt galva ir tik maza ka es pat 24gage nevaru ar viņu piespiest. Rādās ka atkal kādā cietajā diskā būs jāmeklē skrūves. Smird pēc eļļas neprātīgi. Šņabja pelde ar īsti labi nepalīdzēja, jāatstāj laikam uz ilgāku laiku lai pamērcējas.
pavāri 10 min. ūdenī, un visi sūdi pazudīs.
man k4 arī tā bija, novārīju, un viss oki.
Vārīšanas metode lieliski palīdzēja, paldies! :)
Attēls
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 10 Mai 2015, 16:07

Man ir viens Marquis klauns arī (atrodas pie Gata). Nekad pat neesmu mēģinājis...
Ja ņemšos ar to, tāpat būs par bottom fed jāpārbūvē.

R
Lietotāja avatars
audzeejs
Aktīvs

Raksts audzeejs » 20 Mai 2015, 23:44

vienmēr - lūdzu. ;)
ar tām skrūvēm tā ir, ka ir. K4 arī baigi čakarīgas skrūves, neko lielāku par 0,35mm kantālu nevar bez problēmām uzlikt. Bet īpaši arī nevajag. Bet dripperim neko mazāku nevaru pat iedomāties. :D
Jāmeklē. Es no vecas Sony videokameras skūvēju, bet ar jau nebija īsti labi...
P.S. Savdabīgs dripperis. :) Uzrakstīsi, kādi iespaidi pēc laika... ?

Kādu brīdi esmu palietojis. Sākumā biju ļoti sarūgtināts ar ķinas būvinžinieriem, bet tagad ir nomainītas skrūves izurbti bik lielāki caurumi, ir darba kārtībā. Pirmās pāris reizes būvējot vertikālās spoles man bik nebija skaidrs kā tur ar to vati vajadzētu pareiz darboties, bet tagad jau piešāvos. Tvaiks nāk dikti karst ja zemu būvē, man iecienītāis 0,25Ω nepārāk labi strādā. Marquis būvējums man parasti sanāk uz 0,5Ω. Kad taisa spoles diezgan grūti ir atcerēties ka viena ir jātin sev virsū un otra prom no sevis, lai sanāk spoguļskatā. Visā visumā diezgan labs dripperis, bet nav mans iecienītākais no tiem kas man ir pieejami. Garšas ziņa ir līdzvērtīgs Derringer varbūt pat bik labāk spēj atdot garšu. Ja gribās kautko bik netradecionālu tad iesaku pamēģināt. ;)
Attēls

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 0 un 0 viesi