Pasērcho ECFu, tur vēl ir daži latvieši - auxx (youtube: Vaping Komrad), mischyri.. tos esmu pamanījis.bubucis rakstīja:Tā lēnām katrs kūpinātājs jāvelk uz šejieni.Prieks ka mūsu pūlciņš paliek kuplāks!!!!
R
Pasērcho ECFu, tur vēl ir daži latvieši - auxx (youtube: Vaping Komrad), mischyri.. tos esmu pamanījis.bubucis rakstīja:Tā lēnām katrs kūpinātājs jāvelk uz šejieni.Prieks ka mūsu pūlciņš paliek kuplāks!!!!
Whaaa, traki gan tev gājis. Es veipoju tikai par mēnesi mazāk, bet. Bez airmoke sūda, istick 20w un taifūna man nekā nav. Tiesa, ceļā no FT ir taifūnam v2 bāze un stikliņi. Tagad salasījos diy, man arī savajadzējās - pasūtīju cmuku battery banku un vamo mikreni, būvēšu savu bateriju! Nezinu gan, kas tur sanāks, kas nē.raitizz rakstīja:Laaaabdien... pirmais ieraksts..
Pēdējā cigarete 01.11.2014, plkst. 17:00, pirmais tvaiks 01.11.2014, plkst.18:00, AirSmoke komplekts no Alfas.
Ātri bija skaidrs, ka nebūs aršana, tad nu sākās vapemail epopeja (tam nav gala...) - EVOD Glass, Mini Protank 3, AeroTankV2, Nautilus Mini kits, Silo Lite, Silo..., dažādi modi, uz Ziemassvētkiem jau būvēju Kayfunu, tad otru, tad bottom fed driperus uz mecha, kas tagad ir mīļākais veips. Evodi, Aerotanks, Protanks, IPOW2 bača jau tika atdāvināti citiem iesācējiem. Patreiz, 4,5 mēnešus vēlāk rotācijā ir 2 VV/VW modi ar Nautilus Mini un Kayfuniem, un viens mehāniskais sqonkeris ar driperiem.
DIY arī mēģinu, bet šo to iepērku no UK, šo to no Pink Mule, šo to uz vietas BioSmoke (Galleria Riga) vai EcoDumas pie DOminas.
Tādi pīrāgi.
Paldies,
Raitis
Nav tik traki. Tvaicētāja evolūcija, tā teikt. Un labi, ka bija tie mazie iesācēju verķi, ar tiem es dažu pīpētājus uzreiz varēju apkarināt, bez vapemail gaidīšanas. Visu apskaidrot utt., jo pats biju lietojis. Es pat tiku pasūtījis no FT Twist tipa VV baterijas, jo jau zināju, ka tūliņ atkal kāds pieklauvēs. Un arī tās jau ir prom.infants rakstīja:Whaaa, traki gan tev gājis. Es veipoju tikai par mēnesi mazāk, bet. Bez airmoke sūda, istick 20w un taifūna man nekā nav. Tiesa, ceļā no FT ir taifūnam v2 bāze un stikliņi. Tagad salasījos diy, man arī savajadzējās - pasūtīju cmuku battery banku un vamo mikreni, būvēšu savu bateriju! Nezinu gan, kas tur sanāks, kas nē.
Ruinovo 302. Iekšā iet 3*18650. Ceru, ka izdosies saglabāt vietu 2*18650 bačām. Būs labais, ja izdosies...raitizz rakstīja: Kādu banku pasūtīji? Hammond alumīnija box?
R
Tad jau tu būsi lasījis šo http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... st13719865infants rakstīja:Ruinovo 302. Iekšā iet 3*18650. Ceru, ka izdosies saglabāt vietu 2*18650 bačām. Būs labais, ja izdosies...raitizz rakstīja: Kādu banku pasūtīji? Hammond alumīnija box?
R
Lasīju gan. Tiesa, uz šī uzdūros pēc tam, kad jau pasūtīju. Iepatikās forma. Baigi līdzīga manam istick. Kamēr no slowtech atnāks, būšu jau visu infu no tīkla savācis.raitizz rakstīja: Tad jau tu būsi lasījis šo http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... st13719865
R
Sveiks!!! Nu te tā īpaši nevienu neiesvēta, te vairāk paļaujamies uz paša lietotātāja godprātu!!! Prieks ka pieteicies forumā, katrs lietotājs mūsējiem svarīgs. Ja kas intresē- jautā, ja pašam ir kāda noderīga info- padalies! Te tāpat kā ar tvaicēšanas etiķeti, kā sevi pasniegsi- tā arī pret tevi izturēsies! Nu es vienīgi te tāds izņēmums- esmu iestrādāts foruma softāDVS rakstīja:Sveiki visiem,
Atradu tomēr kur jauniņos "iesvēta" ))
Viņš ir tāds kā foruma mēbele ar akcentu, bez kura forums nav iedomājams. Bez viņa un vel te pāris personām forums būtu tikai vienkārši forums bez personības un rakstura.Nu es vienīgi te tāds izņēmums- esmu iestrādāts foruma softā
Vispār jau bez mums te visiem tas forums būtu tik daudz kā stāvoš ūdens dīķī, nu nekas labs...bubucis rakstīja:Nu es vienīgi te tāds izņēmums- esmu iestrādāts foruma softā
Viņš ir tāds kā foruma mēbele ar akcentu, bez kura forums nav iedomājams. Bez viņa un vel te pāris personām forums būtu tikai vienkārši forums bez personības un rakstura.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi