Lai varētu turpināt, uzraksti vai tu smēķē, cik tu smēķē, vai esi jau ko meiģinājis, ja esi tad ko un kas patika , kas nepatika.
Tāpat ieteiktu ieeit kādā vape shopā, aprunājies ar pārdevēju, ko šams tev iesaka, nav jau jāpērk uzreiz, ievāc infu vairāk.
Ieskat ko no kvalitativa/darga gala
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
-
- Aktīvs
- Atbildes: 46
- Pievienojies: 12 Okt 2017, 14:20
Re: Ieskat ko no kvalitativa/darga gala
Yihi SxMini Q Mini 200w - sis iepriekseja lapa ieliktais izskatas labs + cena laba - kadas atsauksmes?
Kas ir domats - smeke - cigaretes/vape? Ja vape, tad ir dazadas meginatas, pa retam, 1x menesi videji, kada tusina, kur kadam kas tads ir, tiek uzjautatas pameginat. Patika - parasti tas lielas - galvenais lai ir labs dums un juti ka velc, ir meginatas tas mazas-pildspal vas/flomasteru izmeri (dazadas) - nepatika - daudz javelk un dumi ar nekadi.
Kas ir domats - smeke - cigaretes/vape? Ja vape, tad ir dazadas meginatas, pa retam, 1x menesi videji, kada tusina, kur kadam kas tads ir, tiek uzjautatas pameginat. Patika - parasti tas lielas - galvenais lai ir labs dums un juti ka velc, ir meginatas tas mazas-pildspal vas/flomasteru izmeri (dazadas) - nepatika - daudz javelk un dumi ar nekadi.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 159
- Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11
Es domaju cilvekam ir jaizskaidro ka iedalas elektroniskas cigaretes ka viens veids ir ciešăs vilkmes tanki un otrs udenspipes efekta tanki un pec tam varbut sapratis ko vins gribes , es domaju berserkers uz istick pico ar 3 mg sulu bus konkreti laika !
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Tas bija domāts sekojoši: tu meklē tvaiku, lai atmestu smēķēšanu, vai vnk joka pēc.
R
R
-
- Aktīvs
Mekleju tiesi udens pipes efektu.
Mekleju tvaiku, joka pec, smekesanu jau atmetu 10+ gadus atpakal
Mekleju tvaiku, joka pec, smekesanu jau atmetu 10+ gadus atpakal
-
- Aktīvs
Ko sakat par so sakumam, bus
un jutams dums/garsa:
http://www.ebay.co.uk/itm/Eleaf-iStick- ... avElmXJsfw
+ tad vel sie divi iekrita aci:
http://www.ebay.co.uk/itm/Electronic-E- ... T4xr9IIM5g
un
http://www.ebay.co.uk/itm/e-Cigarette-J ... BP2zU12k9w
Ieskat, ko no siem 3, tiesi pirmais ieliktais iepatikas?

http://www.ebay.co.uk/itm/Eleaf-iStick- ... avElmXJsfw
+ tad vel sie divi iekrita aci:
http://www.ebay.co.uk/itm/Electronic-E- ... T4xr9IIM5g
un
http://www.ebay.co.uk/itm/e-Cigarette-J ... BP2zU12k9w
Ieskat, ko no siem 3, tiesi pirmais ieliktais iepatikas?
- Klusais
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 27 Aug 2017, 02:48
- Veipoju kopš: 22 Aug 2017
Šādu padomu tu tu, laikam, neprasīji, bet tomēr... Neesi muļķis! Ja reiz esi atmetis smēķēšanu - nesāc tvaicēt. Jā - tvaiks nav tik kaitīgs kā smēķēšana. Tomēr viņš IR kaitīgs. Kāpēc tu gribi maksāt naudu par ierīcēm kas bojās tavu veselību? Iztērē viņu kaut kur citur.
Vai arī nemāni sevi ka esi atmetis.
-
- Aktīvs
Ko nozime - "nemani sevi, ka esi atmetis"?
Ne jau es vinu ikdiena lietosu, pa brivdienam, kad tiek iedzerts, ar atkaribam (ne pret ko) man nekad nav bijusas porblemas.
Gan jau te ir apspriest - vari isuma uzrakstit - ar ko vins ir kaitigs un ka ietekmes veselibu uz nakotni?
Ne jau es vinu ikdiena lietosu, pa brivdienam, kad tiek iedzerts, ar atkaribam (ne pret ko) man nekad nav bijusas porblemas.
Gan jau te ir apspriest - vari isuma uzrakstit - ar ko vins ir kaitigs un ka ietekmes veselibu uz nakotni?
- Klusais
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 27 Aug 2017, 02:48
- Veipoju kopš: 22 Aug 2017
Neiedziļinoties detaļās - cilvēka plaušas ir domātas lai ieelpotu gāzu maisījumu ko sauc par gaisu, izlietotu tajā esošo skābekli un izelpojot izvadītu CO2. Punkts.
Viss pārējais ir kaut kur diapazonā starp stulbumu un nezināšanu, vienā skalas galā, un atkarību - otrā. Cilvēka plaušas nav domātas, lai tajās vilktu iekšā propilēnglikolu, glicerīnu un aromatizētājus - par kuru sastāviem un ietekmi uz veselību ilgtermiņā - tikai dievs vien kaut ko zina.
Es, piemēram, pārgāju uz tvaiku pēc gadiem ilgas smēķēšanas - kā uz mazāk kaitīgu (bet joprojām kaitīgu) alternatīvu.
Ja tu ej iedzert - lietot jau vienu vielu kas ir kaitīga un rada atkarību - tev ar to vien nepietiek? Jeb draugi tevi nepieņem tādu kāds esi - nesmēķētāju un bez veipa? Atbildi pats sev - kāpēc tev to vispār vajag?
Viss pārējais ir kaut kur diapazonā starp stulbumu un nezināšanu, vienā skalas galā, un atkarību - otrā. Cilvēka plaušas nav domātas, lai tajās vilktu iekšā propilēnglikolu, glicerīnu un aromatizētājus - par kuru sastāviem un ietekmi uz veselību ilgtermiņā - tikai dievs vien kaut ko zina.
Es, piemēram, pārgāju uz tvaiku pēc gadiem ilgas smēķēšanas - kā uz mazāk kaitīgu (bet joprojām kaitīgu) alternatīvu.
Ja tu ej iedzert - lietot jau vienu vielu kas ir kaitīga un rada atkarību - tev ar to vien nepietiek? Jeb draugi tevi nepieņem tādu kāds esi - nesmēķētāju un bez veipa? Atbildi pats sev - kāpēc tev to vispār vajag?
-
- Aktīvs
Kapec man to vajag - man patika - ar to laikam pietiek,
Man nekas nekam nav japierada, taka es nenormali ienistu cigaretes, (tas ta atkapjoties no temas) 2 no manam bijusam draudzenem, sakot ar mani tuset, nacas atmest smekesanu (es vai cigaretes)
Ka jau iepries rakstiju, man nekas nerada atkaribu - iedzeru max 2x menesi pa 1 vakaram, kapec - nejau lai kads pienemtu or... vienkarsi patik + gribas lai ir tads vape verkis, ko pa reizei uzkupitat, tas ari viss
Man nekas nekam nav japierada, taka es nenormali ienistu cigaretes, (tas ta atkapjoties no temas) 2 no manam bijusam draudzenem, sakot ar mani tuset, nacas atmest smekesanu (es vai cigaretes)
Ka jau iepries rakstiju, man nekas nerada atkaribu - iedzeru max 2x menesi pa 1 vakaram, kapec - nejau lai kads pienemtu or... vienkarsi patik + gribas lai ir tads vape verkis, ko pa reizei uzkupitat, tas ari viss
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi