Fastekā nejaušu uzgāju labu pāreju priekš taifun gt v2 lai varētu kūpināt subtanka koilu galviņas. Cena arī laba, tikai 2.28eur. Nu re, sen skatijos uz subtanku un tagad tikšu pie tā paša tvaika pa leto, jo nevajadzēs maksat 30eur.Tikko pasūtiju pāreju un 5 subtank 0.5ohm coilus pa 14eur. Manuprāt cena ir ok, jo pa 14eur esmu ticis pie subtanka un 5 coiliem.
https://www.fasttech.com/product/220240 ... infun-gt-t
Kanger subtank koilu pāreja TAIFUN GT v2
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Kanger subtank koilu pāreja TAIFUN GT v2

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Kanger subtank koilu pāreja TAIFUN GT v2
Žmoga ha ha, re nu var teikt ka arī tu esi pievienojies SubTankistiem!!!:D
- bubucis
- Mākslinieks
Es katru pirkumu labi pārdomāju...es tak neesmu vainigs, ka pa to laiku kamēr es domāju ķinieši arī domā un uztaisa ko interesantu un lētu kas saskan ar manām domām un vēlmēm.Žmoga ha ha, re nu var teikt ka arī tu esi pievienojies SubTankistiem!!!:D

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Man arī vajadzētu iemācīties apdomāt tik pat ''labi''. Es jau gan arī neķeru uzreiz un neatliekami, tāpat pameklēju infu šur un tur, bet ja izš'tukoju ka vajag- nopērku un viss, pēc mēneša, ar Isticku pēc nedēļas, iznāk kaut kas labāks un foršāks...
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Nu bet.. Tā te ar to tvaiku ir, ražotāji neguļGintchlv rakstīja:Man arī vajadzētu iemācīties apdomāt tik pat ''labi''. Es jau gan arī neķeru uzreiz un neatliekami, tāpat pameklēju infu šur un tur, bet ja izš'tukoju ka vajag- nopērku un viss, pēc mēneša, ar Isticku pēc nedēļas, iznāk kaut kas labāks un foršāks...

R
- bubucis
- Mākslinieks
Lieta tāda un apstākļi sekojoši....šī pāreja nav priekš taifun gt v2 , bet gan priekš taifun gt v2 S. Tā vismaz ir rakstīts pirmajā un vienīgajā atsauksmē. Es savam mēģināju to vidu izskrūvēt ārā, bet nesekmīgi. Rīt mēģināšu ar spēku skrūvspīlēs iespiest un tad jau gan kautkas iznāks ārā. Man ir divas bāzes priekš V2 versijas un vienu pārtaisīšu priekš OCC. Itkā varētu nopirkt subtanku, bet tas būtu pārāk vienkārši priekš manis. To pirkšu ja mana ideja nedarbosies. 

- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Aha- tipiski tavā garā!!!!bubucis rakstīja:Itkā varētu nopirkt subtanku, bet tas būtu pārāk vienkārši priekš manis. To pirkšu ja mana ideja nedarbosies.

- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Un tu domā ka viņam nav maza kosmiskā darbnīciņa, angārā aiz klētiņas?WoTsoon rakstīja:Domāju, ka Normunda garā būtu meistarot augšā kaut ko pašam...
Bubucis GTX RTA. Normaļno...
Bez jokiem.
Bet tur jau vajag kaut kādu virpiņu laikam, frēzīti, un hvz ko vēl...

- bubucis
- Mākslinieks
Nē, pagaidām vel nav, bet pie tā tagad tiek strādāts un tāpēc ar vien mazāk laika paliek forumam un arī budžets ir pārlikts uz citām lietām(saskaņošanas, atļaujas, birokrātija) kā rezultātā eksperimentiem ir atstāts pavisam maz.Un tu domā ka viņam nav maza kosmiskā darbnīciņa, angārā aiz klētiņas?![]()
![]()

- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Lai Povari, Kangertech, Gobliņi utt saturas!bubucis rakstīja:pie tā tagad tiek strādāts

Būs mums forumā ražotājs arī!

Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi