Dūma nepareizība nomainot koilu

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
PiedzeriesAlnis
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 01 Aug 2017, 15:38
Nauda: : Locked

Dūma nepareizība nomainot koilu

Raksts PiedzeriesAlnis » 01 Aug 2017, 15:51

Sveicināti.
Griežos pie jums ar savu bēdu. Iegādājos SMOK Alien EU modu un OBS tanku. Uz vietas pārdevējs, man cītīgi uztina koilu, sabāza vati un parādija +- kā tās lietas jādara ( tehniskais tanks man ir pirmoreiz ). Uztina viņš 4 tinumus 2.5mm diametrā ar kleptona drāti.
Gan garša, gan dūms bija pat ļoti okej, un tā tas turpinājās, līdz uzradās deguma garša, un vot sāku pats tīt. Nosprāga mods un sāka endless restart loop. Alien modiem itsevišķi B versijās tas ir izplatīts joks. Pāršuvu programmu. Viss iet. Saskatījos entos video kā tīt koilus, kā pareizi vati likt utt. Tā arī izdarīju. Uztinās mans koils ar kleptona drāti 3mm diametrā un rādija 0.7 omus.Agrāk vilku uz 33w, tagad pat uz 20 ilgāk velkot ir deguma garša un dūms ir kļuvis krienti mazāks. Šķidrums ir tas pats.
Jautājums sekojošs, kapēc tas tā ir? :D Vai drāts diametrs tik ļoti izmainīja to efektu? Dotajā mirklī displejā velkot redzu 3.9 voltus, 0.7hms un 5.8 amps. Skatoties youtube redzēju ka cilvēki veipo ar 20 amps un w ir daudz augstāk par 20. Izmantoju gan es tikai vienu no divām spirālēm, taču salīdzinoši tādam modam taču nevajadzētu būt dūmam vienādam ar parasto cigareti. Aizmirsu piebilst, modam ir 2 baterijas. Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds man izskaidrotu, ko es tieši daru nepareizi, lai es varētu turpināt pilnvērtīgi izmantot jauno pirkumu un nevajadzētu atkal pirkt cigaretes :smokin:

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Dūma nepareizība nomainot koilu

Raksts Gintchlv » 01 Aug 2017, 15:56

Sveiks1
Lasot tavu bēdu stāstu rodas iespaids ka tavs koils kaut kur skarās pie tanka malas, iet uz īso. Bet vispār jau parasti ir W vai grādi...Nevar īsti saprast kādi tie tev tie uzstādijumi un koili.
P.S. Nākamreiz nomaini tikai vati nevis koilus arī...ja ir deguma garša, koili melni- izņem veco vati, izdedzini spoles(bez vates sakarsē līdz baltkvēlei), noskalo zem ūdens, ieliec svaigu vati un aidā.
Attēls
Lietotāja avatars
Yanko
Aktīvs
Atbildes: 107
Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 07 Apr 2016

Raksts Yanko » 01 Aug 2017, 16:04

pirms sāki izmantot savu likto coilu, uzkarsēji, hotspots izdzenāji? varbūt parādi kā tev tur viss izskatās
Attēls
PiedzeriesAlnis
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 01 Aug 2017, 15:38

Raksts PiedzeriesAlnis » 01 Aug 2017, 16:32

Ja ietu uz īso tad mestos short ne tā? Vismaz vizuāli neizskatās, ka viņš pie malas skārtos klāt. Dažas bildes, cik precīzi vien varēju.
Uzkarsēju, ar pinceti bakstīju, lai stieple ir kopā un karstu vienmērīgi ( ja tas tika domāts ar hotspotu dzenāšanu )

Attēls

Attēls

Attēls

P.S Gintchlv tu jau vari arī dzīvajā manu problēmu apskatīt, Cēsis ir mazas, varu piebraukt :mrgreen:
Lietotāja avatars
mednieks2
Aktīvs
Atbildes: 215
Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
Atrašanās vieta: Cēsis
Veipoju kopš: 12 Jūn 2016

Raksts mednieks2 » 01 Aug 2017, 17:01

P.S. Ērtāk tev pie manis būs piebraukt. PM
Attēls