Sveiki!
Mans stāžs būs 7 gadi. Bet kā veipoju, nu jau pus gads. Bet es vairak pastastisu par veiposanas pieredzi un vakar sapratu, kas ir tas kas man vairak velk pie sirds. Pamēğinaju ar vienreizejo e cigareti. Iepatikas, pasutiju pirmo ladejamo e cigareti wismec motiv kit 0.25ohm - pilnigs mesls. Itka tvaiks kupls liels, bet deguma piegarsa bija vienalga vai koili nomainiti vai skidrums vairak pg.. kr4 tiklidz atnaca kangertech k kiss taa vinju izlidinaju aara. Par kanger runajot - garsa - perfekta, tvaiks - prieks manis par daudz. Tvaiceju kadu menesi, lidz pazaudeju. Vakar nebija citas izveles kaa iegadajos ecodumas kautkadu letu starter kitu liqua. Teiksu godigi, esmu parsteigts par to cik ljoti man vinsh patik. Acimredzot man iet pie sirds vairak mtl. Vienigais minus ka biezji jalade, bet taa kaa taa nav problema, tad prieks manis perfekti. P.S. neesmu izsmekjejis nevienu cigareti, ari balites, reali nesaprotu kaa to sudu var bazt mute.
Kā es pārstāju smēķēt un sāku tvaicēt.
- Mathix
- Aktīvs
- Atbildes: 34
- Pievienojies: 16 Dec 2016, 03:26
- Nauda: : Locked
- Veipoju kopš: 18 Jan 2017
- Pilsonis
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 16 Feb 2017, 19:26
- Veipoju kopš: 06 Jan 2017
Re: Kā es pārstāju smēķēt un sāku tvaicēt.
Padalīšos ar ar savu pieredzi. Draugs sāka nepīpēt uz Jauno gadu un nopirka ecigu. Ieteica man ar ka ar sho ir labāk nekā parastăs pīpēt, nesmird un nav tās aizdusas kas bija nopīpējot parasto cigareti. Nu tā mēs 6.Janvārī aizbraucām uz airpuf veikalu kur iegādājāmies istick .Sākumā pirkām dārgos gatavos šķidrumus no element produkcijas un coilus mainījām ik pēc nedēļas. Tas vēlāk prasījās kautko jaudīgāku - nopirku ipower 100w ar iebūvēto bateriju. Apnika ar laiku jo visu laiku kad kautkur brauc jāliek lādēties lai bača nenosēžas un tad pasūtīju smoantu battlestar ar lemo 3. Sākumā bija normāli bet ar 2 baterijām sāka palikt par ìsu, jo uz vakaru bija jāmaina, knapi dienu izvilka. Tad panjēmu wismec rx200s ar 3 baterijām. Esmu apmierināts. Ir testētas gan dripkas, gan ftv8 cloud beast, gan griffin 25plus. Tad sapratām ka izdevīgām ir pašam likt vati un tìt koilus naudas ziņā. Tagad sēžu uz griffin mazo un gaidu savu Kylin kad piegādās. Parastās cigaretes jau neprasījās no 1.dienas kad kūpināju šo un tagad nemaz neskatos veikalā uz cigaretē. Atceros kā pats sevi indēju, smird rokas, mute un kad iedzer pāris aliņus un uzpīpē tad tā iedod pa galvu uzreiz. Traki gāja. Tagad kùpini un nekas nesmird, bet smaržo un nomainu šat tad aromātus kad apnīk vienu veidu kūpināt. Tā kā tvaicējam. Iesaku visiem kuri grib atmest pīpēšanu.
Rx200s + Griffin 22 +Original IJOY LIMITLESS Classic Edition RDTA + Kylin RTA

-
- Aktīvs
- Atbildes: 40
- Pievienojies: 11 Mai 2017, 21:14
- Atrašanās vieta: Riga
- Veipoju kopš: 20 Mar 2017
- Kontakts:
Labdien kolēģi tvaikotāji!
Vārds mans ir Artūrs un es esmu 27 gadus "jauns"
Pastāstīšu nedaudz par to kā es esmu nonācis līdz tvaikošanai.
Cigarešu lietošanas stāžs man bija ap 10 gadiem, bet tas vis beidzās šā gada marta sakumā, kad no rīta ejot uz stāvvietu pakaļ mašīnai kā zibens iespēra ka jābeidz sevi tik ļoti indēt! No tā brīža divas nedēļas nepieskāros nevienai cigaretei(ko sarežģīja tas ka draudzene vēl joprojām turpina pīpēt), kam protams sekoja visi prieki kas nāk ar atmešanu - galvas sāpes, lomkas un pilnīgi iekšas sāpēja. Tas vis mani tikai vēl vairāk pārliecinājā kāds sūds tomēr ir tās cigaretes!
Ar elektroniskajām cigaretēm pirmo reizi saskāros nu jau likam gadus 5 atpakaļ kad man tādu uzdāvināja (izskatījās pēc cigaretes, bija kaut kādi kārtridži kas jāmaina - kopistiski nepatika, garša pretīga, atpīpēties nesanāca un bija patstāvīgi jālādē, tā arī nesanāca man ar viņu sadzīvot un atgriezos pie cigaretēm.
Bet tagad atmetot cigaretes nolēmu pamēģināt Vape jo vairāki draugi jau ilgāku laiku veipo un ir ar to ļoti apmierināti.
Marta beigās draugs aizdeva man savu aparātu eleaf mods (2baterijām) un Giffin 25 tanks, tā nu lūk pateicoties viņam esmu sācis veipot.
Sākumā visa padarīšana likās diezgan sarežģīta, vates, coili, šķidrumi. Bet jau pirmajā vakarā piesēdos pie interneta un stundas 5 uzsūcu informāciju, kas kā darās un strādā.
Uz doto brīdi esmu laimīgs eVic VTwo Mini un Griffin 25(top air flow) ipašnieks + arī gaidu savu Geek vape Avokado tanku kad atnāks
Pats jaucu un veidoju sev šķidrumus un drīzumā tīšu arī sev coilus (vis nepieciešamais tam drīz tiks pasūtīts).
p.s Esmu ļoti apmierināts ka tvaicēju nevis pīpēju, veselība ir uzlabojusies, nav pat vairs aizdusas un pretīgais klepus arī pazudis, pavasaris smaržo krietni labāk nekā agrāk un ēdiens garšo patīkamāk!
p.s.s prieks ka esmu saskāries arī ar jums visiem -forumu laikam pa lielam gandrīz visu esmu izlasījis(žēl tikai ka nav aktīvāks) un arī Gintchlv video skatos (uz strīmu nekādīgi nesanāk uztrāpīt vienmēr kaut kā nokavēju)
p.s.s.s pirksti šķībi, gramatika pieklibo un slinkums liels visu labot - kļūdas laidiet gar aci
Vārds mans ir Artūrs un es esmu 27 gadus "jauns"

Pastāstīšu nedaudz par to kā es esmu nonācis līdz tvaikošanai.
Cigarešu lietošanas stāžs man bija ap 10 gadiem, bet tas vis beidzās šā gada marta sakumā, kad no rīta ejot uz stāvvietu pakaļ mašīnai kā zibens iespēra ka jābeidz sevi tik ļoti indēt! No tā brīža divas nedēļas nepieskāros nevienai cigaretei(ko sarežģīja tas ka draudzene vēl joprojām turpina pīpēt), kam protams sekoja visi prieki kas nāk ar atmešanu - galvas sāpes, lomkas un pilnīgi iekšas sāpēja. Tas vis mani tikai vēl vairāk pārliecinājā kāds sūds tomēr ir tās cigaretes!
Ar elektroniskajām cigaretēm pirmo reizi saskāros nu jau likam gadus 5 atpakaļ kad man tādu uzdāvināja (izskatījās pēc cigaretes, bija kaut kādi kārtridži kas jāmaina - kopistiski nepatika, garša pretīga, atpīpēties nesanāca un bija patstāvīgi jālādē, tā arī nesanāca man ar viņu sadzīvot un atgriezos pie cigaretēm.
Bet tagad atmetot cigaretes nolēmu pamēģināt Vape jo vairāki draugi jau ilgāku laiku veipo un ir ar to ļoti apmierināti.
Marta beigās draugs aizdeva man savu aparātu eleaf mods (2baterijām) un Giffin 25 tanks, tā nu lūk pateicoties viņam esmu sācis veipot.
Sākumā visa padarīšana likās diezgan sarežģīta, vates, coili, šķidrumi. Bet jau pirmajā vakarā piesēdos pie interneta un stundas 5 uzsūcu informāciju, kas kā darās un strādā.
Uz doto brīdi esmu laimīgs eVic VTwo Mini un Griffin 25(top air flow) ipašnieks + arī gaidu savu Geek vape Avokado tanku kad atnāks

Pats jaucu un veidoju sev šķidrumus un drīzumā tīšu arī sev coilus (vis nepieciešamais tam drīz tiks pasūtīts).
p.s Esmu ļoti apmierināts ka tvaicēju nevis pīpēju, veselība ir uzlabojusies, nav pat vairs aizdusas un pretīgais klepus arī pazudis, pavasaris smaržo krietni labāk nekā agrāk un ēdiens garšo patīkamāk!
p.s.s prieks ka esmu saskāries arī ar jums visiem -forumu laikam pa lielam gandrīz visu esmu izlasījis(žēl tikai ka nav aktīvāks) un arī Gintchlv video skatos (uz strīmu nekādīgi nesanāk uztrāpīt vienmēr kaut kā nokavēju)

p.s.s.s pirksti šķībi, gramatika pieklibo un slinkums liels visu labot - kļūdas laidiet gar aci

- Mathix
- Aktīvs
- Atbildes: 34
- Pievienojies: 16 Dec 2016, 03:26
- Veipoju kopš: 18 Jan 2017
Man jau šķiet, ka tas arī ir vislabākais variants pārejot uz e cigam. Nevis uzreiz pariet, bet kad esi atmetis analogu jau kadu nedelju, nomegjinat elektronisko. Domaju citas sajutas, vismaz man tā bija.. Jo pa nedēļu tomer smarza un garsa krietni uzlabojusies un patikamaks efekts pirmo reizi veipojot un plus tas, ka sanjemsi kartejo nikotina devu un sapratisi ka izjutas vien tas pasas ir, tikai bez smakas un degosiem dumiem..
- Wrongtouchpoint
- Aktīvs
- Atbildes: 65
- Pievienojies: 05 Jūn 2017, 23:52
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 02 Mai 2017
Man ir aptuveni 22 gadu pieredze, ar pāris nelielām pauzītēm. Vidējais daudzums svārstījās 10-15 smirdīgās standziņas pa dienu. Līdz šim biju pamēģinājis šķībacaino e-cīgas imitāciju, pārējais sakars ar veipu bija tikai informatīvs un vizuāls. Draugs bija jau kādu laiku pārgājis uz veipu, bet man līdz šim neradīja nekādu baigo interesi, līdz nesen draugs pierunāja iegūt savā rīcība ego aio. Uz veipu pārgāju pakāpeniski, sākumā 50/50, un ar laiku samazināju salmu dedzināšanu. Tā nedēļas laikā svapu pabeidzu. Jāatzīst, ka neskatoties uz to, ka nikotīns pat bij bik vairāk nekā iepriekš, process arī bija, un arī cīgas tika vilktas, tik un tā tās nedēļas laikā nācās bik pamocīties ar lomkām, bet tās bija nesalīdzināmi vieglākas nekā nogriežot vispār jebkādu nikotīna inhalāciju. Un vēl jāsaka, ka veips iepatikās ar katru dienu ar vien vairāk. Protams no sākuma vajadzēja pierast pie tvaika, nācās bik arī paklepot
.

Unbox your cloud!
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.

Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi