Wismec Predator totālais šoks....

Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs
Atbildes: 124
Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Melnbārži
Veipoju kopš: 16 Mar 2014

Wismec Predator totālais šoks....

Raksts WoTsoon » 31 Mar 2017, 18:33

Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

Nu ko lai saka? Laikam pirmais.... 🤦 :vapeit: :D pagaidām LV
Pirmais iespaids vienkārši satriecošs. Par kvalitāti. No coments vispār.
Otrs teksts par tvaika kvalitāti. Diametrāli atšķirīgs tvaiks no Sigelei, Yosta modiem, pat atšķiras no DNA, vairāk atgādina patīkamo mehmoda tvaika mīkstumu., pirmais Wismec mods, un esmu ļoti patīkami pārsteigts par čipa sniegumu.
Varbūr rupji, bet Smoke® Alien ir miskaste... salīdzinot ar Wismec Predator.
Foto blakus var redzēt supervieglo Yosta, nesliktu modu, bet izmērs, izmērs..., Predator ir neatvairāms.
(velkot ceturto, piekto pufu no Hera, nav jāuztraucas..., ka tvaiks būs par karstu, ka par asu..., vnk super, trūkst vārdu, lai raksturotu čipa kvalitāti.)
Jā, ir mīnuss manās acīs. 🤦 :D Tieši manas redzes dēļ. Ekrāns perfekti, smalki izstrādāts, bet , lai arī varu tos mazos cipariņus saskatīt, tomēr apgrūtinoši. Watus, protams redzu labi, bet pārējais bez brilles ar grūtībām.
Taču tā jau tīra piesiešanās.
Bateriju vāciņš perfekts. Power poga perfekta. Krāsojums neslīdīgs, teicams, matēts. (Hvz, kā turēs? :D)
Ja salīdzina ar Alien, tad rokā iegulst daudz patīkamāk. Ņem, kā gribi, spied, kā gribi, un tvaiks ir.
Man tāda nojauta, ka tieši tvaika dēļ vairāk varētu būt piekrišana mehmodu cienītāju vidū. Sweetpoint dēļ...., nu tvaiks, tvaiks..., es te DNA nolieku šoreiz aiz Predatora. :oops:
Tīri gaumes lieta. Pagaidām vien Herakles RTA ir pavilkts..., njā, un pirmā mirkļa iespaidi.
Dzīvosim, skatīsim, secināsim....
Bet..., skatās paši. ;) :vapeit:

Attēls :vapeit:
Hcigar Towis 180 + Captain RTA
Eleaf iKunn 220 + Manta RTA
Lietotāja avatars
Mr.Atasan
Atbildes: 2
Pievienojies: 01 Apr 2017, 11:23
Atrašanās vieta: Madliena-Riga
Veipoju kopš: 06 Sep 2011

Re: Wismec Predator totālais šoks....

Raksts Mr.Atasan » 01 Apr 2017, 11:29

Man no 26 marta lietosana ir. Visam piekritu-mods izdevies,vienigi vel nevaru isti pierast pie pacietas fire pogas. Citadi viss baigi ok.
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs

Raksts WoTsoon » 01 Apr 2017, 11:49

Mr.Atasan rakstīja:
01 Apr 2017, 11:29
Man no 26 marta lietosana ir. Visam piekritu-mods izdevies,vienigi vel nevaru isti pierast pie pacietas fire pogas. Citadi viss baigi ok.
Gaumes lieta. Tā kā esmu lietojis gan X Cube 2, gan arī Alien, kuriem ar' garās pogas, tad neteikšu, ka..., ka īpaši pacieta. Plusā ir tas, ka nav ar pirkstu jātausta, kur poga,bet var spiest pat ar pirkststarpi :lol: , starp īkšķi un rādītājpirkstu. :D Nav jādomā, kā paņemts mods rokā, vnk spied, un ir...
P.S.
🤦 :oops: Neesmu pirmais. Tu esi ticis pie moda dažas dienas ātrāk... :D
Interesanti, ja pārdošana sākās 22.martā..., kā tik ātri? ;)
Lietotāja avatars
Mr.Atasan
Atbildes: 2
Pievienojies: 01 Apr 2017, 11:23
Atrašanās vieta: Madliena-Riga
Veipoju kopš: 06 Sep 2011

Raksts Mr.Atasan » 01 Apr 2017, 12:00

Sutiju no ali,20 pasutiju-26 atnaca. Atruma rekords piegadei.😀
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs

Raksts WoTsoon » 03 Apr 2017, 18:13

Neliela piebilde pēc dažu dienu lietošanas. Nav nekas satraucošs, bet baču faniem vērā ņems padoms. Nav ieteicams bačas līdz galam sēdināt. Grafiski ļoti precīzi parāda, ka ir bačas cauri, velkas līdz beigām labi, nejūt, ka zustu jauda. Bet!!! Kad ir ~ zem 20%, vienkārši var just, ka mods sāk palikt silts, ja nonstopa slodzē liek. Silst bačas, un līdz ar to arī mods. Modam nav īpaši nekādu dzesēšanas atveru, un pats par sevi saprotams, ka, ja nav gaisa apmaiņas, būs silts.
Nav tā, ka karstu, bet tieši silts. īpaši netraucē, bet ir iemesls pievērst uzmanību tam, ka laiks mainīt bačas.
Jā, 1. baterija lādējas mazliet ātrāk ārā, tamdēļ vēlams sanumurēt bačas, un mainīt secību. Es gan daru tā, ka, ja ievēroju pie pusizlādes, apmainu beterijas vietām, tad pie beigām abas bačas vienādi izlādētas.
Baterijas izlādējas samērā stipri, ap 3,0V
Katrā ziņā, kamēr bačas nav izlādētas apm. līdz 20%, mods nesilst nemaz, velkot nonstopā pat 20 pufus pēc kārtas. Vēss.
Acīmredzot čipā ir samērīgi viss saprogramēts, lai optimāli izlietotu bateriju potencionālu.
Ja jauda būs par lielu, kā baterijas spēj dot, parādās brīdinājuma uzraksts.
Secinu, ka ļoti saprātīgs čips šim modam.
Atvainojos par bezsakarīgo tekstu, vien izsaku savus prātojumus.
Skatās paši...
;) :vapeit:
P.S.
Vēl par baterijām. Var būt grūtības iedabūt baterijas iekšā, ja būs uzliktas biezās ādiņas, ko ,varbūt dažs labs mēdz darīt. Vieta ir ļoti precīzi izrēķināta, un standarta baterijas ļoti kompakti iegulst vietās.
Bateriju vāciņš. Ja tiek nēsāts mods kabatā, un vāciņa atvēruma vietā tiek gruži, tad vāciņu nav iespējams atvērt uzreiz līdz galam, un izdabūt ārā baterijas, vēlams izpūst gružus, tad vāciņš atveras līdz galam, un baterijas ārā tiek... :D
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs

Raksts WoTsoon » 05 Apr 2017, 23:15

Predators ar TC.
Beidzot saņēmos, un ieliku vienkāŗsu SS spoli. 26g uz 3mmID, 9 vijumi, spaced.
Tvaika navals, Teicami strādā TC. Uz 255C tvaiks mitrs, kā es to vēlos. Garša nav, protāms, tik izteikta, kā ar clapton, vai fused, bet maigāka, mīkstāka.
Predator TC :braid:
Maza piekasīšanās. Tiem, kuri lietojuši ikdienā Wismec modus, tā varbūt nav problēma, bet man, kurš vairāk lietojis modus ar vienkāršāku ēdienkārti - t.i. uzstādījumu iestādīšanu, mazliet besī tieši šī ēdienkarte. Sākumā..., bet, kad aprod mainīt uzstādījumus, tad nav tik traki.
Joprojām uzskatu, ka Predator ir izcils mods.
Kādu laiku patvaicēšu uz TC. Pārāk bieži pēdējā laikā tika ķerti hariji ar Power... TC nav slikta garšas atdeve, vismaz ar SS, jāskatās, kā būs ar Ti.
Joprojām testā. Bet labs.
Skatās paši.
Jā, tanks. Pagaidām virsū ar DC SS spolēm Crius plus. Vēlāk pamēģināšu citus.
Vēl piebilde. Preheat uz TC strādā ideāli. Ja power režīmā fused clapton bija jūtama pirmā pufa aizture ar 200W preheat, tad ar pieminēto spoli uz TC nav aiztures nekādas.
Joprojām vēl neesmu apguvis presetus ar TCR. Bet viss ir priekšā... ;)
:vapeit:
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 24 Apr 2017, 08:18

https://imgur.com/a/hCHr7
Pirmie iespaidi... Ērts, bezkaunīgi ērts... Vairāk neko nezinu... Pirmie 20 puffi tik ievilkti :D
Redzes cik ilgi tas pins tur modā turēsies un negadīsies ka djlsb vapes apskatniekam...
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
Lietotāja avatars
saigons
Aktīvs
Atbildes: 86
Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:51
Atrašanās vieta: Rīga

Raksts saigons » 14 Mai 2017, 18:54

Absolūti nepiekrītu alien 220 nolikšanai..ir man abi lietošanā, noteikti ir jāpiekrīt, ka predatoram krāsojums ir stipri kvalitatīvāks, tas ir fakts un iespējams arī kopējā kvalitātes sajūta, bet lietošana, manuprāt, aliens noteikti neatpaliek (arī dizains liekas, patīkamāks, predators līdzīgi cuboīdam atsit sporta mašīnas kapota strīpas iespaidu, tāds urlīgs :D). Man joprojām aliens ir favorīts tieši fire pogas dēļ, kas ir mīkstāka un konkrētāka,predatoram dažkārt velkot tvaiku, poga nemanāmi atlaižas, plus dienā ir vismaz pāris missfire pa tukšo.
ps. par predatora iestatījuma pārslēgšanu un opciju pārslēgšanu..diezgan neērti un nepārskatāmi, aliens lietošanā stipri draudzīgāks ar ērtāka opciju pārslēgšanu, ja izmanto tikai power mod ar watiem uz augšu un leju, tad vienalga.
ļoti daudz visa kā
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 28 Sep 2017, 09:15

Labrīt tvaicētāji.
Jautājums, pirmais posts par šo tēmu marta beigās.
Vai varat padalīties ar info, vai modi vēl ir dzīvi un kādi viņi tagad izskatās tie Wismec Predator?
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 28 Sep 2017, 09:17

Izskatās man viņš labi (pirms 2 nedēļām pēdējo reizi redzēju), ejošs.... Bet tāpat - ar problēmu, ka nelasa tankus, lekājoša pretestība utt... Visi tehniskie, elektroniskie kasjaki. Vizuālais man netika dabeigts pa pusgadu.
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA

Atgriezties uz “Regulējamo modu apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi