šķidrumi
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 20 Mar 2017, 13:45
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kuldiga
- Veipoju kopš: 10 Feb 2017
šķidrumi
Labdien, esmu jauniņais un vēlējos pajautāt jūsu viedokli. Tatad man ir veips 50 wati dust2 un veikalā nopirktais šķidrums bija par šķidru, man draugs ieteica šķidrumu sajaukt ar glicerīnu. Es sajaucu 25ml glicerina ar 10ml skidrumu. Velejos pavaicat vai šīs proporcijas ir vēlamas. Paldies jau iepriekš.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 53
- Pievienojies: 13 Dec 2016, 13:44
- Atrašanās vieta: Riga
- Veipoju kopš: 24 Dec 2016
Re: šķidrumi
ka saprast "par skidru"? kapec tu doma ka vini ir parak skidri? jebkada proprocija ir laba, ja tev patik garsa un tvaiks ir pietiekams.
- eVic VTwo Mini 75W / AV Able / Noisy Cricket 2
- Serpent mini / N22 RDA / Kayfun v5 / GOON RDA / Hadalay RDA
- Serpent mini / N22 RDA / Kayfun v5 / GOON RDA / Hadalay RDA
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Cik šķidra bija sākotnējā zupa?flufy rakstīja: ↑20 Mar 2017, 13:55Labdien, esmu jauniņais un vēlējos pajautāt jūsu viedokli. Tatad man ir veips 50 wati dust2 un veikalā nopirktais šķidrums bija par šķidru, man draugs ieteica šķidrumu sajaukt ar glicerīnu. Es sajaucu 25ml glicerina ar 10ml skidrumu. Velejos pavaicat vai šīs proporcijas ir vēlamas. Paldies jau iepriekš.
R
-
- Pievienojies: 20 Mar 2017, 13:45
- Atrašanās vieta: Kuldiga
- Veipoju kopš: 10 Feb 2017
Es kā jau iesācējs nemācēšu tā īsti pateikt, bet tabakas veikaliņos pardodas visādas garšiņas kuras cik noprotu ir domātas tajām elektroniskajām cigaretēm, jeb žargonā pildspalvām. Sākumā tvaicēju tos bet nosvila divi koili un saku domāt ka šis iemesls varētu būt pie vainas. Tagad kad sajaucu kopā glicerīnu un parasto šķidrumu veips tvaicē daudz labāk un nespļauda garšiņu arā.
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
"Pildpalvām" domātie tiešām ir šķidri - vismaz 50% PG*. iJust 2 neesmu lietojis, taču pēc teorijas pārāk šķidra zupa tam neder. Sajaukt ar glicerīnu ir opcija, taču neuzjauc pārāk biezu - iztvaicētājs var nespēt to pietiekami ātri uzsūkt.flufy rakstīja: ↑20 Mar 2017, 15:59Es kā jau iesācējs nemācēšu tā īsti pateikt, bet tabakas veikaliņos pardodas visādas garšiņas kuras cik noprotu ir domātas tajām elektroniskajām cigaretēm, jeb žargonā pildspalvām. Sākumā tvaicēju tos bet nosvila divi koili un saku domāt ka šis iemesls varētu būt pie vainas. Tagad kad sajaucu kopā glicerīnu un parasto šķidrumu veips tvaicē daudz labāk un nespļauda garšiņu arā.
Iesaku palasīt forumu, lai apgūtu kkādus pamatus, kā arī ienākt arī čatā. Tur parasti kāds apgrozās un var palīdzēt.
Kā parasti - tvaiks ir strikti 18+ un ir ieteicams kā smēķēšanas atmešanas palīgs, nevis izklaide.
R
- guntis456
- Aktīvs
- Atbildes: 22
- Pievienojies: 22 Sep 2016, 14:10
- Veipoju kopš: 06 Okt 2016
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 03 Okt 2017, 18:17
Nedomāju, ka ir par šķidru, labāk nejaukt, jo nevar zināt iznākumu, turklāt sevi čakarēsi ātrais trusis.
Pēdējais laboja gestrs - 09 Okt 2017, 20:17, laboja 1 kopējais laiks.
-
- Pievienojies: 04 Okt 2017, 23:14
:thumbdown:sveiki, vēlos sākt pats jaukt šķidrumus bet nezinu, kura proporcija labāka dripperam 100 vg vai 70/30
Veikalā kur es oērku citas nav pieejamas.
Veikalā kur es oērku citas nav pieejamas.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Pilinātavā vari liet kaut 50/50, būss tik lielāks th, bet tā skaties pats. Jo vairāk VG, jo lielāks tvaiks!
-
- Pievienojies: 06 Feb 2018, 22:39
- Veipoju kopš: 18 Okt 2017
- Kontakts:
Sveiki, gribēju uzjautāt ko Jūs domājat par šķidumiem, kurus jauc kopā? Vai labāk pirkt tos dārgākus vai var lētākus?
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi