Joyetech Ultimo Clearomizer - atsauksmes?

Viss par iztvaicētājiem
Lietotāja avatars
waarna
Biedrs
Atbildes: 13
Pievienojies: 27 Jan 2016, 11:56
Nauda: : Locked

Joyetech Ultimo Clearomizer - atsauksmes?

Raksts waarna » 18 Mar 2017, 15:02

Tātad nu tā. Biju sācis ar parastu mazu kangertech starter kit pīpīti. Nokalpoja ļoti ilgi bet laiks atnāca un tā nosprāga.
Nopirku joyetech Evic aio. Aparāts foršs, nekāda vaina. Viens mīnuss - šķidrums tek garām un ietek platē iekšā - rezultāta aizspiežās pogas un nosprāgst. Samainīja man pa garantiju pēc 5 mēnešiem. Tagad divu mēnešu laikā atkal nosprāga.

Nopirku nākošo, Joyetech EVic VTwo ar CUBIS tanku. Ļoti laba cena sanāca.

Jautājums sekojošs, nepatīk man ņemties ar tām galviņām. Vai ir vērts nopirkt Joyetech ULTIMO tanku un lietot keramiskās galviņas tikai?

Cik saprotu tad keramiskā galviņa būs price performance ziņā daudz pārāka par parastajām, dzīvo daudz ilgāk un garšu dod ārā pēdējā dzīves dienā tādu pašu kā pirmajā dzīves dienā . Tilpums tankam arī tāds pats.

Varbūt ir kādi mīnusi ULTIMO tankam?

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Joyetech Ultimo Clearomizer - atsauksmes?

Raksts Gintchlv » 18 Mar 2017, 15:07

​Jāsaka tā- par keramiskajiem iztvaicētājiem vel nevienu labu atsauksmi nēesmu dzirdējis. Cik pats esmu lietojis- nepatika, liekas ka garša nav tāda kā ar iztvaicētājiem ar kokvilnas ''pildijumu'', par to vai tiešām ilgāk un ar tādu pašu atdevi strādās visu kalpošanas laiku- nedomāju ka tā būss. Es personiski neiesaku.
Attēls
Shnjabs
Biedrs
Atbildes: 5
Pievienojies: 11 Nov 2016, 17:35

Raksts Shnjabs » 18 Mar 2017, 15:58

Līdz pazaudēju pats lietoju ultimo, neviens no gatavajiem coiliem nepatika nopirku pārbūvējamo bāzi uz tās bija laba garša un tvaiks, bet kā iesācējam bija lielas problēmas ar vates iekārtošanu bieži vai gariks vai apčurājās. Ķeramisko coilu pamēģināju, tas pie uzpildes tecēja(varbūt brāķis, bet internetā lasīju ka nēesmu vienīgais) un personīgi neuzticos ķeramikai bail ka sāk plaisāt un mazas daļiņas tiek plaušās. Ja patīk vēss tvaiks man tfv8 gatavās galviņas dzīvoja ilgāk par mēnesi, bet ja patīk karsts tad galviņas būs biežāk jāmaina.
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs
Atbildes: 124
Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
Atrašanās vieta: Melnbārži
Veipoju kopš: 16 Mar 2014

Raksts WoTsoon » 18 Mar 2017, 16:16

un lietot keramiskās galviņas tikai?
Nu nevaru neko labu teikt par keramiku. Pat neklausoties apskatniekus. Pirmkārt, piegarša..., nav gluži gariks, bet jocīga piegarša 100%, kā eļļa cepti pončiki :D .Tvaiks savādāk iztvaiko, kā parastām spolēm, sajūta līdzīga, kad parastai spolei tuvu W pie max. iespējamiem. Domāju, ka sweet point nemaz nevar panākt, bet Heat Flux stipri izteikts kā pie max. watiem, tvaiks liekas vairāk tā kā sauss.
Ja gribi tikt lēti cauri ar clearomīzeri, ņem tanku, kuram nāk EC coil heads. Plaši izplatītas, Eleaf Melo/Melo 2/iJust 2 tankiem, lētas, der vēl arī dažiem citiem tankiem...
Attēls :vapeit:
Hcigar Towis 180 + Captain RTA
Eleaf iKunn 220 + Manta RTA
Lietotāja avatars
Jaunzems
Aktīvs
Atbildes: 81
Pievienojies: 22 Okt 2015, 20:26
Atrašanās vieta: Visur
Veipoju kopš: 06 Jan 2015

Raksts Jaunzems » 22 Mar 2017, 20:46

Iesaku no Joyetech tankiem pa gabalu. Pofig - vate, keramika, dimants vai polonijs. Koilus viņi nekad nav mācējuši, nemāk un nekad nemācēs taisīt.
Aegis Legend + Zeus X @ 0.20Ω dual alien coil
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00

Raksts Gredzens » 27 Mar 2017, 20:38

Neieteiktu, garša itkā ir ok, bet nav tas dūma piesātinājums, grūti tā pat izsakidrot, bet katrā ziņā labāk nepirkt..
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Padre
Aktīvs
Atbildes: 22
Pievienojies: 05 Sep 2016, 09:54
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 15 Aug 2015

Raksts Padre » 25 Apr 2017, 18:30

Pats lietoju ULTIMO no sākuma - biju starā !
garšas ziņā / dūma ziņā ideāli.
Gan rba uzsūtīju bija ok, gan keramiskos koilus ņēmu - patika labāk par parastajiem.
Un kūpēja labi.
nu salīdzinājuma ar trolli v2 nav tik dūmojošs, bet ir ok ļoti pat.
Dripkas.
+ nodarbojos ar auto audio - SQ instalācijas.
Combichrist.
Laksimis
Atbildes: 1
Pievienojies: 30 Mai 2017, 18:10

Raksts Laksimis » 04 Jūn 2017, 14:14

Gintchlv rakstīja:
18 Mar 2017, 15:07
​Jāsaka tā- par keramiskajiem iztvaicētājiem vel nevienu labu atsauksmi nēesmu dzirdējis. Cik pats esmu lietojis- nepatika, liekas ka garša nav tāda iztvaicētājiem ar kokvilnas ''pildijumu'', par to vai tiešām ilgāk un ar tādu pašu atdevi strādās visu kalpošanas laiku- nedomāju ka tā būss. Es personiski neiesaku.
Es piekrītu Tieši pastāstīja

Atgriezties uz “Iztvaicētāji, iztvaicētāju tvertnes”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi