Garantijas?
-
- Biedrs
- Atbildes: 5
- Pievienojies: 12 Mar 2017, 07:28
- Nauda: : Locked
Garantijas?
Tikko kā nobeidzās Cuboid un tā kā tika sūtīts no Gearbest, tad ar garantiju īsti nekas nesanāks...Pirms tam bija, VTC Mini, kurš arī kkādā vienā brīdī sāka čakarēties, tā kā šoreiz gribētos, lai sūdu gadījumā var mēģināt dabūt naudu atpakaļ vai citu vienk. Ir doma tagad paņemt Smok Alien, bet nu hz no kurienes ņemt. Edym kopā sanāk 55e, e-smoke.lv 64e un aktīvajos 65e. Kur labāk ņemt? Edym nav itkā krāsa, ko gribu, e-smoke neesmu iepircies un aktīvie laikam īsti līdz galam nepārliecina Kur iesakat labāk pirkt?
-
- Aktīvs
- Atbildes: 53
- Pievienojies: 13 Dec 2016, 13:44
- Atrašanās vieta: Riga
- Veipoju kopš: 24 Dec 2016
Re: Garantijas?
Ja interese garantija tad noteikti latvijaa
- eVic VTwo Mini 75W / AV Able / Noisy Cricket 2
- Serpent mini / N22 RDA / Kayfun v5 / GOON RDA / Hadalay RDA
- WoTsoon
- Aktīvs
- Atbildes: 124
- Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
- Atrašanās vieta: Melnbārži
- Veipoju kopš: 16 Mar 2014
Ķina garantiju nosacīti dod 90 dienas.
LV vismaz ir iespēja nest uz bodi..., un mēģināt ko panākt, ar ķīnu ķēpa lielāka kā jēga.
Smoke Alien?
Visādi labs mods, bet ir kāds bet...
Tīri konstruktīvi sūdīgi uzmeistarots. Ja gadīsies tanka pārplude, tad šķidrums ātri tiek pie plates, un sekas neizbēgamas.
Smoke Alien modam ventilācijas un dzesēšanas atveres ir galīgi nevietā.
Ir daži divbaču modi, kuriem var pievērst uzmanību, kas ir līdzīgi Smoke Alien. Tas ir samērā polulārais Sigelei Fuchai 213, vai 213+, atšķirība, ka plus modelim ekrāns lielāks, un krāsains.
Preorderī ir iegādājams Wismec Predator, kas stipri atgādina Smoke Alien, pat power poga līdzīga. Tirdzniecībā būs no 22.marta. Preorder cena ap 35-38$.
Personīgi es, vadoties no negatīvās pieredzes, neiesaku Smoke Alien. Riska faktors.
Bet..., skatās paši...
LV vismaz ir iespēja nest uz bodi..., un mēģināt ko panākt, ar ķīnu ķēpa lielāka kā jēga.
Smoke Alien?
Tīri konstruktīvi sūdīgi uzmeistarots. Ja gadīsies tanka pārplude, tad šķidrums ātri tiek pie plates, un sekas neizbēgamas.
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Ir daži divbaču modi, kuriem var pievērst uzmanību, kas ir līdzīgi Smoke Alien. Tas ir samērā polulārais Sigelei Fuchai 213, vai 213+, atšķirība, ka plus modelim ekrāns lielāks, un krāsains.
Preorderī ir iegādājams Wismec Predator, kas stipri atgādina Smoke Alien, pat power poga līdzīga. Tirdzniecībā būs no 22.marta. Preorder cena ap 35-38$.
Personīgi es, vadoties no negatīvās pieredzes, neiesaku Smoke Alien. Riska faktors.
Bet..., skatās paši...
-
- Aktīvs
- Atbildes: 41
- Pievienojies: 15 Dec 2015, 11:42
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 11 Jan 2016
Ņem vērā, ka Latvijā nopirktajam modam garantija arī būs tikai 3. mēneši.
- WoTsoon
- Aktīvs
Nu iekš LV vismaz var aiziet uz veikalu..., sadot pa muti kādam..., ja kas, bet ar ķīnu... pusgadu sarakste, bet jēga...nosacīti hvz kāda, kr4, loterija.
Diez vai , velkot analogus, kāds domā..., bloks cīgu šur, vai tur....
40-60€ liela nauda? Bet cigarešu paciņa dienā?
-
- Biedrs
Vot satrieci mani par to alien Pirmā dzirdēšana vienk par to ka šķidrums ļoti viegli tiek iekšā. Un man herakles plus diezgan bieži gadās, ka tek... Un ja jau garantija ir tikai 3 mēneši, tad jau nav pat īsti jēga no viņas Man parasti tāpat sāk čakarēties pēc 6 mēnešiem vai vēlāk.WoTsoon rakstīja: ↑12 Mar 2017, 11:17Ķina garantiju nosacīti dod 90 dienas.
Smoke Alien?
Tīri konstruktīvi sūdīgi uzmeistarots. Ja gadīsies tanka pārplude, tad šķidrums ātri tiek pie plates, un sekas neizbēgamas.Sagadījās, ka Limitless XL tanks nopludoja, apslaucīju, bet naktī mods sagāja uz īso...
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Bet..., skatās paši...
Sigelei Fuchai 213+ kkā neatradu? Parastais laikam nepārāk patīk, pierasts jau pie "lielajiem" displejiem. Paskatījos predator un tas izskatās+/- labs variants, lai gan būtībā tas pats cuboid ir, tikai ir 2A lādēšana, liela poga un cits 510(ķipa labāks). Vēl pirms tam bija doma par Wismec RX 2/3, bet nu atkal tā pati plate, un viss pārējais, kas cuboid, tikai cits dizains, lai gan diezgan patīk. Ko paši labāk iesakat?
PS: Kur atradi predator par 35-38$?
- WoTsoon
- Aktīvs
Cik nu satriecu, foruma čatā bija pārrunas par šo tēmu, it kā vajadzēja forumā uzrakstīt, bet ... Ginča pāris strīmos piemineja, ka tie caurumi tiešām ir nevietā, čata pastavīgie apmeklētaji zin šo problēmu.Vot satrieci mani par to alien Pirmā dzirdēšana vienk par to ka šķidrums ļoti viegli tiek iekšā. Un man herakles plus diezgan bieži gadās, ka tek... Un ja jau garantija ir tikai 3 mēneši, tad jau nav pat īsti jēga no viņas Man parasti tāpat sāk čakarēties pēc 6 mēnešiem vai vēlāk.
Sigelei Fuchai 213+ kkā neatradu? Parastais laikam nepārāk patīk, pierasts jau pie "lielajiem" displejiem. Paskatījos predator un tas izskatās+/- labs variants, lai gan būtībā tas pats cuboid ir, tikai ir 2A lādēšana, liela poga un cits 510(ķipa labāks). Vēl pirms tam bija doma par Wismec RX 2/3, bet nu atkal tā pati plate, un viss pārējais, kas cuboid, tikai cits dizains, lai gan diezgan patīk. Ko paši labāk iesakat?
PS: Kur atradi predator par 35-38$?
Mednieks, un Enīī izsakas par Fuchai atzinīgi. Es atturīgs esmu spriežot par Sigelei plati. Tas nu tīri subjektīvs viedoklis pēc Sigelei J80 palietošanas.
pasūtīju efun.top :
Izskatās nostradāts labi, vismaz nav kur zupai gāzties iekšā, nu jau apskati ir parādījušies ieks YT.
https://youtu.be/jw7Z-9dk3-E
Iekš GB iegādājams pa` €42.04, nu tas pac vie` jau ir, kas topfun bodē ieskaitot šipingu.
Man apskatā redzētais silver, tiesa, atgadina skārda gabalu , pats pasūtīju melnu.
Ir ceļā vēl viens divbaču mods. Piesaistīja tiesi dēļ sava svara, jo mods sver apm. 66 gr., ar bačām kopā 158 gr, kas ir stipri vieglāk par jebkuru tukšu modu bez baterijām. Tiesa, plastikāts ir plastik'ats, bet par plati atsauksmes nav sliktas.
YOSTA Livepor 160W izmaksāja $34.26, kas, domāju, nemaz nav daudz par 2 baču modu.
Nu tā, kaut kā...
-
- Aktīvs
- Atbildes: 53
- Pievienojies: 13 Dec 2016, 13:44
- Atrašanās vieta: Riga
- Veipoju kopš: 24 Dec 2016
Labs mods, pat erts, bet liels, un vinam forma tada... ka teikt, vins nav taisnsturigs, nav tik erti vinu nesat kabataa ka kuboidu vai alienu.
Pats nopirku jo dizains patik bet tagad censos pardod jo nelietoju vinu
- eVic VTwo Mini 75W / AV Able / Noisy Cricket 2
-
- Biedrs
Atradu tam pašam GB kuponu, var dabūt par 36e... Bet šodien biju iegriezies aktīvajos pēc bāzes un tur pārdevējs gan teica, ka modiem ir 2g garantija (ķipa vienīgie izņēmumi bija tiem, kuriem ir iebūvētās bačas, bet tur arī dažādi tie noteikumi tad) tā kā es tagad hz kur pirkt...Jāuzzvana citiem tirgotājiem un jāuzprasa, ko tie saka par garantija, bet nu ja var šobrīd dabūt iekš GB pa 36e, tad jau var gandrīz 2vus paņemt par viena LV cenu. Es tik nevaru saprast kurš labāk, sarkanais vai melnais. Tas sarkanais gan mazliet ar kkādu rozā pieskaņu un tāds meitenīgs sāks liktiesWoTsoon rakstīja: ↑12 Mar 2017, 19:37
Cik nu satriecu, foruma čatā bija pārrunas par šo tēmu, it kā vajadzēja forumā uzrakstīt, bet ... Ginča pāris strīmos piemineja, ka tie caurumi tiešām ir nevietā, čata pastavīgie apmeklētaji zin šo problēmu.
Mednieks, un Enīī izsakas par Fuchai atzinīgi. Es atturīgs esmu spriežot par Sigelei plati. Tas nu tīri subjektīvs viedoklis pēc Sigelei J80 palietošanas.
pasūtīju efun.top :
Izskatās nostradāts labi, vismaz nav kur zupai gāzties iekšā, nu jau apskati ir parādījušies ieks YT.
https://youtu.be/jw7Z-9dk3-E
Iekš GB iegādājams pa` €42.04, nu tas pac vie` jau ir, kas topfun bodē ieskaitot šipingu.
Man apskatā redzētais silver, tiesa, atgadina skārda gabalu , pats pasūtīju melnu.
Ir ceļā vēl viens divbaču mods. Piesaistīja tiesi dēļ sava svara, jo mods sver apm. 66 gr., ar bačām kopā 158 gr, kas ir stipri vieglāk par jebkuru tukšu modu bez baterijām. Tiesa, plastikāts ir plastik'ats, bet par plati atsauksmes nav sliktas.
YOSTA Livepor 160W izmaksāja $34.26, kas, domāju, nemaz nav daudz par 2 baču modu.
Nu tā, kaut kā...
Ķipa pašam pārdevējam arī bija alien un šis teica, ka nekādu problēmu pagaidām nav bijis, lai gan bieži tek šķidrums, bet nu tas ir pārdevējs...
- WoTsoon
- Aktīvs
Lai ko es neieteiktu, izvēle būs jāizdara vien pašam.
Tā nu tas ir ar to nodokļu politiku, ka ir lētāk iegādāt 2 modus čainā, kā vienu LV bodē. Garantija...? Nez, vai liela jēga no tās..., 3 gadus veipoju, bet modi pa šo laiku ir nomainīti... apmēram divi desmiti. Tiesa, visu laiku attīstība notikusi, savulaik vienkārši nebija ne box modu, ne TC, bet čipa DNA20 parādīšanās bija liels notikums, un iStick 20W skaitījās ļoti labs mods.
TC , un visādi citādi navaroti ir jau noiets etaps, jo izdarīti secinājumi, ka power režims, un spoles no Ka1 tomēr vispiemērotākās. Un pirmajā vietā nostājas moda ergonomika, t.i., cik ērti tas guļ rokā, moda svars, un tīri konstruktīvās nepilnības. Gaumes lieta. Pa visiem šiem gadiem esmu nopircis LV tikai pirmos divus modus, un par tiem pārmaksājis savas muļķības pēc 5 kārtīgi.
Tās vien manas pārdomas. Kā mēdzu sacīt - skatās paši.
Veikalu pārdevēji? Neesmu sevišķi augstās domās par viņu kompetenci. Ir gan atsevišķi izņēmumi, bet tie ir sastopami katru dienu foruma čatā...
Un katram no viņiem ir savi topa verķīši..., gaumes lieta.
Tā nu tas ir ar to nodokļu politiku, ka ir lētāk iegādāt 2 modus čainā, kā vienu LV bodē. Garantija...? Nez, vai liela jēga no tās..., 3 gadus veipoju, bet modi pa šo laiku ir nomainīti... apmēram divi desmiti. Tiesa, visu laiku attīstība notikusi, savulaik vienkārši nebija ne box modu, ne TC, bet čipa DNA20 parādīšanās bija liels notikums, un iStick 20W skaitījās ļoti labs mods.
TC , un visādi citādi navaroti ir jau noiets etaps, jo izdarīti secinājumi, ka power režims, un spoles no Ka1 tomēr vispiemērotākās. Un pirmajā vietā nostājas moda ergonomika, t.i., cik ērti tas guļ rokā, moda svars, un tīri konstruktīvās nepilnības. Gaumes lieta. Pa visiem šiem gadiem esmu nopircis LV tikai pirmos divus modus, un par tiem pārmaksājis savas muļķības pēc 5 kārtīgi.
Tās vien manas pārdomas. Kā mēdzu sacīt - skatās paši.
Veikalu pārdevēji? Neesmu sevišķi augstās domās par viņu kompetenci. Ir gan atsevišķi izņēmumi, bet tie ir sastopami katru dienu foruma čatā...
Un katram no viņiem ir savi topa verķīši..., gaumes lieta.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi