Tvaiks un 16.11.2016 grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā

Elektronisko cigarešu nākotne.
Lietotāja avatars
saigons
Aktīvs
Atbildes: 86
Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:51
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga

Re: Tvaiks un 16.11.2016 grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā

Raksts saigons » 02 Feb 2017, 02:21

nebus problemu, aliexpres sutijuma sreenu uztaisi, tur taa bilde ir tik maza, ka nav redzama un tas tantes, kas lasis epastu neko nesaprot, es pirms nedeļas sūtīju tankam, ja prasa pvn tad vairs nav sakara ar aizliegumu, jo sodīšanai pvn nevajag, to muitai vajadzetu aizturet nevis vidam, ja muita izlaida cauri, tad vairs neskaitas aizliegums ievešanai. Ja tu pasūtītu bloku ar cigaretēm nekadu pvn vids nesūtītu, jo muita konfiscētu vai sodītu.

ļoti daudz visa kā
Romashkaz
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 02 Feb 2017, 01:15

Raksts Romashkaz » 02 Feb 2017, 09:40

saigons rakstīja:nebus problemu, aliexpres sutijuma sreenu uztaisi, tur taa bilde ir tik maza, ka nav redzama un tas tantes, kas lasis epastu neko nesaprot, es pirms nedeļas sūtīju tankam, ja prasa pvn tad vairs nav sakara ar aizliegumu, jo sodīšanai pvn nevajag, to muitai vajadzetu aizturet nevis vidam, ja muita izlaida cauri, tad vairs neskaitas aizliegums ievešanai. Ja tu pasūtītu bloku ar cigaretēm nekadu pvn vids nesūtītu, jo muita konfiscētu vai sodītu.
man tas papirs no pasta ir kopa ar vid muitas parvaldes pavadzimi - kur vajag sazinaties ar mkp.0240.pasts@vid.gov.lv. Nevar but nekadu problemu ja vini redzes kas par preci tas ir?
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 02 Feb 2017, 09:41

Romashkaz rakstīja:
saigons rakstīja:nebus problemu, aliexpres sutijuma sreenu uztaisi, tur taa bilde ir tik maza, ka nav redzama un tas tantes, kas lasis epastu neko nesaprot, es pirms nedeļas sūtīju tankam, ja prasa pvn tad vairs nav sakara ar aizliegumu, jo sodīšanai pvn nevajag, to muitai vajadzetu aizturet nevis vidam, ja muita izlaida cauri, tad vairs neskaitas aizliegums ievešanai. Ja tu pasūtītu bloku ar cigaretēm nekadu pvn vids nesūtītu, jo muita konfiscētu vai sodītu.
man tas papirs no pasta ir kopa ar vid muitas parvaldes pavadzimi - kur vajag sazinaties ar mkp.0240.pasts@vid.gov.lv. Nevar but nekadu problemu ja vini redzes kas par preci tas ir?
Man nebija. Nosaucu preci vārdā. Tā kā man bija balva, par ko nemaksāju, cenu paņēma no eveikala lapas.

R
Romashkaz
Biedrs

Raksts Romashkaz » 02 Feb 2017, 09:51

raitizz rakstīja:
Romashkaz rakstīja:
Man nebija. Nosaucu preci vārdā. Tā kā man bija balva, par ko nemaksāju, cenu paņēma no eveikala lapas.

R
Vat tu tiesam nosauc viniem ka tas ir elektroniska cigarete, vai kas tev bija?
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 02 Feb 2017, 09:53

Romashkaz rakstīja: Vat tu tiesam nosauc viniem ka tas ir elektroniska cigarete, vai kas tev bija?
Jā. Vinnēju Heavengifts izlozi. Nāca ar DHL. DHL neizsnieda, kamēr nesamaksāju PVN. Uzzvanīju uz muitu, izstāstīju visu. Aizsūtīju epastu utt. Viņi paši HG lapā atrada to verķi, es apstiprināju, ka tā maksā. Atsūtīja man apmaksājamu formu un viss cool. Papildus jautājumu nebija.

R
Romashkaz
Biedrs

Raksts Romashkaz » 02 Feb 2017, 10:13

raitizz rakstīja:
Romashkaz rakstīja: Vat tu tiesam nosauc viniem ka tas ir elektroniska cigarete, vai kas tev bija?
Jā. Vinnēju Heavengifts izlozi. Nāca ar DHL. DHL neizsnieda, kamēr nesamaksāju PVN. Uzzvanīju uz muitu, izstāstīju visu. Aizsūtīju epastu utt. Viņi paši HG lapā atrada to verķi, es apstiprināju, ka tā maksā. Atsūtīja man apmaksājamu formu un viss cool. Papildus jautājumu nebija.

R
Vai tas bija jau pec ( 16.11.2016 ) to likuma apstiprinasanas seima? Paldies par info! :thumbup:
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 02 Feb 2017, 10:18

Romashkaz rakstīja: Vai tas bija jau pec ( 16.11.2016 ) to likuma apstiprinasanas seima? Paldies par info! :thumbup:
Jā, tikko, decembrī.

R
Romashkaz
Biedrs

Raksts Romashkaz » 02 Feb 2017, 10:58

Viss, nosutiju viniem divus skrinus ar inet banku izdruku un aliexpress ( order view detail ) ar to mazo bildi. Gaidu.... Paldies visiem par komentiem.
Romashkaz
Biedrs

Raksts Romashkaz » 02 Feb 2017, 11:29

Uzvara! =)

Labdien!
Paldies, informācija nodota Latvijas pasta datu maiņai un Jūsu pasta nodaļai. Par sūtījumu interesēties savā pasta nodaļā.
Nodokli var samaksāt pastā pie pakas saņemšanas vai interneta bankā. Ja maksājums veikts internetbankā, pastā jāiesniedz maksājumu uzdevums.

Liels paldies visiem par palidzibu!
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 02 Feb 2017, 11:51

Romashkaz rakstīja:Uzvara! =)

Labdien!
Paldies, informācija nodota Latvijas pasta datu maiņai un Jūsu pasta nodaļai. Par sūtījumu interesēties savā pasta nodaļā.
Nodokli var samaksāt pastā pie pakas saņemšanas vai interneta bankā. Ja maksājums veikts internetbankā, pastā jāiesniedz maksājumu uzdevums.

Liels paldies visiem par palidzibu!

Samaksā uzreiz internetā, pasts paprasīs vēl papildus 2 eur vai tml.

R

Atgriezties uz “Likumi, likumprojekti, raksti, blogi Latvijā un pasaulē”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi