Lēnām vari arī sākt meklēt vamo jaunu vītnes galvu. Vai arī nopirkt 510uz 510 pāreju un parlodēt vītni e-cigai.
Es jau visiem saviem vamo esmu pārlodējis tās vītnes. To ir vienkārši izdarīt, itkā.
SM Kayfun v4 clone. Pirmie iespaidi.
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: SM Kayfun v4 clone. Pirmie iespaidi.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Bļāviens, a es tā cerēju kādreiz dabūt patestēt tavu kayfun... Kā to vispār var dabūt gatavu? Tas taču tomēr ir ss nevis kaut kāds alumīnijs?Yanka rakstīja:Sveiki vīri, gribēju vienkārši pabrēkt,
nezinu kā bet savam kayfun4 klonam pēkšņi esmu norāvis apakšējo vītni ko ieskrūvē 510.
Visi mani pārējie tanki skrūvējas uz VAMO6, bet Kayfuniņam kirdikt
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
Vārdu sakot sesdien ar čomiem pakodām, kamēr vēl skaidrā džekiem gribēju parādīt kāds ir coils un kādi ir plusi un cik labi ir veipot u.t.tinfants rakstīja:Bļāviens, a es tā cerēju kādreiz dabūt patestēt tavu kayfun... Kā to vispār var dabūt gatavu? Tas taču tomēr ir ss nevis kaut kāds alumīnijs?Yanka rakstīja:Sveiki vīri, gribēju vienkārši pabrēkt,
nezinu kā bet savam kayfun4 klonam pēkšņi esmu norāvis apakšējo vītni ko ieskrūvē 510.
Nācās kangertech subtanku tvaicēt, tikai sākumā tāds abloms.
Tātad, uztinu pēc biedru ieteikumie un rekomentācijām parastu coilu nu 1.4 ohm un priecīgs visu kayfun4 saskrūvēju kopā un pēkšņi hrjakt un vispār nevar ieskrūvēt, varētu teikt kayfun4 apakšējā vītne burtiski iekrīt 510 vamo6 savienojumā. Tā kā bērnībā vienkruķim svece, it kā būtu 50 reizes sista ar āmuri, jo nav svečatslēga ar ko ieskrūvēt.
Nu nekādas mazākās pazīmes nebija pirms tam, ka būtu grūti ieskrūvēt vai kaut kas tamlīdzīgs.
Galvenais, ka skaidrā. Čomi ierēca par mani, bet es zobus sakodis ar akmens skābu ģīmi uztinu kangertech un pārtijs varēja sākties.
Uzsūtīšu to apakšu tikai negribās no slowtech sūtīt atkal mēnesis jāgaida.
WoTsoon vai Tu (ja Tu drīkst tā teikt) no šī saita esi sūtījis http://www.gearbest.com
Infant, noteikti, ka padalīšos ar tevi.
- infants
- Admins
- Kontakts:
Padod ziņu, ja taisies tur sūtīt. Varbūt kaut ko sev piepasūtīt varu? Bet... No turienes tak arī ~25 dienas nāk. Mazliet ātrāk kā ar slowtech ir.Yanka rakstīja: Uzsūtīšu to apakšu tikai negribās no slowtech sūtīt atkal mēnesis jāgaida.
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
FT man visas pakas ir atsūtījis ~17-20 dienu laikā. Tas ir no izsūtīšanas brīža. Protams, ja prece nav in stock, tad jārēķina klāt gaidīšanas laiks.. fakts, ka tur rakstīts, ka būs pēc 7 dienām, nenozīmē neko.. 19.03 iemetu grozā un nopirku pāris BVC beckapam, zinot, ka būs "7 dienas". Uzreiz pēc pasūtījuma izmeta, ka pieejams no 30.03...
Tā nu sēž un gaida. Nekas. Nedeg.
R
R
- infants
- Admins
- Kontakts:
Nu nez. Izskatās, ka 20 dienās neiekļausies. 220 varbūt!raitizz rakstīja:FT man visas pakas ir atsūtījis ~17-20 dienu laikā. Tas ir no izsūtīšanas brīža. Protams, ja prece nav in stock, tad jārēķina klāt gaidīšanas laiks.. fakts, ka tur rakstīts, ka būs pēc 7 dienām, nenozīmē neko.. 19.03 iemetu grozā un nopirku pāris BVC beckapam, zinot, ka būs "7 dienas". Uzreiz pēc pasūtījuma izmeta, ka pieejams no 30.03...
R

- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
- raitizz
- Teicējs
Nu, protams, ka nav izslēgts, ka būs ilgāk.. Kas tas par trekeri?
R
R
- infants
- Admins
- Kontakts:
Tas pats standarta 17track.netraitizz rakstīja:Nu, protams, ka nav izslēgts, ka būs ilgāk.. Kas tas par trekeri?
R
- raitizz
- Teicējs
Yep, paldies, atradu, ka jāspiež uz lidm. simbola.infants rakstīja: Tas pats standarta 17track.net
Nu, ar pastu bieži ir laimes spēle...
R
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
Vārdu sakot pasūtīju no Fasttech.Yanka rakstīja:Sveiki vīri, gribēju vienkārši pabrēkt,
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis