Vairs uz šito veikalu neiešu.

Viss par aktualitātēm un jaunumiem forumā!
GreatWhite
Aktīvs
Atbildes: 34
Pievienojies: 24 Okt 2016, 12:51
Nauda: : Locked

Re: Vairs uz šito veikalu neiešu.

Raksts GreatWhite » 10 Jan 2017, 09:07

Cik garš, tik plats.
Es pie sevis prātoju, ja man maksātu tāpat kā maksā tam pārdevējam, gan jau attieksme nebūtu savādāka, bet no otras puses, man kā klientam nav jācieš dēļ tā, ka pārdevējs izvēlējies strādāt tādā darbā.

Attēls
pokemon
Aktīvs
Atbildes: 159
Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11

Raksts pokemon » 10 Jan 2017, 09:12

Nu ja mes ticetu ka veikala darbiniekus atbilstosi finansiali motivetu nevis uzbrauktu auguma par neizdarito!
Tad jau viss butu oke diemzel realitate jasaubas par to!
Diena ir gara un reizem tur nak visadi besigi klienti un noved tos pardevejus līdz baltajam pelitem ar neforsu attieksmi!
Visi tak grib dzīvot ka cilveki bet es apsaubu vai veikala darbinieks var atlauties pats iret dzivokli no tadas algas ja ta ir vieniga darba vieta!
Dzidze
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02

Raksts Dzidze » 10 Jan 2017, 09:19

Protams, var būt tā, ka pārdevējam pajāt uz klientiem un uz darbu, bet neviens jau nezina patiesos iemeslus. Varbūt bija saplīsusi zupas pudele un, lai izvairītos no iespējamas klienta paslīdēšanas, vajadzēja steidzami uzkopt. Varbūt kāds aizkavējies svinētājs ienāca veikalā un atstāja uz grīdas sava kunģa saturu. Daudz kas var būt. Ja neapmierinātais klients ienāktu veikalā un paslīdētu uz neuzkoptās zupas vai vēmekļu peļķes, arī tad pārdevējs būtu vainīgs.
Netiesājiet un netapsiet tiesāti!
YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
GreatWhite
Aktīvs
Atbildes: 34
Pievienojies: 24 Okt 2016, 12:51

Raksts GreatWhite » 10 Jan 2017, 09:21

Diemžēl, ja mēs strādāsim un dzīvosim pēc principa: sūdīgi maksā - sūdīgi strādāju un uzdiršu uz visiem, tad nekas labs nebūs.
Ja tevi neapmierina darbs, gandē dzīvi bosam, nevis klientam, kuram nav nekāda sakara ar tavu atalgojumu un idiotisko priekšnieku.
Attēls
pokemon
Aktīvs
Atbildes: 159
Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11

Raksts pokemon » 10 Jan 2017, 09:37

lv ta tas nestrada mums ir vajas arodbiedribas un specigs darba deveju lobijs ,
realitate izcinit lielakas algas ir nereali ,
jo ipasnieks atlaidis par formalu iemeslu un panems nakamo darbinieku tapec no sociala aspekta aizstavet klienta intereses ir lame ,
ir jaciena lidzcilveki un nav normali ka vape shop strada 1 h diena ta ir nirgasanas ,
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs
Atbildes: 124
Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
Atrašanās vieta: Melnbārži
Veipoju kopš: 16 Mar 2014

Raksts WoTsoon » 10 Jan 2017, 09:54

Cilvēcīgums zudis, cieņa pret otru..., tas fakts. Ka tik nauda, nauda, man, man...
Ir tā kā ir, kad katrs ieciklējies uz sevi, savām domām, problēmām, un nemaz necrnšas iejusties cita cilvēka ādā. Cita problēmas pofik, man darba laiks cauri, ej dirst... :?
Skumji . Vai nu sarunāt, vai piedirst to bodi... :lol: Reāli.
Skatās paši, katram savs ceļš...
A man pofik... Vai arī ne tik pofik? Hvz...
P.S. Ir dzīvē pieredzēti dažādi gadījumi, bet vairumā viss atkarīgs no sevis paša, savas attieksmes. Vairumā gadījumu iespējams sarunāt daudz ko, bet ir gadījumi bijuši, kad patrāpās atsaldēti tipi..., un līdz vienīgi mātes valoda...
Pēdējais laboja WoTsoon - 10 Jan 2017, 10:41, laboja 2 kopējais laiks.
Attēls :vapeit:
Hcigar Towis 180 + Captain RTA
Eleaf iKunn 220 + Manta RTA
trepula
Atbildes: 3
Pievienojies: 15 Dec 2016, 23:07

Raksts trepula » 15 Nov 2017, 19:43

Vecrīgas ecodumas arī ir darbibieks, kuram varētu piešķirt medaļu par apkalpošanas atrumu.

Atgriezties uz “Foruma jaunumi un aktualitātes!”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis