Iesakiet kaadu labu baaku rdta,rda,rta
- DrDrake
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 24 Nov 2016, 10:16
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 20 Nov 2016
Iesakiet kaadu labu baaku rdta,rda,rta
Buutu labi ja kaads vareetu ieteikt kaadu labu baaku.Mods:Smok X cube2 160W
-
- Aktīvs
- Atbildes: 34
- Pievienojies: 24 Okt 2016, 12:51
Re: Iesakiet kaadu labu baaku rdta,rda,rta
No savas mazās pieredzes....
Es pats sēžu uz Limitlesa (RDTA) un diezgan aktīvi visiem aģitēju viņu. Pieļauju, gan arī viņam ir labas alternatīvas. Gribas tvaiku ar garšu un gana lielu deku => Limitless Plus ir īstais.
No RDA man iepaticies votofo trollis. Liels deks, laba garša un gaisu ventilē pa pirmo
Es pats sēžu uz Limitlesa (RDTA) un diezgan aktīvi visiem aģitēju viņu. Pieļauju, gan arī viņam ir labas alternatīvas. Gribas tvaiku ar garšu un gana lielu deku => Limitless Plus ir īstais.
No RDA man iepaticies votofo trollis. Liels deks, laba garša un gaisu ventilē pa pirmo

- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Ja iet runa par rta, WoT onkuls man piekritīs, ja es teikšu, ka Herakles rta2 ir īsts darba zirgs!
Viegli visu ielikt, savickot, liela regulējama sulas padeve, lieli airflowi, viss kā nākas!
Viegli visu ielikt, savickot, liela regulējama sulas padeve, lieli airflowi, viss kā nākas!

- DrDrake
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 24 Nov 2016, 10:16
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 20 Nov 2016
Paldies es taa skatos shobriid uz limitless xl rdtaHaPuK rakstīja:Ja iet runa par rta, WoT onkuls man piekritīs, ja es teikšu, ka Herakles rta2 ir īsts darba zirgs!
-
- Aktīvs
- Atbildes: 85
- Pievienojies: 06 Dec 2015, 01:00
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
RDTA - RDTA Combo
RTA - Herkaless rta 2 vai griffin 25 top airflow / plus
RDA - Tsunami 24mm vai Velocity v3 24mm
p.s par Limitless XL vari apvaicāties foruma lietotājam "Dzidze", šis nepārāk labi izteicās pa šo "daiktu'.
RTA - Herkaless rta 2 vai griffin 25 top airflow / plus
RDA - Tsunami 24mm vai Velocity v3 24mm
p.s par Limitless XL vari apvaicāties foruma lietotājam "Dzidze", šis nepārāk labi izteicās pa šo "daiktu'.

Wismec Rx200s
- + iJoy Combo RDTA
- + Griffin RTA 25+
-
- Aktīvs
Butu forsi ja Dzidze padalitos publiski. Man ari interese kas ar XL ne ta...Zebis rakstīja: p.s par Limitless XL vari apvaicāties foruma lietotājam "Dzidze", šis nepārāk labi izteicās pa šo "daiktu'.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 65
- Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02
Ja man nebūtu TFV8, tad iespējams būtu citādās domās par XL. Taču ir ar ko salīdzināt. TFV8 liktu 8/10, bet XL 5/10. Kas tieši nav? Grūti pateikt! Nu nav un viss. Var jau būt, ka biju par slinku, lai atrastu pareizo spoli un pareizos vatus. Tad nu kaut kur atvilktnē mētājas un gaida, kad man parādīsies iedvesma pieķerties.
YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
-
- Aktīvs
es pats personigi TFV8 neesmu lietojis, tacu domaju TFV8 un Limitless RDTA ir divas diametrali pretejas lietas gan tiesa gan parnesta nozime ☺
Tiri intereses pec ir interese iemeginat smoka brinumu.
PS: interesanti, guugle pie suggested search automatiski piedava "Smok TFV8 leaking"
Tiri intereses pec ir interese iemeginat smoka brinumu.
PS: interesanti, guugle pie suggested search automatiski piedava "Smok TFV8 leaking"
-
- Aktīvs
- Atbildes: 65
- Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02
Kāds sakars Limitless'am ar XL? Tur tev taisnība gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Man jautāja par XL, bet tu te pin iekšā RDTA. Jā, arī ar RDTA tankiem man ir pieredze. Parastais Limitless ok, Combo arī (ja tek, tad nav vainīgs tanks, bet līkas rokas). Indereserve RDTA no Wismec ir štrunts.
Un vispār- tēma bija ieteikt kaut ko iesācējam. Tāpēc nevajag jaukt cilvēkam galvu
Un vispār- tēma bija ieteikt kaut ko iesācējam. Tāpēc nevajag jaukt cilvēkam galvu

YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
-
- Aktīvs
Atzistu, nedaudz nojaucos.
http://www.ijoycig.com/product/item-311.html
sakars ir, tacu ne par to aitemu ierunājos
Ik pa laikam esmu redzējis, ka netā par XL dēvē arī Limitless pluss, tamdēļ arī nojaucu bazaru 
Enivei, nedomāju, ka tā ir galvas jaukšana. Autors uzjautāja, mēs atbildam.
http://www.ijoycig.com/product/item-311.html
sakars ir, tacu ne par to aitemu ierunājos

Enivei, nedomāju, ka tā ir galvas jaukšana. Autors uzjautāja, mēs atbildam.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi