Augstaa gala E-Liquids

Viss par e-šķidrumiem, to sastāvu, DIY, piederumiem
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Augstaa gala E-Liquids

Raksts raitizz » 16 Mar 2015, 23:30

Gredzens rakstīja:
raitizz rakstīja:mēģināti 4 no Suicide Bunny. Diezgan salda ķēpa ;) Šad tad driperī paveipoju.
Space Jam, The Legend, Digby's vēl ir ņemti nop VapeClub UK. Meh.
Captivape Maxx VG banānu paķēru no vapor-freak.de - ideāls veips, biezs, trekns un garšīgs. Salīdzinoši lēts ASV ražojumam.
R
Tu uzrakstiji ko esi meegjinaajis.., man ne tik ljoti interesee ko juus esat meegjinaajushi(laigan tas arii ir interesanti), bet gan vai ir jeega mest araa pikji uz daargajiem skjidrumiem - vai atskjiriiba ir tieshaam juutama
Kā gan var atbildēt, vai ir jēga? Ir jēga pirkt Užavas alu, vai vecu, dārgu vīnu ? ;)
Garšas kokteilis, kura sastāvdaļas tu nezini, tikai īss apraksts un apskatnieku viedokļi. Cena tāda un tāda. Viss. Tikai pats varēsi izlemt.
Man patīk izmēģināt dažādus šķidrumus no visas cenu paplātes. Varu veipot gan paša jauktos, ieskaitot unflavoured, gan "premium". Tevis pieminētas SB tajā pašā PinkMule maksā 21Eur/30ml. Vidēja cena, ņemot vērā, ka tādu saitu kā Yaeliq un tml., kuri tirgo 100ml par 17Eur, nav daudz.
Premium liquids ar komplicētām garšas buķetēm tā vidēji arī iet. Pie mums tirgotie generic PG šķidrumi maksā vidēji tikpat.

Nākamais sarakstā ir Nicoticket (ASV). Tas man ir jānotestē. ECF #1 šķidrumi 2013 un 2014.. Tur kaut kam ir jābūt.
Un prooootams, ka būs jāiečeko Five Pawns, kaut vai tikai, lai zinātu, par ko ir runa ;)

Sauc mani par feinšmekeri, bet es esmu pilnībā Par visa izmēģināšanu iespēju robežās. 8-)

R

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00

Raksts Gredzens » 18 Mar 2015, 23:07

raitizz rakstīja: :D
Taa, tu atkal raksti par sevi un saviem naakotnes plaaniem, bet neatbildi vai ir jeega pirkt augstaa gala skjidrumus...

Tu piemineeji alu - ljoti labs piemeers... - Gribi alu kursh garsho peec alus - peerc piem: Valmiermuizhu, Uzhavu, Bausku utt.. ja gribi suslu kura tikai aptuveni garshu peec alus - luudzu - peerc ceesu light, apiniiti vai ko tamliidziigu...

Pienjemsim ka Valmiermuizha ir Suicide Bunny, bet ceesu light ir Dekang, taatad jautajums bus vai suicide bunny buus tuvaaks iistai alus garshai vai tomeer tas garshos taapat kaa Dekang suslas..?!

Luudzu pacenties shoreiz atbildeet...
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 18 Mar 2015, 23:34

Kā lai tev atbild.. redzi, tu uzdod tiešu jautājumu, uz kuru es varu atbildēt tikai un vienīgi subjektīvi.
Izlasi šo, ja lasi angliski:
http://info-electronic-cigarette.com/di ... r-e-juice/
Varbūt radīsi tur atbildi sev ;) (padod ziņu, ja valoda neder)

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Mar 2015, 00:43

raitizz rakstīja:http://info-electronic-cigarette.com/di ... r-e-juice/
Principā jau tas te aprunāts un aprakstīts no visām pusēm- nevar otram ieteikt konkrētu garšu, katram tās sajūtas ir individuālas, jāeksperementē pašam!
Un to cenu veido garšas ekstrakti ko kompānija saka ka ir gatavojusi gadiem..., pudeles cena, iepakojuma cena, viss kopā. Vai garša labāka- gan jau ka ir atšķirība, jāmēģina pašam.
Kā rakstija "R"- var atbildēt tikai un vienīgi subjektīvi!
Attēls
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 19 Mar 2015, 01:05

raitizz rakstīja:Kā lai tev atbild.. redzi, tu uzdod tiešu jautājumu, uz kuru es varu atbildēt tikai un vienīgi subjektīvi.
Izlasi šo, ja lasi angliski:
http://info-electronic-cigarette.com/di ... r-e-juice/
Varbūt radīsi tur atbildi sev ;) (padod ziņu, ja valoda neder)
Nu bet es jau arii prasu juusu subjektiivo viedokli - kaa jums liekas..

Valoda der, links arii diezgan noderiigs(laigan visaa visumaa to jau zinaaju), paldies! ;)

Vienmeer var jau atrast atbildes kkur internetaa uz kaut vai shaadu jautaajumu kaa es uzdevu, bet man tieshi interesee juusu - vapeforum'a lietotaaju viedoklis... :P
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 19 Mar 2015, 01:16

Gredzens rakstīja: Nu bet es jau arii prasu juusu subjektiivo viedokli - kaa jums liekas..

Valoda der, links arii diezgan noderiigs(laigan visaa visumaa to jau zinaaju), paldies! ;)

Vienmeer var jau atrast atbildes kkur internetaa uz kaut vai shaadu jautaajumu kaa es uzdevu, bet man tieshi interesee juusu - vapeforum'a lietotaaju viedoklis... :P
To jau es tev vienā no iepriekšējiem postiem rakstīju - ko es par to subjektīvi domāju utt. ;) Es esmu par izmēģināšanu iespēju robežās.
Pieminēju SB kā piemēru - es to otrreiz neņemtu. Garšoja, bet nav vēlmes atgriezties, it sevišķi ar simtiem citu, neizmēģinātu šķidrumu.

Man, atkal par piemēru varu ņemt tikai sevi, patīk biezāki šķidrumi, vairāk VG nekā PG, tapē reti ņemu lētos ķīniešus un citus, kur pamatā ir PG.

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Mar 2015, 02:09

Nu ja subjektīvi...
Īsāk sakot jaucu pats- pudele VG, pudele PG, garšas no Inawera, tāpat ka R patīk(kā iegādājos Subtanku) biezāka vira, VG pudele jamaina trīs reizes, PG vienu, un nikotīns- aptuveni 3,4mg/ml. Patreiz garšo SHISHA ar tabaciņu, šad tad pieberu pilīti zemeņu vai ķirsi. SHISHA- skaitās ūdenspīpes garša, tāda iņķīga, nav īsti ūdenspīpe bet man patīk, to tabaciņu arī pavisam nedaudz jūt. Šobrīd 9/10.
Attēls
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 19 Mar 2015, 02:15

Esmu maisījis pēc receptēm ar Capella garšām. Vanilla Custardi visādi, pašizdomātie utt.
Kā arī vienkāršos unflavoured ar dažādām Nic/VG/PG attiecībām atkarībā no tvertnes, kurā to gribu liet.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 19 Mar 2015, 12:40

Ir kaut kas tajā vaniļas pudiņā, man dikti garšo. Tagat nogatavojas viena pudelīte, tests #4, jābūt labam. 70VG/30PG.

Ir tāds šķidrums kā Grant's Vanilla Custard (UK), tautai tas jau svētā grāla vietā. Džeki nogatavina un tad pārdod partijās. Ja partija beidzas, tad nav pieejams līdz nākamajai, kas var būt pāris nedēļas. Un viņi gatavo TIKAI vienu, šo, šķidrumu.
12 GBP/30ml+shippings.
http://www.grantsvanillacustard.com/

R
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 20 Mar 2015, 11:09

raitizz rakstīja:Ir kaut kas tajā vaniļas pudiņā, man dikti garšo. Tagat nogatavojas viena pudelīte, tests #4, jābūt labam. 70VG/30PG.

Ir tāds šķidrums kā Grant's Vanilla Custard (UK), tautai tas jau svētā grāla vietā. Džeki nogatavina un tad pārdod partijās. Ja partija beidzas, tad nav pieejams līdz nākamajai, kas var būt pāris nedēļas. Un viņi gatavo TIKAI vienu, šo, šķidrumu.
12 GBP/30ml+shippings.
http://www.grantsvanillacustard.com/
Tu esi suutijis to grants custard? - Pieregistreejos, bet pasuutiit uz priekshu nevar, cik sparatu/atceros 27. ir naakamais pievedums.., nezini kad varees pasuutiit?

Vnk manas domaas, mans perfektais veips ir tieshi vanilla custard, strawberry milkshake, cheese cake, cream utt.., vnk veel neesmu meegjinaajis/atradis savu iisto miiljoto :D :P

Atgriezties uz “E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 8 un 0 viesi