Jautājumi un atbildes par un ap azartspēļu biznesu - atbild foruma biedrs Dzidze!

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Re: Jautājumi un atbildes par un ap azartspēļu biznesu - atbild foruma biedrs Dzidze!

Raksts Gestapo » 08 Dec 2016, 23:23

Jautājums par ruleti, dzīvajā neesmu spēlējis, bet vai kazino man atļautu tur izmantot, piemēram, likmju dubultošanu sarkans/melns lauciņos vai pēc laiciņa mani vienkārši palūgtu aiziet lieli onkuļi melnos kreklos? :D
Es nezinu kā tas saucas spēļu zālēs, bet Forex un citu aktīvu tirgos to dēvē par Martingeila stratēģiju.

Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: Jautājumi un atbildes par un ap azartspēļu biznesu - atbild foruma biedrs Dzidze!

Raksts infants » 08 Dec 2016, 23:33

Gestapo rakstīja:Jautājums par ruleti, dzīvajā neesmu spēlējis, bet vai kazino man atļautu tur izmantot, piemēram, likmju dubultošanu sarkans/melns lauciņos vai pēc laiciņa mani vienkārši palūgtu aiziet lieli onkuļi melnos kreklos? :D
Es nezinu kā tas saucas spēļu zālēs, bet Forex un citu aktīvu tirgos to dēvē par Martingeila stratēģiju.
Kaut kur lasīju, ka tevi ļoti ātri no turienes izmestu ārā. :D
Attēls
Nord2
Extaalv
Biedrs
Atbildes: 9
Pievienojies: 09 Mar 2016, 23:24
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 12 Jūl 2015

Raksts Extaalv » 08 Dec 2016, 23:35

Kāda ir maksimālā summa, ko var izsniegt, iestādes ( reklāmas netaisīšu ) ? Domāts, kā laimests.
Piemēram, ja aparātā, es vinnēju 120k, vai iestādes, man tiešām tādu summu izsniegs. Kāds ir tām iestādēm limits?
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 09 Dec 2016, 01:30

Attēls

R
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 09 Dec 2016, 01:37

Ak jā. Nopietns pēcjautājiens radās.
Šīs tēmas 1. lapā tu runā par RNG un ieprogrammētu atdevi vienlaicīgi. Kā šīs 2 viena otru izslēdzošās lietas tavā galvā līmējas kopā?
Attēls
Nord2
Dzidze
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02

Raksts Dzidze » 09 Dec 2016, 09:04

pokemon rakstīja:vai voodo pie galdiem vel dod kokteilus ja spele uz noteiktam summam un var kartis spelejot ari pipet
Jā, bezmaksas dzērieni spēlētājiem nav atcelti. Smēķētāju zonā, spēlējot kārtis var pīpēt.
YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
Dzidze
Aktīvs

Raksts Dzidze » 09 Dec 2016, 09:06

pokemon rakstīja:kadas azartspeles kazino lv ir pieejamas
Kazino ir pieejami azartspēļu automāti, elektroniskā rulete, kāršu spēles, rulete, kluba pokers, totalizators.
YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
GreatWhite
Aktīvs
Atbildes: 34
Pievienojies: 24 Okt 2016, 12:51

Raksts GreatWhite » 09 Dec 2016, 09:07

Dzidze rakstīja:(..) Atdeves procents ir summa, kas tiek izmaksāta laimestos, attiecībā pret izdarīto likmju summu. "Azartspēļu un izložu likums" nosaka, ka minimālais atdeves procents ir 80%. Pārsvarā šis atdeves procents ir ap 95%.(..) Ieliktā nauda nav viens un tas pats, kas kopējā izdarīto likmju summa. Ja iestāde sola, ka spēļu automātu atdeve ir 99% , tas nenozīmē, ka ieliekot automātā 100€, tu garantēti atgūsi 99€. Atdeves procents ir attiecība - ilgtermiņā izmaksātie laimesti pret ilgtermiņā izdarīto likmju kopsummu.
Ja ir aizdomas, ka kāds spēļu automāts ir "sakruķīts", tad Latvijas republikas Finanšu ministrijas apakšstruktūra IAUI (izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija) var veikt tehnisko pārbaudi vai ar attiecīgo spēļu automātu nav veiktas nelegālas manipulācijas, kas var ietekmēt paredzētos iestatījumus.
(..)
Viss izklausās diezgan labi, BET... procentiem nav lielas nozīmes, ja netiek runāts par konkrētu periodu, jo kā jau minēji, atdeves procents ir balstīts uz ILGTERMIŅĀ izmaksātajiem laimestiem.
Tad nu ir jautājums, ko īsti nozīmē ilgtermiņš likuma izpratnē?
Kā ir iespējams pārliecināties par tekošo perioda atdeves %?
Cik bieži tas tiek kontrolēts no uzraugošo institūciju puses?
Interesanti, kā uzraugošās iestādes vispār var pārliecināties par apgrozītajiem līdzekļiem konkrētajos verķos? Kā nekā čeks geimerim par iemesto naudiņu vienroča bandītā takš netiek izsniegts. Iemeti, pazaudēji... paldies visu gaišu!
Nomainīt da jebkādus rādījumus tajā verķī var noteikti easy. Vajag tik pareizo spečuku piesaistīt... Protams, izklausīsies skarbi, taču man ir aizdomas, ka visur kur ir iesaistīta datorprogrammatūra, cilvēki jāj sistēmu. Līdzīgi kā to darīja ganbei un citi ar kases aparātiem, kur tipa reģistra atmiņa šķita vispār neuzlaužama :D
Attēls
Dzidze
Aktīvs

Raksts Dzidze » 09 Dec 2016, 09:12

Gestapo rakstīja:Jautājums par ruleti, dzīvajā neesmu spēlējis, bet vai kazino man atļautu tur izmantot, piemēram, likmju dubultošanu sarkans/melns lauciņos vai pēc laiciņa mani vienkārši palūgtu aiziet lieli onkuļi melnos kreklos? :D
Jā, tā patiešām ir Martingeila sistēma. To vari izmantot arī kazino, bet ņem vērā, ka pie spēļu galdiem ir noteiktas minimālo un maksimālo likmju robežas. Piemēram, minimālā likme uz sarkans/melns ir 10€, maksimālā 200€.
Dzidze
Aktīvs

Raksts Dzidze » 09 Dec 2016, 09:14

Extaalv rakstīja:Kāda ir maksimālā summa, ko var izsniegt, iestādes ( reklāmas netaisīšu ) ? Domāts, kā laimests.
Piemēram, ja aparātā, es vinnēju 120k, vai iestādes, man tiešām tādu summu izsniegs. Kāds ir tām iestādēm limits?
Nav nekāda limita. Cik vinnēsi, tik arī izmaksās. Laimestus virs 7200€ izmaksā ar pārskaitījumu uz bankas kontu. Laimestu, kas pārsniedz 14 300 euro, izmaksā azartspēles noteikumos apstiprinātā kārtībā ne vēlāk kā 30 dienu laikā un ne vairāk kā divos maksājumos.

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi