Bezmaksas piegāde? Vai fufelis?

Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Bezmaksas piegāde? Vai fufelis?

Raksts raitizz » 30 Nov 2016, 18:17

Kapē? Strādā takš.

R

Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs
Atbildes: 124
Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
Atrašanās vieta: Melnbārži
Veipoju kopš: 16 Mar 2014

Raksts WoTsoon » 30 Nov 2016, 19:21

HaPuK rakstīja:
Wotsoon rakstīja:
Sluchijs rakstīja:Viņiem tā bezmaksas piegāde virs 25 e tikai tad, ja tu ieklikšķini, ka vēlies saņemt bezmaksas OMNIVA piegādi! Tad norādi pakomātu, kurā gribi, un vēlākais pēc 2 dienām ej pakaļ un priecājies :)
Lai kā nu tur nebūtu, bet tā reklāma par bezmaksas piegādi viņiem ir epic fail!!! :evil:
C'moon! Šovakar uzraktsi epastu un vsjo. Nauda atpakaļ. Man viss bija ok. Viss ļoti cilvēcīgi! :thumbup:
Uzrakstīju, atrakstījās, ka tikai uz automātiem OMNIVA bez maksas, un iedeva norādi uz kādiem tur noteikumiem. Maķ viņus zanogu, man jāizstudē visa lapa no - līdz, lai mani neapčakarētu. Saku, vinkārši čakarē smadzenes tādiem muļkiem, kā es. Kādā visā Latvijā, ja man tuvākais pakomāts 60km attālumā...
Nevajag tad sākuma lapā atklāti melot!!!
Balticavape nolieku zemāk par grīdas līsti. Kas tāds iespējams vienīgi Latvijā.
Attēls :vapeit:
Hcigar Towis 180 + Captain RTA
Eleaf iKunn 220 + Manta RTA
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 30 Nov 2016, 19:40

WoT, pie Piegādes veidiem, pirmā rinda trekniem burtiem:
Ja pasūtījuma summa ir virs 25.00 Eiro, tad piegāde Latvijas teritorijā, izvēloties piegādes veidu - Omnivas pakomāts, ir bezmaksas.
http://www.balticavape.com/pages/piegades-veidi
Nemaz arī nav jāizstudē visa lapa. Tu cepies nevietā.

R
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs

Raksts WoTsoon » 30 Nov 2016, 20:26

raitizz rakstīja:WoT, pie Piegādes veidiem, pirmā rinda trekniem burtiem:
Ja pasūtījuma summa ir virs 25.00 Eiro, tad piegāde Latvijas teritorijā, izvēloties piegādes veidu - Omnivas pakomāts, ir bezmaksas.
http://www.balticavape.com/pages/piegades-veidi
Nemaz arī nav jāizstudē visa lapa. Tu cepies nevietā.

R
Reti kur ir tā iepihņita
tā piebilde. Parasti, ja ir pieminētas kādas piebildes 1. lapā, izpētu tālāk, bet šeit nekas tāds nav pieminēts sākuma galvenajā lapā. Tā ir vienkārši pircēju muļķošana.
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 01 Dec 2016, 06:36

Esmu pasūtījis no BalticVape 8x kopš pagājušā gada un divas reizes maksājis par piegādi. Vienreiz, kad summa nebija virs 25€ un otro reizi man liekas, ka pats atķeksēju Omnivas pakomātu.
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs

Raksts WoTsoon » 01 Dec 2016, 07:51

Viņiem godīgi vajadzēja uzrakstīt jau sākuma lapā, ka
Bezmaksas piegāde visā Latvijas teritorijā pirkumiem virs 25€ ar piegādi uz pakomātiem.
Visādi citādi šī piebilde par bezmaksas piegādi skan melīgi.
Lietotāja avatars
BalticaVape
Aktīvs
Atbildes: 64
Pievienojies: 16 Nov 2015, 20:11
Kontakts:

Raksts BalticaVape » 01 Dec 2016, 10:51

Sveiki visiem.

Kā jau vakar rakstījām Wotssoon, tad bezmaksas piegādes attiecas tikai uz pirkumiem, kur kā piegādes veids tiek izvēlēts Omnivas pakomāts un pirkums ir virs 25 eiro (sistēma automātiski Jums piedāvā šo piegādes veidu).
Ja piegādes veids tiek nomainīts piem., uz Latvijas Pastu vai Kurjeru, tad par to tiek piestādīta atsevišķi maksa.

Mājas lapā arī ir norādīta informācija par piegādi: http://balticavape.com/pages/piegades-veidi
Mūsuprāt visa informācija ir aprakstīta un pārpratumiem nebūtu jābūt.

Paldies tiem, kas atbalsta mūs un ir apmierināti ar sadarbību.

BalticaVape
Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Atbildes: 93
Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
Kontakts:

Raksts Sluchijs » 01 Dec 2016, 11:40

Žēl, ja kādam sanākusi kļūda un kaut kāda nesaprašanās...... Visiem var gadīties kādu piebildi neizlasīt vai pārprast...
Bet nav jēgas kaut ko pārmest Balticavape, jo viņi nu vēl ar savu piegādi caur Omniva vismaz ir kantoris, kurš ir izmantojams pirkumiem "ar distances līgumu"

Bet,
Savukārt ieteikums BaltivaVape: jūs jau laikus padomājiet, kā slēpt no uzraugošajām iestādēm savus bankas ienākošos maksājumu pārskatus! Saprotu, ka pieprasīt bankai vai jums tieši pašlaik viņi to var tikai ar prokurora sankciju..., bet... ja no pieprasa, tad jūs dabūsiet uzrādīt mūs visus pircējus ar peronu kodiem par veiktajiem pretlikumīgajiem pirkumiem!!! Labāk laicīgi paņemt juristu un paprasīt, kā izvairīties no privātpersonu datu uzrādīšanas!!

Vēl viens variants: jums jāizdomā un jāizveido savā internetveikalā "slīpais" piedāvājums ar, piemēram, ziepēm un veļaspulveriem, un ar tādām pašām cenām kā mūsu šķidrumiem, lai pārbaudes gadījumā jūs varat uzrādīt, ka, piemēram, Wotsoon ir pircis Capella ziepes pa 4.89 un veļas pulveri PM pa 10.99 :)

To es jums saku priekšā pa velti (netipiski man) kā vecs žīds un grāmatvedis :)
Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
Lietotāja avatars
BalticaVape
Aktīvs
Atbildes: 64
Pievienojies: 16 Nov 2015, 20:11
Kontakts:

Raksts BalticaVape » 01 Dec 2016, 12:06

Sluchijs rakstīja:Žēl, ja kādam sanākusi kļūda un kaut kāda nesaprašanās...... Visiem var gadīties kādu piebildi neizlasīt vai pārprast...
Bet nav jēgas kaut ko pārmest Balticavape, jo viņi nu vēl ar savu piegādi caur Omniva vismaz ir kantoris, kurš ir izmantojams pirkumiem "ar distances līgumu"

Bet,
Savukārt ieteikums BaltivaVape: jūs jau laikus padomājiet, kā slēpt no uzraugošajām iestādēm savus bankas ienākošos maksājumu pārskatus! Saprotu, ka pieprasīt bankai vai jums tieši pašlaik viņi to var tikai ar prokurora sankciju..., bet... ja no pieprasa, tad jūs dabūsiet uzrādīt mūs visus pircējus ar peronu kodiem par veiktajiem pretlikumīgajiem pirkumiem!!! Labāk laicīgi paņemt juristu un paprasīt, kā izvairīties no privātpersonu datu uzrādīšanas!!

Vēl viens variants: jums jāizdomā un jāizveido savā internetveikalā "slīpais" piedāvājums ar, piemēram, ziepēm un veļaspulveriem, un ar tādām pašām cenām kā mūsu šķidrumiem, lai pārbaudes gadījumā jūs varat uzrādīt, ka, piemēram, Wotsoon ir pircis Capella ziepes pa 4.89 un veļas pulveri PM pa 10.99 :)

To es jums saku priekšā pa velti (netipiski man) kā vecs žīds un grāmatvedis :)
Paldies par ieteikumu. Mēs jau pie šī strādājam un ceram, ka risinājums būs pavisam drīz.

Šeit gan vēl jāpiemin, ka par bāzēm sodu uzlikt īsti nevar, jo tas precīzi nav atrunāts likumā (ne administratīvajā, ne kādā citā). Bāzes ir kā e-šķidruma pagatavošanas sastāvdaļa, ne e-šķidrums par ko ir atruna likumos.

Uz aromātiem distances līgums viennozīmīgi neattiecas.

BV

Atgriezties uz “BalticaVape”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi