diss to pokemon

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Emilio
Biedrs
Atbildes: 7
Pievienojies: 24 Jūn 2016, 23:38
Nauda: : Locked

diss to pokemon

Raksts Emilio » 25 Nov 2016, 18:34

Sveiki puikas un meitenes,
Tātad daudziem cilvēkiem jau būs kļuvis interesanti kas īsti ir ar to pokemona problēmu,saistīto ar mani.
tad nu īsumā,
17.11 pokemons mani sazvanīja,sarunājām visu, atsūtīja naudu, Es uzreiz nosūtīju paku,Balvos omniva ir nesen, tāpēc nezināmu iemeslu dēļ jau otro nedēļu nestrādā Printeris [Kas printē čeku], gaidijām, un novēlām vainu uz valsts svētkiem,turpinājām gaidīt,
21.11 paka neaizgāja iespējams dēļ uzlīmes, jo kad tika atgriezta,uzlīmes virsū nebija,
21.11 uzreiz pēc tā kā savācu no pakomāta paku, paziņoju par situāciju pokemonam, un piedāvaju aizsūtīt šim ar autobusu (lidz autoostai) šoferis nepiekrīt [jo nezinot itkā kas iekšā, iepriekš ir sūtīts šādies,nav bijis problēmu] paziņoju pokemonam, piedāvāju vienkārši atgriezt naudu, un peace, šis nepriekrīt,grib tomēr paku,līdz ar to gaidīt vēl,solās atsūtīt savu adresi vakarā kad būs mājās, lai nakama diena pirms darba varu aizsūtit un miers, nē, vakarā neatbild ne uz sms, ne forumā,[uz manis atkārtoto sms ar pieprasījumu pēc adreses']
22.11 adresi iedeva bet , tad kad jau sācies darba laiks, un uz pastu aizskriet nevaru. Plus karte nav līdzi.
23.11 Piedāvāju naudu back, un lai vienkārši jau liekas mierā, nē man ir jāmeklē veids kā nosūtit,
Beigu beigās ceru opera beigsies, jo cilvēkam ir nosūtītas bildes, gan ar to kā ir samaksāts, gan ar to kā paka tika ielikta, P.S poķemon piedod bet veikt video ierakstu nevarēju ,jo paka jau bija skapītī un atvērt vairāk nevarēju
Tātad, ja cilvēks grib gaidīt un negrib vienkārši atpakaļ naudu, tad kāpēc ir jāčīkst ka viss nenotiek pēc viņa stabulītes, Cilvēkiem ir ģimene un tt, ne tikai VAPE VAPE VAPE VAPE.
P.S , sorry visiem kam šis jau ir apnicis, rakstu šo tikai tāpēc ka cilvēks kam biju jau sūtijis vairākas reizes, stāsta ka poķemons jau te par policiju un vēl ko sāk runāt.
Kurš slikts -lemjiet paši, Peace :vapeit:

Emilio
Biedrs

Re: diss to pokemon

Raksts Emilio » 25 Nov 2016, 18:36

un par kādiem video ierakstiem viņš man stāsta, jo cik zinu- vismaz spogulī skatoties, caurspīdīgs nēesmu :D
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 25 Nov 2016, 18:39

Bet kapēc tu vispār sūtīji, ja printeris nestrādāja un nevarēja izprintēt leiblu?Un cik man zināms, leibls ir jānoskanē, lai atvērtu durtiņas.
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 25 Nov 2016, 18:39

Mby.E rakstīja:Bet kapēc tu vispār sūtīji, ja printeris nestrādāja un nevarēja izprintēt leiblu?Un cik man zināms, leibls ir jānoskanē, lai atvērtu durtiņas.
Skapim ir 2 printeri - leibeļa un čeka.
Attēls
Nord2
Emilio
Biedrs

Raksts Emilio » 25 Nov 2016, 18:40

Jau rakstiju ka nestradaja tas kurs dod cheku nevis uzlimi.
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 25 Nov 2016, 18:44

Nu tad kādā sakārā uz pakas nebija leibla?
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 25 Nov 2016, 18:45

Es pats esmu sūtījis bez uzlīmes (kas nāk uz pakas) viss ok, bez problemam. Šito man pati omniva teica, lai lieku iekšā...
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 25 Nov 2016, 18:47

onkul, es strādāju ar tādām pārvadātāju kompānījām kā Omniva, DPD, Venipak, visiem viņiem pat noteikumos līgumā rakstīts, ka prece bez leibla netiks piegādāta!
Emilio
Biedrs

Raksts Emilio » 25 Nov 2016, 18:48

Omniva iedot uzlimi, uzlime, beigas kad viss ir izdarits ir jaaiiedod cheku,ekrana paradas Printeris nestrada, paldies ka izmantojat pakomata pakalpojumus.
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 25 Nov 2016, 18:52

Mby.E rakstīja:onkul, es strādāju ar tādām pārvadātāju kompānījām kā Omniva, DPD, Venipak, visiem viņiem pat noteikumos līgumā rakstīts, ka prece bez leibla netiks piegādāta!
Nu, nezin, man pa omnivas klausuli teicu, lai bez uzlīmes tik krauju iekšā. Viss bijis ok!
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi