Baigi slavee to Koh Gen Do vai kaut kaa taa, bet nu saaliiti prasa par paaris loksniiteem.
Iemet kādu bildi ar to, ko esi uzbūvējis.quickbot rakstīja:Es laikam dripperos ko nepareizi daru, bet man sausa vate paliek labi ja vienu reizi no desmit paartaisiishanaam. Paarsvaraa ir taa, ka saakas piedeguma garsha, bet abi gali pie coila veel galiigi slapji. Nesiezhu iekshaa coilaa to vati, sameeraa briivi kustaas tur, bet rezultaats taads janciiks taa vai taa. Nez, kas par materiaalu, ko var veipot un kursh ljoti labi vada/uzsuuc skjidrumu. Jau kursh gads un ar katru jaunu nedeelju ar vien pavirshaak un pavirshaak paliek....notrulinos vai izlepis emu, kas to lai zin. Bet izmeeginaashu visus variantus un tad jau redzees, mozh uz to laiku buus uztaisiit tankoatomaizeri ar drippera iipashiibaam
Baigi slavee to Koh Gen Do vai kaut kaa taa, bet nu saaliiti prasa par paaris loksniiteem.
Šķiedras tikai un vienīgi paralēli spoles caurumam, pietam KGD nogriežot pietiekami platu, lai pietiktu dakts, kad noņem abas ārējās, cietās kārtas un liekot spolē tikai viduci.WoTsoon rakstīja:Pagaidām esmu apstājies pie Rayon, ibo tas vienīgais tur manu slodzi. Bāžu baigu pikuci. KGD ir labāks garšas ziņā, bet baigi cimperlīgs tomēr, lai ieliktu.
jautājums
Kā liekat nogriezto sloksnīti? Šķiedras horizontāli, vai vertikāli?
Nekad nebiju iedomājies mēģināt otrādi...raitizz rakstīja: Šķiedras tikai un vienīgi paralēli spoles caurumam
R
Es ar ne. Atbildēju WoTsoonaminfants rakstīja: Nekad nebiju iedomājies mēģināt otrādi...
Šķidrums iet paralēli šķiedrai un tam ir jāiet spoles virzienā.WoTsoon rakstīja:O - tā ir spole
-- tā it dakts horizontāli
I - šitā ar dakti var ielikt
Tāpēc arī jautāju, ibo kā labāk uzsūc šķiedras....
Nu.. nez, kopš lietoju driperi ikdienā, šķiet, ka tikai uz tā ir garša..WoTsoon rakstīja:nu un kā garša? man liekas neizteiktāka stipri, vai arī tāda mīkstāka, drīzāk. Tvaiks gan pamatīcgs ir.
Domāju, ka rayon mierīgi var vilkt ar vienkāršām garšām ķipa augļi, ogas tie, kuri twaiku grib baigu bet ir viens bet !!! to newar virs 20w - tad parādāa problēmas. gariki, vai vnk pārdeg momentāli dakts.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi