Cotton

quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Re: Cotton

Raksts quickbot » 19 Mar 2015, 01:27

Es laikam dripperos ko nepareizi daru, bet man sausa vate paliek labi ja vienu reizi no desmit paartaisiishanaam. Paarsvaraa ir taa, ka saakas piedeguma garsha, bet abi gali pie coila veel galiigi slapji. Nesiezhu iekshaa coilaa to vati, sameeraa briivi kustaas tur, bet rezultaats taads janciiks taa vai taa. Nez, kas par materiaalu, ko var veipot un kursh ljoti labi vada/uzsuuc skjidrumu. Jau kursh gads un ar katru jaunu nedeelju ar vien pavirshaak un pavirshaak paliek....notrulinos vai izlepis emu, kas to lai zin. Bet izmeeginaashu visus variantus un tad jau redzees, mozh uz to laiku buus uztaisiit tankoatomaizeri ar drippera iipashiibaam :D

Baigi slavee to Koh Gen Do vai kaut kaa taa, bet nu saaliiti prasa par paaris loksniiteem.

Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 19 Mar 2015, 01:31

quickbot rakstīja:Es laikam dripperos ko nepareizi daru, bet man sausa vate paliek labi ja vienu reizi no desmit paartaisiishanaam. Paarsvaraa ir taa, ka saakas piedeguma garsha, bet abi gali pie coila veel galiigi slapji. Nesiezhu iekshaa coilaa to vati, sameeraa briivi kustaas tur, bet rezultaats taads janciiks taa vai taa. Nez, kas par materiaalu, ko var veipot un kursh ljoti labi vada/uzsuuc skjidrumu. Jau kursh gads un ar katru jaunu nedeelju ar vien pavirshaak un pavirshaak paliek....notrulinos vai izlepis emu, kas to lai zin. Bet izmeeginaashu visus variantus un tad jau redzees, mozh uz to laiku buus uztaisiit tankoatomaizeri ar drippera iipashiibaam :D

Baigi slavee to Koh Gen Do vai kaut kaa taa, bet nu saaliiti prasa par paaris loksniiteem.
Iemet kādu bildi ar to, ko esi uzbūvējis.

KGD un Muji izskatās visai līdzīgi. Paķer vispirms Muji un notestē.

R
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 19 Mar 2015, 10:57

Par to vati runājot, nopirku parasto dabīgo vati, bet rezultāts nebija tik forš kā gaidīju.
Infants iedeva man patestēt savu tanku, jo nevarēju sagaidīt savu Kyfūnu.
Tai parastai vatei vajag laiku, lai iestrādājas. Tagad Ecodumas.lv aizbraucu uz vietas
nopirku vates plāksnīti 0.30 € centi (pietiek lielam laikam), pat salīdzināt nevar. Nekādi gariki un piedegumi.
Par šķidrumiem piekrītu, ka var gadīties klāt, ka ir kaut kādas eļļas. Man liekas, ka
Airsmoke šķidrumiem ko agrāk lietoju jau nu noteikti, bet to var pārbaudīt
pavisam vienkārši iepilonot pāris pilnienus ūdenī.
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 20 Mar 2015, 00:18

WoTsoon rakstīja:Pagaidām esmu apstājies pie Rayon, ibo tas vienīgais tur manu slodzi. Bāžu baigu pikuci. KGD ir labāks garšas ziņā, bet baigi cimperlīgs tomēr, lai ieliktu.
jautājums
Kā liekat nogriezto sloksnīti? Šķiedras horizontāli, vai vertikāli?
Šķiedras tikai un vienīgi paralēli spoles caurumam, pietam KGD nogriežot pietiekami platu, lai pietiktu dakts, kad noņem abas ārējās, cietās kārtas un liekot spolē tikai viduci.

R
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 20 Mar 2015, 00:36

raitizz rakstīja: Šķiedras tikai un vienīgi paralēli spoles caurumam
R
Nekad nebiju iedomājies mēģināt otrādi...
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 20 Mar 2015, 00:43

infants rakstīja: Nekad nebiju iedomājies mēģināt otrādi...
Es ar ne. Atbildēju WoTsoonam ;) iespējams, neiebraucu, kā viņš to bija jautājis, vienkārši teicu, kā pats to daru.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 20 Mar 2015, 01:08

WoTsoon rakstīja:O - tā ir spole
-- tā it dakts horizontāli
I - šitā ar dakti var ielikt
Tāpēc arī jautāju, ibo kā labāk uzsūc šķiedras....
Šķidrums iet paralēli šķiedrai un tam ir jāiet spoles virzienā.
Tu vēl cīnies ar K4 dakti?

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 20 Mar 2015, 01:54

Ok, reku mana rayon dakts, ļoti vienkārša, jo Kayfuni ir piedodoši, bet ķimerēties var vienmēr.
Dakts ne garāka par skursteņa daļu, sapūkota nolaista līdz sulas coķiem, tad sapilināt ar sulu un pāris reizes patvaicēt.

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 20 Mar 2015, 02:12

Ar KGD daru tieši tāpat (galvenais noņemt ārējos slāņus). Pēdējā laikā biežāk lietoju KGD. Šo tikko pārtaisīju uz CelluCotton Rayon tikai tev ;)

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 20 Mar 2015, 12:40

WoTsoon rakstīja:nu un kā garša? man liekas neizteiktāka stipri, vai arī tāda mīkstāka, drīzāk. Tvaiks gan pamatīcgs ir.
Domāju, ka rayon mierīgi var vilkt ar vienkāršām garšām ķipa augļi, ogas tie, kuri twaiku grib baigu bet ir viens bet !!! to newar virs 20w - tad parādāa problēmas. gariki, vai vnk pārdeg momentāli dakts.
Nu.. nez, kopš lietoju driperi ikdienā, šķiet, ka tikai uz tā ir garša..

Rayon var virs 20W mierīgi. Ja viņš tev deg, tas nozīmē, ka pie tiem W ar to vilkmi sula par maz pienāk, kkas nav gana labi uztaisīts.

R

Atgriezties uz “Jautājumi par iztvaicētājiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi