Sāpes krūškurvī

Par tvaicēšanas ietekmi uz mūsu veselību.
Pētijumi, novērojumi un sajūtas.
Ē.Mby
Nauda: : Locked

Re: Sāpes krūškurvī

Raksts Ē.Mby » 10 Nov 2016, 15:00

Par tām sāpēm krūškurvī ir tā, kad vēl pīpēju, pēdējā gadā it īpaši, sāpēja kreisajā pusē krūškurvī.Tāda sajūta, ka tieši starp ribām.Sāpēja tik stipri, ka grūti bija ievilkt elpu.Naktīs gulēt uz kreisās puses varēja aizmirst.Kad pārtraucu smēķēt, šī blakusparādība pazuda gandrīz momentā.Tagad ir tā, ja ļoti daudz pa dienu pārtvaicējos un, ja tvaikoju 3mg nikotīna, nevis kā parasti 1mg, uz minūtēm piecām var sākt sāpēt, bet tad vnk jānoliek bāciņa malā uz kādu 1stundiņu.
No ārstu versijas, man bija pateikts, ka tas ir starpribu nervs, kas sāpot. Ārsts pateica tā: ja tās būtu plaušas, tu te nesēdētu pie manis kabinetā un diez vai varētu parunāt mierīgi.Vēl viņš mani informēja, ka, ja reiz nervs bijis iekaisis, tas sāpēs ik pēc laika pie noteiktiem apstākļiem.Pasalsi ārā, sapūtīs vējš sasvīdušu.Nikotīns , kā mēs visi labi zinām, sašaurina asinsvadus, līdz ar to tas pa tiešo var iedarboties uz nervu sistēmu.

Lietotāja avatars
Liime
Atbildes: 1
Pievienojies: 11 Nov 2016, 09:51
Atrašanās vieta: Ogre
Veipoju kopš: 18 Nov 2014

Raksts Liime » 11 Nov 2016, 09:59

Man ir ik pa laikam bijušas tieši tādas pašas sāpes kā Mby.E, bet tas notika arī pirms sāku veipot (smēķējis nekad nebiju). Sāk parādīties aizdoma, ka man arī ir kaut kāds trakais nervs, kurš ik pa dažiem mēnešiem uzpeld uz 3 minūtēm.
aviatorene
Atbildes: 1
Pievienojies: 16 Nov 2016, 18:40
Kontakts:

Raksts aviatorene » 16 Nov 2016, 18:52

Nu es ar lieku uz nervu. Vai arī mierinu sevi? Khmmm

Atgriezties uz “Veselība”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 11 un 0 viesi