Vel kādam ir kas līdzīgs?
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Nē...tas man galvā... Prasās kautkadas pārmaiņas. Tik nezinu kādas. Viena no domām pāriet vispār uz beznikotīna šķidrumiem un tad jau redzēs ko tālāk vai turpināt kupināt vai nē.nav vaina šķidrumā, bet gan twaicētājā..
ķecerība..bubucis rakstīja:un tad jau redzēs ko tālāk vai turpināt kupināt vai nē.
Es jau meeginaaju- tad arii man likaas ka pazudis twaiks, kaa atgriezos pie nikotiina- twaiks arii uzradaas...bubucis rakstīja:pāriet vispār uz beznikotīna šķidrumiem
Pilniiga kheceriiba!!! Kursh tad te taa smuki rakstus rakstiis?raitizz rakstīja: bubucis wrote:un tad jau redzēs ko tālāk vai turpināt kupināt vai nē.
ķecerība..
R
Analogus, lūdzu, nepiedāvāt. 0 kopš pirmā tvaika un paldiesWoTsoon rakstīja: ķercerība ?
Sāc vēl kūpināt analogus...
Ja spēj vispār atteikties no jebkādas atkarības, kaut no vismazākas, tad visu cieņu!
Ibo nekūpināt - tā toč nav ķecerība, es tā domāt....
Nesapratu- forumā locked?raitizz rakstīja:@ Bubucis - nevaru atbildēt uz melno trešdienu, jo locked
Jā, locked, nevaru ierakstīt tur postu:Gintchlv rakstīja:Nesapratu- forumā locked?raitizz rakstīja:@ Bubucis - nevaru atbildēt uz melno trešdienu, jo locked
Es itkā skatijos- visam būtu jābūt ok!
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi