Varbūt kāds Rīgā var man par sakarīgu atlīdzību palīdzēt nomainīt stikliņu? Iespējams, ir vēl kāds defekts.
OBS ACE stikliņa nomaiņa
-
runcisrenars
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 14 Nov 2016, 12:47
- Nauda: : Locked
OBS ACE stikliņa nomaiņa
Sveiciens! Manam OBS ACE tankam jau kopš pasūtījuma saņemšanas ir neliels ieplīsums stikliņā. Šobrīd mods vairs neveido savienojumu ar tanku, rāda 'atomizer not found'. Stikliņu nemāku nomainīt - pētīju video, bet nekas nesanāk, arī veikalā puiši nemācēja nomainīt.
Varbūt kāds Rīgā var man par sakarīgu atlīdzību palīdzēt nomainīt stikliņu? Iespējams, ir vēl kāds defekts.

-
Ē.Mby
Re: OBS ACE stikliņa nomaiņa
Tur taču vnk atskrēvējas bāze un stikliņš noņemas - https://www.youtube.com/watch?v=93ZJppagSxg 4:50 .Un es stipri šaubos, ka mods neveido savienojumu ar iztvaicētāju dēļ stikliņa saplaisājuša.Skaties jau drīzāk uz moda pinu, varbūt pārspiests, varbūt iztvaicētāja pins nesasniedz moda pinu.
-
runcisrenars
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 14 Nov 2016, 12:47
Man šādi nesanāk. Iespējams, arī pats tanks ir nedaudz citādāks.Mby.E rakstīja:Tur taču vnk atskrēvējas bāze un stikliņš noņemas - https://www.youtube.com/watch?v=93ZJppagSxg 4:50 .Un es stipri šaubos, ka mods neveido savienojumu ar iztvaicētāju dēļ stikliņa saplaisājuša.Skaties jau drīzāk uz moda pinu, varbūt pārspiests, varbūt iztvaicētāja pins nesasniedz moda pinu.
-
Ē.Mby
kā citādāks, ja oriģināls, tad tādam viņam jābūt.uzbildē, parādi.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Jā. Ieliec lūdzu bildes. Grūti iedomāties - kā var nevarēt dabūt stikliņu nost.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis