Sveiki draugi,
beidzot ir nodibināta oficiāla biedrība - Latvijas Veipotāju Klubs, kur var iestāties jebkurš veipotājs, kas sasniedzis 18.gadus.
Forumā jau saskāros ar viedokli, ka organizācija ir dibināta, lai cilvēkiem "izslauktu" naudu (biedrībā ir simboliska iestāšanās maksa un biedra nauda, bet par to vēlāk). Man jāapbēdina tos, kas tā domā, bet tā nav, jo pats neko nenopelnu, ja uzmanīgi izlasīsiet statūtus, tad valde strādā bez atlīdzības.
Uzrakstīšu atbildes uz pāris biežāk uzdotajiem jautājumiem.
Kāpēc vajadzīga biedrība un kāds no tās labums?
Biedrība ir vajadzīga, lai apvienotu pēc iespējas vairāk veipotāju un varētu paust kopēju viedokli.
Kāpēc man jāmaksā iestāšanās maksa un biedra nauda?
Iestāšanās nauda ir vajadzīga, lai biedrībā iestātos tikai tie, kam tiešām šī lieta interesē, jo katra biedra pieņemšana ir administratīvs darbs un es negribu darīt darbu, ja no tā nav jēgas. Neaizmirstiet, ka katrs biedrs saņems t-kreklu ar kluba logo, kas maksā dārgāk nekā iestāšanās maksa.
Biedra nauda ir vajadzīga, lai mēs uzturētu pie dzīvības organizāciju, jo biedrībai ir jāved grāmatvedība, jāmaksā par domēnu, hostingu utt. Tā kā šī organizācija ir bezpeļņas, 1x gadā (janvāris - februāris), tiks sasaukta biedru kopsapulce, kas notiks kādā viesu namā, kur varēsim apspriest biedrības lietas, veipošanas tendences, kā arī veipot nevienam netraucējot ( sveicieni labvēļiem kas centās izčakarēt mūsu pēdējo pasākumu).
Biedrības statūti: http://veipo.lv/index.php/par-mums/statuti
Info par maksām: http://veipo.lv/index.php/jaunajiem-bie ... edra-nauda
Anketa lai iestātos biedrībā: http://veipo.lv/doc/iesniegums.doc
Pieteikumus gaidīšu uz e-pastu: veipo@veipo.lv
Ja kādam ir jautājumi un atbildi neatrada šajā rakstā droši jautājiet, iespēju robežās atbildēšu!
Ir nodibināta biedrība Latvijas Veipotāju Klubs
- veipo.lv
- Aktīvs
- Atbildes: 28
- Pievienojies: 12 Jūl 2016, 19:03
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Ogre
- Veipoju kopš: 01 Feb 2014
- Kontakts:
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Ir nodibināta biedrība Latvijas Veipotāju Klubs
Esmu tikai par šāda veida aktivitātēm, pats jau esmu aizpildijis un aizsūtijis pieteikumu kļūt par biedrības biedru. Ceru ka biedri varēs ietekmēt biedrības darbības virzienu. Šāda veida biedrības noteikti ka ir vajadzīgas, lai varētu paust savu viedokli plašākai sabiedrības daļai. Un protams ka arī pasākumus vieglāk ir rīkot biedrībai nevis privātpersonai.
Par biedra naudām runājot, esmu piedalijies biedrības darbā un zinu ka liekas ka biedrība tūlīt paliks stāvus bagāta un kāš no jums naudu lai pāris biedri varētu zaļi dzīvot. Izdevumu pietiek, gan biedrības uzturēšanai, gan pasākumu organizēšanai un vel daudziem citiem izdevumiem. Cik esmu saskāries ar šiem jautājumiem, parasti aktīvākie biedri maksā no savām kabatma par lielu daļu izdevumiem.
Tā kā, no manas puses biedrībai būs pilns atbalsts forumā tik ilgi kāmēr mūsu mērķi būs līdzīgi!
Par biedra naudām runājot, esmu piedalijies biedrības darbā un zinu ka liekas ka biedrība tūlīt paliks stāvus bagāta un kāš no jums naudu lai pāris biedri varētu zaļi dzīvot. Izdevumu pietiek, gan biedrības uzturēšanai, gan pasākumu organizēšanai un vel daudziem citiem izdevumiem. Cik esmu saskāries ar šiem jautājumiem, parasti aktīvākie biedri maksā no savām kabatma par lielu daļu izdevumiem.
Tā kā, no manas puses biedrībai būs pilns atbalsts forumā tik ilgi kāmēr mūsu mērķi būs līdzīgi!
- veipo.lv
- Aktīvs
- Kontakts:
Vēlos padalīties ar labām ziņām, papētīju likumu par to ka mūs var sodīt par to ka pērkam i-netaa, izrādās ka vēl likums nav stājies spēkā, info var palasīt šeit: http://veipo.lv/index.php/zinas-un-jaun ... -interneta
-
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 05 Aug 2016, 21:24
tad vēl var droši sūtīt netā ?connected rakstīja:Vēlos padalīties ar labām ziņām, papētīju likumu par to ka mūs var sodīt par to ka pērkam i-netaa, izrādās ka vēl likums nav stājies spēkā, info var palasīt šeit: http://veipo.lv/index.php/zinas-un-jaun ... -interneta
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Yep, vēl likums nav stājies spēkā
- Klusais_
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 08 Nov 2016, 10:17
O, paldies par likuma info, tiešām tagad jāsapērkas!
Un prieks, ka veiperus tagad kāds var pārstāvēt arī juridiski!
Un prieks, ka veiperus tagad kāds var pārstāvēt arī juridiski!
-
- Aktīvs
- Atbildes: 159
- Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11
kamer biedriba necensas lobet kadu konkretu neta veikalu viss rulle
man personigi nevajag nekadu t kreklu pasapzina no ta nemainas drizak butu izgatavojusi no metala elegantu nozimiti ko piespraust pie uzvalka
t kreklu ziema tak nevalkasi ,
vai ari but ronim veiperim ir kruta
man personigi nevajag nekadu t kreklu pasapzina no ta nemainas drizak butu izgatavojusi no metala elegantu nozimiti ko piespraust pie uzvalka
t kreklu ziema tak nevalkasi ,
vai ari but ronim veiperim ir kruta
- veipo.lv
- Aktīvs
- Kontakts:
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi