ievads
Esmu bez nedēļas 31 gadu jauns smēķētājs ar stāžu no 14.g.v.-26.g.v. un atsāku sūkt analogo šogad maijā un palēnām smirdēju līdz septembra sākumam līdz pie manis ciemos atbrauca māsa no UK.
pirmais cēliens
Nemaz nezināju, ka māsa jau pusotru gadu pīpē elektronisko un kā jau trū and evil ļuļķerim šis digitālais brīnums viepli sakorčija zirga smaidā ļaujot vaļu komentāriem par gumijas sievietēm, ar prezīti un līdz pusītei, tosolu utt.
Pacepām gaļu, padzērām vīnu, pļāpiņš pie kamīna un īsi pēc pusnakts man izbeidzās analogās un tālāk jau par to kā pjanī izpaužās lomkas man Jums nav jāstāsta.....
...Ilgi dīdījos, grozījos un uzprasīju dūmiņu, atvainojiet, tvaiciņu.....
...turpmākās divas stundas laikam katrs mans elpas vilciens bija ar veipu ko tas mazais i-pipī spēj uzģenerēt.
otrais cēliens
Nākamais rīts bija svētdiena un bija skaidrs, ka man dažu stundu laikā vajag tikt pie elektroniskās cīgas, jo nedrīkst pazaudēt to entuziasmu un garīgo sprādzienu ar ko analogās bija aizspertas no manu vitāli svarīgo, ikdienišķo prioritāšu saraksta.
Aizskrējām ar vāģi uz juglu - neatradām, siguldā arī nekā nav, iebraucām "gotika auto" bendzīntankā netālu no inčukalna miesta un tur ar bezmaz vīģu vainagā un nimbu virs kastītes stāv "ķīnietis" un divas pudelītes šķidruma - paņēmu visu kas bija.
Mājās konstatēju, ka ķīnietis ticis ražots tādā steigā, ka tam nav pat gaisa padeves caurumi, taču izlīdzējos neuzskrūvējot klearomaizeru līdz galam. Pirmais šķidrums kuru iepildiju bija "DM Toonz 6mg".
Gulēju dīvānā pie televizora un tvaicēju kādas stundas divas vai trīs, biju ekstāzē.
apskaidrība
Pirmdiena... pārcietis kolēģu zirga zviedzienus es svarīgu ģīmi aizslāju uz narvesenu pēc kāda niknāka zupīša un kā jau "ultimate pro" mana smadzene nolēma, ka droši vien kāds cherry būs labs. Tvaicēju kā saulesbērns, rukāju, tvaicēju, rukāju un beidzās aķis.
Sapratu, ka vajag vismaz divus vai pat trīs aķus, lai šitā lieta nebojātu manu ikdienu un vakarā ebajā pasūtiju saujiņu ķīniešu i-pipī, lai paņemtu šito lietu uz kvantitāti nevis kvalitāti.
Nākamajā dienā jau lādētājs līdzi uz darbu bija pašsaprotama lieta.
trešdiena...
dzīvei bija jauna jēga

fiasko
Ceturtdienas vakarā mana mīļā un apburošā sieviņa atstāja guļamistabā uz grīdas karstu gludekli uz kura es ietinies savā tvaika mutulī uzkāpu.... es pa gaisu, čības pa gaisu, pipī pa gaisu.
Tam ķīniešu izkārnijumam atdalījās viss, kas var atdalīties un sākās laika atskaite...
Stress, rociņš trīc un vēlme pēc sosītes paliek aizvien lielāka.
atpakaļ no nulles
- Viena kafija ar pienu, smaidot noteica siguldas stacijas narvesen pārdevēja

- ...un vienu zilo filipmoris, drūmi nomurmināju es 7:40 no rīta...
...ap pusdesmitiem no rīta es biju novilcis kādas sešas analogās un smirdēju pēc činārspaiņa...
Dzin, dzin - mincīt? Pie mammas prizmā ir tava cīga, paņemt? Tirpām skrienot pār muguru es nošļupstēju - jā

Dzīvei atkal parādījās jēga.
struggle is real
Turpmāko mēnesi lietoju bēdu nezinot un apguvu šīs patīkamās atkarības horizontus. Taču nepameta mani likstas ap šīm elektroniskās cīgas lietām.
*lūztoši klearomaizeri
*pilošais šķidrums
*ar putekļiem pieaudusi gaisa padeve
*un atkal jāmaina klearomaizers
*un atkal jau jāmaina
ES GRIBU BAUDĪT PROCESU!!!!!!! KĀPĒC?!!!?!!!!?
Punktu pielika pa mēnesi nodilusī lādētāja pievienošanas vītne sievas pirktajam pipī...
next level
Sāku pētīt nopietnākus rīkus un ebay toptankus, submodus pēc youtube atsauksmēm bez ierunām atmetu. Vajadzēja kaut ko ne pārāk dārgu un ko var dabūt uzreiz, kā arī lai nav lieks čakars ar tvaicēšanas ērtumu. Divus vakarus pasēdēju internetā un izvēle krita uz iJUST S.
Plusi
*Tanka izmērs
*Aķis
*Izmērs
*komplektācija
Mīnusi
*Nemaināms aķis
*Nevar iestatīt jaudas utt.
pagājušo nedēļu trešdienā pasūtīju un ceturtdienas pēcpusdienā bija klāt.
Sagrautās ilūzijas
Ar ļoti svarīgu mūli iegāzu narvīša 12mg meloņu zupu tankā un pēc 5 minūtēm sekoja mans pirmais veips pa taisno manās nevainīgajās plaušās kuru uzģenerējis 0.3 omīšu spirālis.
...varu iedomāties Jūsu zirga zviedzienus pēc šī teksta izlasīšanas.
Rīstijos, klepoju, likās ka esmu rīklē ievilcis verdošu ātombumbu ar čillī pipariem un manas plaušas atrodas tuvu vēdera izejai, ja ne pat ārā.
Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties
Vakars pagāja interneta pētīšanā un lasīšanā.
Tika ieskrūvēts 0.5 omu iztvaicētājs, tika uzjaukta zupa uz 50/50 3mg bāzes kuru biju nopircis savas karjeras sākumā un pirmais patīkamais tvaiks, kurš piepildija manas ātomkaru pārdzīvojušās plaušas.
Es sapratu, ka šis ir īstais sākums jaunam piedzīvojumam un tas viss kam es gāju cauri divu mēnešu garumā bija pārbaude tam, vai maz vispār es to vēlos.