Mana iesācēja dienasgrāmata un vieta Jūsu komentāriem

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Lietotāja avatars
Mirdzastante
Biedrs
Atbildes: 16
Pievienojies: 30 Okt 2016, 03:21
Nauda: : Locked

Mana iesācēja dienasgrāmata un vieta Jūsu komentāriem

Raksts Mirdzastante » 31 Okt 2016, 21:06

Labvakar tvaicētāji :)

ievads
Esmu bez nedēļas 31 gadu jauns smēķētājs ar stāžu no 14.g.v.-26.g.v. un atsāku sūkt analogo šogad maijā un palēnām smirdēju līdz septembra sākumam līdz pie manis ciemos atbrauca māsa no UK.

pirmais cēliens
Nemaz nezināju, ka māsa jau pusotru gadu pīpē elektronisko un kā jau trū and evil ļuļķerim šis digitālais brīnums viepli sakorčija zirga smaidā ļaujot vaļu komentāriem par gumijas sievietēm, ar prezīti un līdz pusītei, tosolu utt.
Pacepām gaļu, padzērām vīnu, pļāpiņš pie kamīna un īsi pēc pusnakts man izbeidzās analogās un tālāk jau par to kā pjanī izpaužās lomkas man Jums nav jāstāsta.....

...Ilgi dīdījos, grozījos un uzprasīju dūmiņu, atvainojiet, tvaiciņu.....

...turpmākās divas stundas laikam katrs mans elpas vilciens bija ar veipu ko tas mazais i-pipī spēj uzģenerēt.

otrais cēliens
Nākamais rīts bija svētdiena un bija skaidrs, ka man dažu stundu laikā vajag tikt pie elektroniskās cīgas, jo nedrīkst pazaudēt to entuziasmu un garīgo sprādzienu ar ko analogās bija aizspertas no manu vitāli svarīgo, ikdienišķo prioritāšu saraksta.

Aizskrējām ar vāģi uz juglu - neatradām, siguldā arī nekā nav, iebraucām "gotika auto" bendzīntankā netālu no inčukalna miesta un tur ar bezmaz vīģu vainagā un nimbu virs kastītes stāv "ķīnietis" un divas pudelītes šķidruma - paņēmu visu kas bija.

Mājās konstatēju, ka ķīnietis ticis ražots tādā steigā, ka tam nav pat gaisa padeves caurumi, taču izlīdzējos neuzskrūvējot klearomaizeru līdz galam. Pirmais šķidrums kuru iepildiju bija "DM Toonz 6mg".

Gulēju dīvānā pie televizora un tvaicēju kādas stundas divas vai trīs, biju ekstāzē.

apskaidrība
Pirmdiena... pārcietis kolēģu zirga zviedzienus es svarīgu ģīmi aizslāju uz narvesenu pēc kāda niknāka zupīša un kā jau "ultimate pro" mana smadzene nolēma, ka droši vien kāds cherry būs labs. Tvaicēju kā saulesbērns, rukāju, tvaicēju, rukāju un beidzās aķis.
Sapratu, ka vajag vismaz divus vai pat trīs aķus, lai šitā lieta nebojātu manu ikdienu un vakarā ebajā pasūtiju saujiņu ķīniešu i-pipī, lai paņemtu šito lietu uz kvantitāti nevis kvalitāti.

Nākamajā dienā jau lādētājs līdzi uz darbu bija pašsaprotama lieta.

trešdiena...

dzīvei bija jauna jēga :mrgreen: :D

fiasko
Ceturtdienas vakarā mana mīļā un apburošā sieviņa atstāja guļamistabā uz grīdas karstu gludekli uz kura es ietinies savā tvaika mutulī uzkāpu.... es pa gaisu, čības pa gaisu, pipī pa gaisu.
Tam ķīniešu izkārnijumam atdalījās viss, kas var atdalīties un sākās laika atskaite...
Stress, rociņš trīc un vēlme pēc sosītes paliek aizvien lielāka.

atpakaļ no nulles
- Viena kafija ar pienu, smaidot noteica siguldas stacijas narvesen pārdevēja :)
- ...un vienu zilo filipmoris, drūmi nomurmināju es 7:40 no rīta...
...ap pusdesmitiem no rīta es biju novilcis kādas sešas analogās un smirdēju pēc činārspaiņa...
Dzin, dzin - mincīt? Pie mammas prizmā ir tava cīga, paņemt? Tirpām skrienot pār muguru es nošļupstēju - jā :)
Dzīvei atkal parādījās jēga.

struggle is real
Turpmāko mēnesi lietoju bēdu nezinot un apguvu šīs patīkamās atkarības horizontus. Taču nepameta mani likstas ap šīm elektroniskās cīgas lietām.
*lūztoši klearomaizeri
*pilošais šķidrums
*ar putekļiem pieaudusi gaisa padeve
*un atkal jāmaina klearomaizers
*un atkal jau jāmaina
ES GRIBU BAUDĪT PROCESU!!!!!!! KĀPĒC?!!!?!!!!?
Punktu pielika pa mēnesi nodilusī lādētāja pievienošanas vītne sievas pirktajam pipī...

next level
Sāku pētīt nopietnākus rīkus un ebay toptankus, submodus pēc youtube atsauksmēm bez ierunām atmetu. Vajadzēja kaut ko ne pārāk dārgu un ko var dabūt uzreiz, kā arī lai nav lieks čakars ar tvaicēšanas ērtumu. Divus vakarus pasēdēju internetā un izvēle krita uz iJUST S.

Plusi
*Tanka izmērs
*Aķis
*Izmērs
*komplektācija

Mīnusi
*Nemaināms aķis
*Nevar iestatīt jaudas utt.

pagājušo nedēļu trešdienā pasūtīju un ceturtdienas pēcpusdienā bija klāt.

Sagrautās ilūzijas
Ar ļoti svarīgu mūli iegāzu narvīša 12mg meloņu zupu tankā un pēc 5 minūtēm sekoja mans pirmais veips pa taisno manās nevainīgajās plaušās kuru uzģenerējis 0.3 omīšu spirālis.
...varu iedomāties Jūsu zirga zviedzienus pēc šī teksta izlasīšanas.
Rīstijos, klepoju, likās ka esmu rīklē ievilcis verdošu ātombumbu ar čillī pipariem un manas plaušas atrodas tuvu vēdera izejai, ja ne pat ārā.

Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties
Vakars pagāja interneta pētīšanā un lasīšanā.
Tika ieskrūvēts 0.5 omu iztvaicētājs, tika uzjaukta zupa uz 50/50 3mg bāzes kuru biju nopircis savas karjeras sākumā un pirmais patīkamais tvaiks, kurš piepildija manas ātomkaru pārdzīvojušās plaušas.
Es sapratu, ka šis ir īstais sākums jaunam piedzīvojumam un tas viss kam es gāju cauri divu mēnešu garumā bija pārbaude tam, vai maz vispār es to vēlos.

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: Mana iesācēja dienasgrāmata un vieta Jūsu komentāriem

Raksts infants » 31 Okt 2016, 21:41

Cepumu paciņa tev. Šitā smējies jau laiciņu nebiju :lol:
Attēls
Nord2
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 31 Okt 2016, 21:55

Labs. Tu neesi gadījumā rakstnieks? :)
Lietotāja avatars
Mirdzastante
Biedrs

Raksts Mirdzastante » 31 Okt 2016, 22:30

Mby.E rakstīja:Labs. Tu neesi gadījumā rakstnieks? :)
Nepavisam :)

Stāsts pat ir apgraizīts un bija vairāki lūzuma punkti, kad likās - viss, pietiek, padodos, taču fakts, ka negribās smirdēt blakus sieviņai manu entuziasmu noturēja pie dzīvības. To visu nevar aprakstīt.

Gan jau sačuposies te ar Jums forumā un uzvedīsiet mani, nelaimes putnu uz pareizā ceļa. Lasot forumu, jau acīs iekrita dažš labs niks no citiem forumiem, kuros esmu 10+ gadu, arī raitizz komentāriem pieliekot pazīstama cilvēka balstiņu klāt liekas pazīstams runas stils. Ja būs zināms, tad gan jau atpazīs mani pēc avatara :D
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 31 Okt 2016, 22:37

Mirdzastante rakstīja:
Mby.E rakstīja:Labs. Tu neesi gadījumā rakstnieks? :)
Nepavisam :)

Stāsts pat ir apgraizīts un bija vairāki lūzuma punkti, kad likās - viss, pietiek, padodos, taču fakts, ka negribās smirdēt blakus sieviņai manu entuziasmu noturēja pie dzīvības. To visu nevar aprakstīt.

Gan jau sačuposies te ar Jums forumā un uzvedīsiet mani, nelaimes putnu uz pareizā ceļa. Lasot forumu, jau acīs iekrita dažš labs niks no citiem forumiem, kuros esmu 10+ gadu, arī raitizz komentāriem pieliekot pazīstama cilvēka balstiņu klāt liekas pazīstams runas stils. Ja būs zināms, tad gan jau atpazīs mani pēc avatara :D
:thumbup: Protams, palīdzēsim kā mācēsim :)
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 01 Nov 2016, 11:41

Mirdzastante rakstīja:...arī raitizz komentāriem pieliekot pazīstama cilvēka balstiņu klāt liekas pazīstams runas stils. Ja būs zināms, tad gan jau atpazīs mani pēc avatara :D
Nope, sorry vecīt, man neviens zvaniņš nezvana :D

R
Lietotāja avatars
Janchux
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 28 Okt 2016, 19:59
Veipoju kopš: 21 Okt 2016

Raksts Janchux » 03 Nov 2016, 18:15

Raksts interesants, pats jau ar iesācējs,kādas 2 nedēļas tvaicēju.Kopš sāku (starp citu arī IJust S), analogo cigarešu patēriņš - 0,pat tik ierastā rīta pīpe jau aizmirsta.
ELeaf IJust S
Kangertech Dripbox Starter Kit
Lietotāja avatars
Mirdzastante
Biedrs

Raksts Mirdzastante » 03 Nov 2016, 18:44

Kling, klang :) esam klāt.

Šodien fanfārēm skanot ir svinīgi apritējusi mana pirmā tvaicēšanas nedēļa vizinoties iJust S tvaika vilcieniņā. Iesākumā jāsaka milzīgais paldies epipo kantorim par zibenīgo apkalpošanu un komunikāciju, jo man kā nerīdzeniekam dikti svarīgi, lai lietas pie manis nonāk ātri.

Bet tagad visu pa plauktiņiem...

Skaidrs, ka pārejot no mazajām e-cīgām kur dūmiņu velkam mutē un tikai tad plaušās bija nedaudz jāaprod ar jau pierastās procedūras maiņu. Ar to galā tiku praktiski pa vienu dienu un jau sestdien, svētdien vilku kā putekļusūcējs un pūtu kā tvaika mašīna.
Visi nevainīgo plaušu īpašnieki, kuri izlemj kāpt iJUST S tvaika vilcieniņā - mainiet uzreiz standartā uzstādīto 0.3 omu iztvaicētāju uz komplektam pievienoto 0.5 omu tvaicekli. Man personīgi dūms bija pa karstu, bet nu tas tā tīri mans viedoklis.

Tā kā no mazās e-cīgas bija palikuši šķidrumi biezā slānī un ļaut tiem nonīkt bez pielietojuma negribēju, tad savus iecienītākos šķidrumus pašķaidīju ar 50/50 3mg bāzi. Nešķaidīju tos, kuriem jau standartā bija augsts nic saturs vai stipri sintētiska garšiņa. Reāli - iedabūt iekšā es varēju max 4.5mg nic (rēķināju proporcionāli uz calc).

Jāatzīmē arī fakts, ka man personīgi 50/50 3mg bāzei pasūtītos CAP armomātus (pina collada un apple pie v2) neprasījās likt klāt 1/10. Es liku daudz mazāk un tāpat tā garša likās daudz par daudz. Ņēmu vērā arī faktu, ka sulām jānostāvas, tāpēc iemaisīju vairākas proves pa 10ml proporcionāli samazinot koncentrāta daudzumu.

Šobrīd štukoju paņemt kādu 30pg/70vg 3mg bāzi vai pat atsevišķi pg un vg, taču sapratu ka jāņem vērā nianse, proti, es visu dienu atrodos ārā - pīpīte bieži vien atdziest līdz vides temperatūrai un zupa paliek galīgi bieza. Negribās noraut dry...

Ak jā, pa dienu notvaicēju apmēram 6-8ml zupeles uz 0.5 omu spirāles un iJUST S bača man izvelk no 6:30 - 20:00
Lietotāja avatars
Janchux
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 28 Okt 2016, 19:59
Veipoju kopš: 21 Okt 2016

Raksts Janchux » 03 Nov 2016, 18:54

Par tiem omiem var diskutēt,varbūt tas ar gaumes jautājums.Pa lielam Just S starta komplektā nāca trīs dažādi koili - 0.3, 0.5 un 0.18. Izprovēju visus un paliku pie 0.18, kkā patīkamākais dūms ir (lietoju šķidrumus ar 3mg nikotīnu). Piemēram kolēģim arī ir Just S, lieto 0,5 omu koilu un 6 mg nikotīnu.Katram kkas savs.Par baču piekrītu,izvelk visu dienu.
Par DIY, šodien tieši sabrūvēju pirmo šķidrumu - pg/vg 20/80, 3mg nikotīns.Tagad tik jāgaida rezultātu.
ELeaf IJust S
Kangertech Dripbox Starter Kit
Lietotāja avatars
Mirdzastante
Biedrs

Raksts Mirdzastante » 03 Nov 2016, 19:06

Aha :) Es jau arī būtu paprovējis, taču kalu dzelzi kamēr karsta, jeb sapratu ka 0.5 ir tas kas man vajadzīgs un nemaz nemēģināju citu. Tanks ka reiz tagad sauss - pamēģināšu 0.18.

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi