Es draugos savā grupā reāli viens tā nopļurkstēju divus gadus.Man jau liekas, ka te vispār viens savā nodabā papļurkstu, citi tik iemet acis garām skrienot.

Es draugos savā grupā reāli viens tā nopļurkstēju divus gadus.Man jau liekas, ka te vispār viens savā nodabā papļurkstu, citi tik iemet acis garām skrienot.
Oficiāliem tirgotojiem mēs čakarejam biznesu ar savu atklātību un ar interneta veikaliem kuriem cenas ir divreiz zemākas kā viņiem. Tamdēl tik drīzi šeit vietējie diez vai nāks.Vai esat aicinājuši BioSmoke (stends Galleria Riga) uz šejieni?
Paldiesiņš, un jā tas būtu forši ja vel kāds varētu savā vai drauga lapā sarunāt ielikt kādus linkus.e-cigshop.eu rakstīja:To pašu varētu arī citi mājas lapu īpašnieki darīt... Backlink uz forumu vienmēr nāk pa labu un googlē arī augstāk kotējas...
Es tā pat domāju. Savādāk būs par daudz priekš mazās LV. Labāk ka informācija koncentrējas pāris vietās, nekā izmētāta pa n-tām vietām. To var kautkad ar laiku, kad aktivi lietotāji ir vairāki simti. Labāk kārtīgi iekustinam šo,nekā izklīstam uz vairākiem forumiem. Tas tā, mans personīgais viedoklis.Man jau liekas ka traukos pietiek ar vape away grupu
Un mans viedoklis arī!bubucis rakstīja:To var kautkad ar laiku, kad aktivi lietotāji ir vairāki simti. Labāk kārtīgi iekustinam šo,nekā izklīstam uz vairākiem forumiem. Tas tā, mans personīgais viedoklis.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi