E-šķidrumu koncentrāti

Dzidze
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02
Nauda: : Locked

E-šķidrumu koncentrāti

Raksts Dzidze » 20 Okt 2016, 19:32

Ja vari atļauties maksāt 15-20-25EUR par e-šķidruma pudelīti, tad nelasi tālāk!

Ja tevis paša maisītais DIY "Unicorn Milk", "Gambit", "Boss Reserve" utml. ir "labāks" par oriģinālo, tad arī nelasi tālāk!

Mans stāsts būs par koncentrātiem:

Aizvien biežāk vape-shop'i sāk piedāvāt populāro e-šķidrumu koncentrātus. Kas tas ir? Tas ir šķidrums, kuru atjaucot ar savu iecienīto bāzi, (proporcijā, aptuveni 1:10), iegūsi populārāko premium klases šķidruma līdzinieku. Ok, tas būs klons, bet nu tomēr...
Jā, var savākt receptei nepieciešamās aromas un pašam sajaukt kaut ko līdzīgu, bet tas ir saistīts ar papildus izmaksām. Piemērs: tavas "superzupas" receptē uz 100ml rezultātu ir vajadzīgs 1ml kokosrieksta. Aromas parasti pārdod vismaz 10ml pudelēs. Ja vien neesi ieplānojis maisīt uzreiz litru zupas, tad atlikušie 9ml kokosa (vai banāna, ja kādam tā labpatīk) stāvēs atvilktnē, kamēr saskābs :) Tu par šo 1ml kokosa būsi samaksājis pilnas pudelītes cenu! Nav pārāk izdevigi, vai ne?
Tad nu pēc savas pieredzes, varu teikt, ka esmu šādus koncentrātus mēģinājis. Ja precīzāk, tad esmu pircis mazās (10ml) pudelītes, no kurām man ir sanākuši vismaz 100ml "Red Astaire", "Pinkman", "Dragon Milk" ("Unicorn Milk" paveids).
Manuprāt, iesācējiem, sliņķiem un skopuļiem- ideāls variants. Viss ir vienkārši. Iesācējiem nav vajadzīgas ķīmijas laboranta zināšanas. Ielej traukā koncentrātu un piegāz klāt savu VG/PG. Sliņķiem un skopuļiem ir dubults ieguvums. Skopuļi nepārmaksās par nevajadzīgu aromas daudzumu (atlikumu no receptes) un dabūs "Mercedes" par "Volkswagen" cenu :) un priecāsies, ka saņēmuši premium rezultātu. Sliņķi vienkārši samaisīs divus šķidrumus (4-5-6 šķidrumu vietā) vienā pudelē, drusku pakratīs un lies savā tankā vai dripkā.
Nav tā, ka esmu sajūsmā par šādiem koncentrātiem (jo "praktiskais latvietis" vienmēr teiks, ka savs ir vislabākais), bet ātra un lēta iespēja tikt pie populāras (oriģinālā- dārgas) zupas nav nemaz tik slikta.
Gaidīšu Jūsu viedokļus un komentārus un kritiku!

YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: E-šķidrumu koncentrāti

Raksts Gintchlv » 20 Okt 2016, 20:59

Tieši par šo biju iedomājies, ka tas varētu man kā sliņķim būt ideāls variants, esmu redzējis vienu, iespējams divus, šādus koncentrātu variantus.
Vai vari ielikt kādus pāris linkus no kurienes sūti šos koncentrātu, labprāt pameiģinātu.
Attēls
Zebis
Aktīvs
Atbildes: 85
Pievienojies: 06 Dec 2015, 01:00
Atrašanās vieta: Jēkabpils

Raksts Zebis » 20 Okt 2016, 21:07

Kur tieši var iegādāt šos koncentrātus?
Pats esmu "Sliņķi vienkārši samaisīs divus šķidrumus (4-5-6 šķidrumu vietā) vienā pudelē, drusku pakratīs un lies savā tankā vai dripkā." grupā, gribētos pamēģināt ko jaunu. :D
Wismec Rx200s
  • + iJoy Combo RDTA
  • + Griffin RTA 25+
Lietotāja avatars
BearFog
Aktīvs
Atbildes: 78
Pievienojies: 04 Jan 2016, 11:25
Atrašanās vieta: Rīga

Raksts BearFog » 20 Okt 2016, 21:32

Koncentrātus par samērīgām cenām un no dažādiem ražotājiem var atrast te:
https://www.chefsflavours.co.uk/88-chef ... ncentrates

Tur ir arī citi koncentrāti, lētāki, daudz premium kloni arī, plus arī liela aromu izvēle. Koncentrātus neesmu ņēmis, aromas gan esmu sūtījis, līdz Rīgai atnāk apmēram nedēļas laikā.
SMY SDNA 200
Heracles RTA-2, Griffin 25 Top Airflow

Atgriezties uz “Ešķidruma jaukšanas pamati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis