Interesanti.
- janisbanis
- Aktīvs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 10 Mar 2016, 19:12
- Nauda: : Locked
Interesanti.
Beidzās susla nebija uz vietas tuvumā nekas nopērkams, baigi grībējās pīpot, nopirku cigaretes un pēc pirmā dūma tā kuņģis sarāvās ka vienkārši visas pusdienas izvēmu momentā....
Balrog 70w kit.
-
Re: Interesanti.
Man tādas lomkas sen nav bijušas, varu iztikt arī bez veipa dienu.Kur nu vēl bez cigaretēm.Priekš tādām lēkmēm iesaku tev paņem mtl bāku un kādu bāzīti iejauc uz 6mg/ml.Kad uznāks, paņēmi ievilki 5 tvaikus un mierīgs!
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Teikšu tā- pareizi tavs organisms noreāģēja! Nav ko tās zārka naglas lietot!
Bet visticamāk ka tiešām organisms no tāda indes kokteiļa jau atradis ir, iespējams ka lieto šķidrumus ar nelielu nikotīna daudzumu, cigaretē jau bija par daudz, organisms noreaģēja.
Mācība tev (un mums), nepieļauj ka izbeidzās šķidrums!
P.S. Man patreiz kā nesmēķētājam, ja kāds pīpē, eju prom, nevaru to smirdoņu paciest.
Bet visticamāk ka tiešām organisms no tāda indes kokteiļa jau atradis ir, iespējams ka lieto šķidrumus ar nelielu nikotīna daudzumu, cigaretē jau bija par daudz, organisms noreaģēja.
Mācība tev (un mums), nepieļauj ka izbeidzās šķidrums!
P.S. Man patreiz kā nesmēķētājam, ja kāds pīpē, eju prom, nevaru to smirdoņu paciest.
-
cigaretes ir vēl tā inde, atceros kā es sāku smēķēt, organisms nekādi pieņemt negribēja to ķīmiju iekšā, vemstījos pēc katras pus cīgas un pēc tam pieradinājos! Vot līdz kam cilvēkam jānonāk, lai mēģinātu sevi pieradināt pie kkā tāda no kā vēmiens nāk tas nav normāli.
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
Es sīks biju arī vemstījos!
Čomi sita pa plecu un teica, esi taču vecis!
Čomi sita pa plecu un teica, esi taču vecis!
-
- Biedrs
- Atbildes: 10
- Pievienojies: 05 Jūl 2016, 14:43
Atceros man pašos pirmsākumos palika slikti no cigaretes kas bija paslēpta aiz ceļazīmes(bija mirkusi uz žuvusi pāris dienas)
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi