Jaunajiem foruma lietotājiem

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Jaunajiem lietotājiem

Raksts Gintchlv » 04 Jan 2015, 23:08

Nesapratu par ko labi teikts, par problēmām kas var būt sākot lietot eletroniskās cigaretes? Ja jā- tad jāatzīst ka man vispār nebija nekādu problēmu(vismaz es neatceros-sen tas bija). Man tikai pirmo nedēļu vel bija vajadziga viena rīta parastā cīga ar kafiju, bet tad tas pārgāja kā nevajadzīga laika un līdzekļu tērēšana....
Nu jau divus gadus tvaicēju un nejūtu nekādu diskomfortu. Ja runā par plusiem- tie ir sekojoši:
Oža ir uzlabojusies vairākkārt, kādreiz nesapratu kā var saost ka kaimiņmājas pagalmā pīpē- tagad pats jūtu kad priekšā braucošaja mašinā pīpē stāvot pie luksofora...
Nav nepieciešamība iet speciāli kaut kur lai uzpīpētu, sēdi mājās, skaties TV, kūpini. Sanāca būt slimnīcā- nav problēmu, kūpini palātā, tiesa tā lai nav tvaika, bet tik un tā nav jāiet ārpus slimnīcas teritorijas. Sieva aizvelk uz šopingu- turpat šoping centrā tvaicēju, pagaidām tikai divos veikalos ir aizrādijuši.
Īsāk sakot- slinkums valda pār pasauli un progresu!!!!

Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 05 Jan 2015, 13:17

Tas labi teikts bija vairāk kā testa koments.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 06 Jan 2015, 12:32

Cik jums ilgs laiks pagāja no pirmās reizes līdz rebuildable iegādei? Vaipoju nu jau vairāk kā mēnesi, kopš pirmā dūma - neviena parastā cigarete, bet ir sajūta, ka kaut kas pietrūkst. Iespējams dūmu mākonis, iespējams vēl kaut kas cits. Joprojām sadzīvoju ar pirmo airsmoke supreme un viņu pašu šķidrumiem, bet briestu kaut ko nopietnāku pasūtīt. Alkstu patīt stieplītes, bet vai nav vēl par agru?
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 06 Jan 2015, 12:57

Divi gadi... Esmu diezgan atverts jaunajam, bet ar ecigas mainam ipashi neaizraujos. Tagad laikam ir pienacis tas laiks kad ir jaaiet biku taalaak, plus vell taadi labi modi un tanki (Kenger SubTanks) ir iznakushi.Man ar parbuvejamajiem tvaicetajiem ipashi liela pieredze nav, nav attieciigaa aprikojuma, baterijas, moda taa saciit. Bet ar pashu vienkarshako coilu paartiishanu (lai nav katru reizi jaaskrien uz bodi pakal jaunam kartomaizeram) saaku jau peec meeneshiem diviem mociities. Pirmie bija e e e es pat neatceros kaa tos sauca, bet patreiz esmu atmetis to pasaakumu, lietoju dual coilu tankus (Mini Protank, EVOD, ISK) ar parasto ego bateriju it kaa pietiek. Paris meneshus ieprieksh nopirku VAMO V5, bet laikam pasteidzos, vajadzeeja tagad kaadu nopietnaaku modo pirkt. Ar Vamo kuupinat ir labaak protams, duums kuplaaks,garsha labaaka.
Ar parbuvejamajiem domaju sakt eksperimentet uz vasaras pusi- Vamo buus biku pakalpojis, iespejams ka nopirkshu ko stipraku(gaidu kad cenas kaut nedaudz noies zemaak), un tad jau man noderees arii manis pasuutitais SubTanks.
Runajot par to kad sakt- tas jau atkariigs no tevis pasha, ja riciba atlauj, kaut tulit, jo buus daudz kludu un kludinu kuras tomeer maksas.

Par airsmoke devaisiem nemaceshu pateikt- neesmu lietojis, nezinu labi vai slikti. Es dariju taa- salasijos info internetaa, aizgaaju uz paaris veikaliem savacu info nu un protams forumi.
Ir traukos(draugiem.lv) domubiedru grupa VapeAway - tur arii ir kaudze ar informaciju un chupina biedru kas palidzees noteikti.
Attēls
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 06 Jan 2015, 23:30

Paldies Jums abiem, varbūt vēl kāds padalīsies ar pirmsākumiem utt.
P.s. iStick ir jau ceļā pie manis. Sāku domāt, ko tam skrūvēt virsū!
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Jaunajiem foruma lietotājiem

Raksts raitizz » 14 Mar 2015, 12:48

Laaaabdien... pirmais ieraksts..
Pēdējā cigarete 01.11.2014, plkst. 17:00, pirmais tvaiks 01.11.2014, plkst.18:00, AirSmoke komplekts no Alfas.
Ātri bija skaidrs, ka nebūs aršana, tad nu sākās vapemail epopeja (tam nav gala...) - EVOD Glass, Mini Protank 3, AeroTankV2, Nautilus Mini kits, Silo Lite, Silo..., dažādi modi, uz Ziemassvētkiem jau būvēju Kayfunu, tad otru, tad bottom fed driperus uz mecha, kas tagad ir mīļākais veips. Evodi, Aerotanks, Protanks, IPOW2 bača jau tika atdāvināti citiem iesācējiem. Patreiz, 4,5 mēnešus vēlāk rotācijā ir 2 VV/VW modi ar Nautilus Mini un Kayfuniem, un viens mehāniskais sqonkeris ar driperiem.
DIY arī mēģinu, bet šo to iepērku no UK, šo to no Pink Mule, šo to uz vietas BioSmoke (Galleria Riga) vai EcoDumas pie DOminas.
Tādi pīrāgi.
Paldies,
Raitis
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 14 Mar 2015, 13:09

Sveiciens janajam lietotājam! Prieks ka mūsu pūlciņš paliek kuplāks!!!!
Ha un runājot par veipošanas vēsturi- gandrīz identiska, labi nebija AirSmok, bija vietējā biode, bet tā jau viss vairāk vai mazāk līdzīgi!
Attēls
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 14 Mar 2015, 13:49

Gintchlv rakstīja:Sveiciens janajam lietotājam! Prieks ka mūsu pūlciņš paliek kuplāks!!!!
Ha un runājot par veipošanas vēsturi- gandrīz identiska, labi nebija AirSmok, bija vietējā biode, bet tā jau viss vairāk vai mazāk līdzīgi!
Paldies Bubucim par uzaicinājumu, pamanīja mani ECFā.
Nezināju par šo forumu...

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 14 Mar 2015, 14:05

Forums jauns, tik no janvāra, tā kā padod ziņu tālāk, lai pievienojas!
Bet info forumā jau ir daudz, pamatinformāciju man liekas ka var atrast pietiekamā daudzumā un ja kaut kas nav- uzdod jautājumu un visticamāk ka tev atbildēs.
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 14 Mar 2015, 14:22

Prieks ka mūsu pūlciņš paliek kuplāks!!!!
Tā lēnām katrs kūpinātājs jāvelk uz šejieni. :)
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 0 un 0 viesi