Pārdod sadaļas lietošanas noteikumu maiņa

pokemon
Aktīvs
Atbildes: 159
Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11
Nauda: : Locked

Re: Pārdod sadaļas lietošanas noteikumu maiņa

Raksts pokemon » 08 Sep 2016, 07:34

Dzidze rakstīja:Uzskatu, ka šī foruma sadaļa ir domāta tirdzniecībai un maiņai. Katram ir tiesības noteikt savai precei cenu. Ja kādu tā neapmierina, neviens taču nespiež pirkt. Savus komentārus "a es zinu kur lētāk..." utml. katrs lai patur pie sevis. Jūs arī ss.lv pārdevējiem zvanat un stāstat cik dārgs ir viņa 1990. gada Opelis un to, ka kaimiņš Mazpisānos tādu pašu pārdod pa diviem polšiem? Nē? Nu tad kāpēc tas ir jādara šeit?
Es ja ss.lv redzu ka prece ir morali novecojusi tad vienmer kaulejos par cenu tas ir normali ,
Pat veikalos klienti prasa atlaides un simboliski ari piecus procus dod ,
Par piemeru tu tirgoji uzlades staciju kas ka atradu jauna maksa tikai 2.5 e dargak ka velak noskaidrojas raitiz pateica ka tai ir lena uzlade ,
Jo vairak mes runajam par sikumiem jo labak iepazistam nianses tapec argumenteta tirgosanas ir kruta ,

pokemon
Aktīvs

Raksts pokemon » 08 Sep 2016, 07:35

Vel bildes pievienosanai jabut obligatai neder teksts bildes atsutis pm
Vajag noteikumu ka bez bildem sludinajumus dzes ,
Dzidze
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02

Raksts Dzidze » 08 Sep 2016, 07:59

Komentārs par lādētāju ir pilnīgi nevietā. 2.5€ ir 10% atlaide. Tas ir pat vairāk, kā tevis minētie 5% veikalā. Ja gribi vēl lētāk, tad varu pastāstīt kur ir "Latgalīte".
YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
Lietotāja avatars
BearFog
Aktīvs
Atbildes: 78
Pievienojies: 04 Jan 2016, 11:25
Atrašanās vieta: Rīga

Raksts BearFog » 08 Sep 2016, 08:48

Situācija var būt tāda, ka tas ko pārdod iegādāts kādā no Latviešu bodēm, kur attiecīgi cenas ir krietni lielākas un pērkot cilvēks nav izpētījis citas iegādes iespējas vai nevēlējās gaidīt ilgo piegādes laiku. Tad nu var saprast, ka pat samazinot cenu neapzināti var ielikt krietni dārgāk, nekā to iespējams pasūtīt jaunu no ķīniešu bodes. Neredzu neko traku, ja kāds norāda, ka preci var iegādāties jaunu un lētāk. Bet pat ja cilvēks iepirka no bodes ķīnā, saņēma, nelietoja un nolēma ka jātirgo nost - jaunai nelietotai precei kuru var nopirkt uzreiz un uz vietas negaidot es domāju izmaksu piemešana, kas sedz pārdevēja preces gaidīšanu un pasta rindas sēdēšanu, ir attaisnota un nav krimināla, ja protams tas kurš tirgo nemēģina pamatīgi uzvārīties uz nezinošiem pircējiem.
SMY SDNA 200
Heracles RTA-2, Griffin 25 Top Airflow
Runcis_79
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 12 Sep 2016, 13:08

Raksts Runcis_79 » 15 Nov 2016, 09:02

Te ir tirgus... Un ja ir pirksti par īsu lai paskatītos cik kas maksā, tad tā nav neviena cita problēma kā paša pircēja. Es pārdevu savu SMOK 4. mēs vienojāmies ar pircēju gan par cenu, gan par citu labumu, kas tika gūts. Man nevienam nav jāpaskaidro un jāatskaitās par preces vērtību. Ja es nopirku , piemēram LV veikalā kaut ko , kas maksā stipri padārgi. Man taču nav pienākums līst aliexpress un skatīties cik ta tas maksā ĶĪNĀ.... Nav ko lieki ņemties. Jo katrs pats savas cenas noteicējs... Tāpēc nav te ko jaukt Latvijas ar ĶĪNAS tirgu...Bezkaunībai reizēm nav robežu ...Un daži labi grib lai preci vēl piegādā. Par ko vispār ir runa. Ne nu es no tiem 20 EUR ne nabagāks , ne bagātāks palikšu, tāpēc nav te ko lieki ž'vadzēt, ka tur redz redzēju pa 19...kaut kur Ulbrokā...atkārtošu TE IR TIRGUS SADAĻA un ceru , ka ADMIn piekritīs
Lietotāja avatars
saigons
Aktīvs
Atbildes: 86
Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:51
Atrašanās vieta: Rīga

Raksts saigons » 17 Nov 2016, 04:05

Nu, ar normāliem pārdevējiem var normāli visu sarunāt, tas tiesa, arī ja nedēļām nepērk -palaiž zemāk cenu. Izteiktie Gagarini gan parasti nav runājami, bet nu tā ir, gribi pērc, gribi nepērc. Es gan nesaprotu arī, kapēc baigi jāaizstāv kosmonauti, nu kāds iekomentēja, ka cena neatbilstoša, nu un? Nabaga kosmonautam biznesu sabojās, ak dievs, tāpat taču paliek spēkā, gribi pērc, gribi nepērc.
Man ir KONKRĒts priekšlikums, kas varētu kko uzlabot un nevienu neaizvainotu :D No citu forumu pieredzes, sludinājumu bumpot uz augšu var tikai palaižot cenu uz leju kaut vai pa 1 eiro, savadāk te mēnesi: up up up tie paši brīnumi neadekvātā cenā vislaik.
p.s. Runcis_79 labs pārdevējs, var runāt un arī sarunāt.
ļoti daudz visa kā
pokemon
Aktīvs

Raksts pokemon » 17 Nov 2016, 08:52

runci savus liekuligos tekstus par bezkaunibu vari iebast..
te preces reti paradas mes puslidz zinam kas kur maksa ja prece ir no kinas un tu par nelietotu gribi uzvarities tu esi gagarins un basta
ja prece ir pirkta lv veikala oke saprotam bet tad ludzu ceku par garantiju kadel mums butu par to jamaksa vairak ?
piekritu saigonam par to up drikstetu tikai preci kam cena tiek laista uz leju
te ir community un pardot kadam kaut ko letak nevis automata uzvarities ka te daudzi megina ir goda jautajums ,
Runcis_79
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 12 Sep 2016, 13:08

Raksts Runcis_79 » 17 Nov 2016, 12:51

POKEMON... Esi tik labs un atsūti man cenu SMOK 4 micro tankam. un RBA DUAL spolei... Iedošu tev cepumiņu par to.
XXX
Atbildes: 1
Pievienojies: 11 Mar 2016, 21:33
Veipoju kopš: 20 Nov 2014

Raksts XXX » 18 Nov 2016, 12:09

Tātad, manas domas par šo visu. Katrs liek savu preci par savu vēlamo cenu. Tā jau ir viņa problema, vai prece tiks pārdota, vai nē. Ja kāds ir gana biezs vai glups, lai pirktu par kosmosu, tā jau nu vairs nav pārdevēja darīšana. Un jā, ja vēlas UP'ot sludinājumu, tad gan vismaz 1eur jālaiž nost.
Ps sveiciens visiem valsts svētkos! :)

Atgriezties uz “Pārdod”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi