Jau kādu laiku vēlējos pasūtīt kaut ko no jūsu veikaliņa, bet nevārēju izlemt ko tieši un kā būs ar piegādi.
Ja būšu priecīgs ar produktiem noteikti iepirkšos vēl un cik vien varēšu.
1. Piekrītu
2. ArtVap Base USP PG20/VG80 - 0, Apple mint, Milky
3. Nosūtīju PM
Akcija 1+2: bāze un aromāti par pārskatu
- UniQ
- Aktīvs
- Atbildes: 36
- Pievienojies: 18 Mai 2016, 22:32
- Nauda: : Locked
- UniQ
- Aktīvs
- Atbildes: 36
- Pievienojies: 18 Mai 2016, 22:32
Re: Akcija 1+2: bāze un aromāti par pārskatu
Uj atvainojos, nepamanīju, ka akcija jau galāUniQ rakstīja:Jau kādu laiku vēlējos pasūtīt kaut ko no jūsu veikaliņa, bet nevārēju izlemt ko tieši un kā būs ar piegādi.
Ja būšu priecīgs ar produktiem noteikti iepirkšos vēl un cik vien varēšu.
1. Piekrītu
2. ArtVap Base USP PG20/VG80 - 0, Apple mint, Milky
3. Nosūtīju PM
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Re: Akcija 1+2: bāze un aromāti par pārskatu
Nu tad kā ir ar to artvape? Var iepirkties, jo tuvākajās dienās vajadzēs taisīt pirkumu no rōzā ērzeļa. Kā lasīju, buteles nenāk noslēgtā veidā vai tas tikai tiem 100ml testiem? Pats lietoju 50/50 3mg bāzes no PM un parēķinot, izskatās, ka tā cena adekvāta un vienāda, ja arī skaita PM 14euro šippingu klāt.
Bet cik noprotu, garšas ir tikai un vienīgi 2firmu 10ml butelītēs? Kas nav diez ko forši, jo cena uzreiz 1/4dārgāka nekā uzreiz nopērkot vienu uz 50ml
PS: Laikam jau labi, ka uzreiz nebij uz vietas tas daudzums, ko man vajag.... izrādās, ka ne tikai 100ml pudelītes nāk atvērtā veidā, bet arī litrīgās un nāksies man atcelt rezervēto, jo nepirkšu es divus litrus bāzes, kuai nav nekādu drošības pasākumu un var tikai minēt kas tur iekšā.....diemžēl...
Bet cik noprotu, garšas ir tikai un vienīgi 2firmu 10ml butelītēs? Kas nav diez ko forši, jo cena uzreiz 1/4dārgāka nekā uzreiz nopērkot vienu uz 50ml
PS: Laikam jau labi, ka uzreiz nebij uz vietas tas daudzums, ko man vajag.... izrādās, ka ne tikai 100ml pudelītes nāk atvērtā veidā, bet arī litrīgās un nāksies man atcelt rezervēto, jo nepirkšu es divus litrus bāzes, kuai nav nekādu drošības pasākumu un var tikai minēt kas tur iekšā.....diemžēl...
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis