VAMO V8 3-40w mikrene 14eur

Būvēsi modu pats? Jautājumi, ieteikumi, padomi, piemēri
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

VAMO V8 3-40w mikrene 14eur

Raksts bubucis » 10 Mar 2015, 19:47

Šodien beidzot atnāca un nepilnas stundas laikā jau iekšā boxmodā un kūpinu. Nu, ir labs, ko lai saka. Šim var uzlēgt lai rāda ievilciena laiku,tvaicētāja pretestību, ampēras. Un bez tiem visu laiku ir redzami wati, batarija un arī volti.
UN TAGAD PATS GALVENAIS: ŠIS VELK MIERIGI SUB OMUS 0.6ohm. Zemāk neesmu vel mēģinājis. Mikrene nekur nekarsa. Tostera stiepli 0.6ohm iededzina vienā acu mirklī. Un uz to brīdi rāda ka pumpā no bačenes 8A. Uzliku uz stendiņu pārbaudīt, viss sakrīt,vamo mikrene nemelo. Tātad, potenciāls ir diezgan liels un galvenais par kādu naudu 14eur subohmu e-ciga. Manuprāt ideāls variants. Ehhh... Un atkal es par savu vamo jūsmoju. :)Zinu, ka jums jau tas sāk besīt... :)
Vel tik paliek atklāts jautājums cik ilgi viņš spēs vilkt to subohm... Laigan....ja mikrene nekarst NEVIENĀ savienojumā, tad problēmām nevajadzēti būt. Vel interesanti būtu cik šis paliek stiprs pieslēdzot pie divām18650 batarijām ,jo šo ari ta var slēgt klāt pie 8.4v ne tikai pie 4.2v.
Bet tā parastu tvaicētāju kupinot 1.5-1.8ohm šis vamo ir 2 x spēcīgāks kā parastais vamo. Mans vamo v5 uz maksimāliem 15w dod ārā 2.7A bet šis 5A uz 40w. Es tādu reālu gariku iekšās dabuju sākumā testējot, jo nepaskatojos ka ir uz maksimāliem 40w uzslēgts. :)
Gala secinājums....nu...vai viņš dod āra visus 40w ar standarta tvaicētāju...domāju ka nē. Ar subomiem varētu būt diezgan tuvu, 30w ir noteikti.
Nu, jums atkal viela pārdomām.
P.s. Šis dod ārā norādītos Watus ar subohmiem. Tiko pārbaudiju watu calculatoros internetā. Ja pretestība ir 0.6ohm un ampēras ir 8A tad gala rezultātā sanāk 38W. Būtu noteikti vel vairāk, bet man šīm panasonic ncr18650B tās 8A ir galīgais maksimums ko spēj dot ārā. Tas viņām ir tā pat kā laist uz īso.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: VAMO V8 3-40w mikrene 14eur

Raksts Gintchlv » 10 Mar 2015, 20:27

Es savu mikreni vel gaidu, prieks dzirdēt ka šoreiz nebūšu kļūdijies. Cik sapratu tad nomainīt nav liela problēma?
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 10 Mar 2015, 20:45

Nomainit nav grūti, bet čakars bišku ir.
Ši mikrene ir pa kādu 1mm platāka. Tamdēļ no abām malām bišku jānoslīpē nost.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 11 Mar 2015, 09:03

Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
bubucis rakstīja:Šodien beidzot atnāca un nepilnas stundas laikā jau iekšā boxmodā un kūpinu. Nu, ir labs, ko lai saka. Šim var uzlēgt lai rāda ievilciena laiku,tvaicētāja pretestību, ampēras. Un bez tiem visu laiku ir redzami wati, batarija un arī volti.
UN TAGAD PATS GALVENAIS: ŠIS VELK MIERIGI SUB OMUS 0.6ohm. Zemāk neesmu vel mēģinājis. Mikrene nekur nekarsa. Tostera stiepli 0.6ohm iededzina vienā acu mirklī. Un uz to brīdi rāda ka pumpā no bačenes 8A. Uzliku uz stendiņu pārbaudīt, viss sakrīt,vamo mikrene nemelo. Tātad, potenciāls ir diezgan liels un galvenais par kādu naudu 14eur subohmu e-ciga. Manuprāt ideāls variants. Ehhh... Un atkal es par savu vamo jūsmoju. :)Zinu, ka jums jau tas sāk besīt... :)
Vel tik paliek atklāts jautājums cik ilgi viņš spēs vilkt to subohm... Laigan....ja mikrene nekarst NEVIENĀ savienojumā, tad problēmām nevajadzēti būt. Vel interesanti būtu cik šis paliek stiprs pieslēdzot pie divām18650 batarijām ,jo šo ari ta var slēgt klāt pie 8.4v ne tikai pie 4.2v.
Bet tā parastu tvaicētāju kupinot 1.5-1.8ohm šis vamo ir 2 x spēcīgāks kā parastais vamo. Mans vamo v5 uz maksimāliem 15w dod ārā 2.7A bet šis 5A uz 40w. Es tādu reālu gariku iekšās dabuju sākumā testējot, jo nepaskatojos ka ir uz maksimāliem 40w uzslēgts. :)
Gala secinājums....nu...vai viņš dod āra visus 40w ar standarta tvaicētāju...domāju ka nē. Ar subomiem varētu būt diezgan tuvu, 30w ir noteikti.
Nu, jums atkal viela pārdomām.
P.s. Šis dod ārā norādītos Watus ar subohmiem. Tiko pārbaudiju watu calculatoros internetā. Ja pretestība ir 0.6ohm un ampēras ir 8A tad gala rezultātā sanāk 38W. Būtu noteikti vel vairāk, bet man šīm panasonic ncr18650B tās 8A ir galīgais maksimums ko spēj dot ārā. Tas viņām ir tā pat kā laist uz īso.
Sveiks Bubuci, vai no fasttech pirki?
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 11 Mar 2015, 09:13

Jā, no fasteka.
https://www.fasttech.com/products/2093103
Attēls

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 11 Mar 2015, 09:17

bubucis rakstīja:
Jā, no fasteka.
https://www.fasttech.com/products/2093103
Jautājums spečukam: kāpēc nepirki vamo v10 mikreni 55w? Tur pat blakus, lētāka?
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 11 Mar 2015, 09:19

Vakar papētot vel tuvāk un patestējot ko šis dod ārā kādas ampēras un citas figņas tad pēc cipariem sarēķinot šis ir patiess 40w zvērelis.Gan ar normāliem tvaicētājiem gan subomu.
Te ir cipari un wati ar parastu tvaicētāju:
wp_ss_20150311_0003.png
Bet te ar subomu 0.6ohm:
wp_ss_20150311_0002.png
Es pat nebiju cerējis ka būs 30w. Bet kā redzams tad ir visi 40w. Tad sanāk, ka nevajag nekādas drausmīgi jaudigās batarijas ar 30A jaudu ja kupina lidz 40w tad ar 10A ir pietiekami.
Šis ir tas kalkulators kuru izmantoju.
http://www.rapidtables.com/calc/electri ... ulator.htm
Tiri noderiga lieta. Jāievada divi zināmie parametri un tad pārējos viņš aprēķina pats. Ampēras zināju un omus arī, tad viņam tikai atlika izrēķināt Watus.
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 11 Mar 2015, 13:16

Jautājums spečukam: kāpēc nepirki vamo v10 mikreni 55w? Tur pat blakus, lētāka?
Tamdēl ka tā mikrene ir gandrīzvai tāda pati kā 15w. Un šī ari izskatās sliktākas kvalitātes-lodējumi un mikroshēmas sastāvdaļas. Nekur ari nebija redzamas(manā skatījumā) kautkas tāds kas patiešām varētu turēt 55W. Vienkārši izklausijās pārāk skaisti lai tā būtu taisnība. Un šij atsauksmes arī ir sliktas.
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 16 Mar 2015, 10:27

Vienu trūkumu atklāju šim vamo modelim. šis slēdzas arā jau pie 3.4v Iepriekšējais slēdzās ārā kad bačene bija nokritusies lidz 3.2v.
Attēls

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 29 Mar 2015, 22:11

Es savējo mikreni arī dabuju.... :( ieliku, saslēdzu... un mikrene nosvila...
Žēl- biju cerējis ka būs rezervē viens cmuks verķis.
Un lodēju kā bija vecajai mikrenei melno uz masu un sarkano vidū. Baigais čakars bija ar vamo uzlaušanu, bet beigās jau vaļā dabuju, visu sadariju,pārlodēju un čiks, škrobe. Otru jau vairs nesūtīšu, salodēšu veco un kādam uzdāvināšu, lai neatgādina par šito man... :( :( :(
Attēls

Atgriezties uz “Būvē modu pats”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis