Pievienojos pozitīvajai notij par pozitīvi noskaņotu forumu, un prieks, ka administrācija spēj noturēt "pozitīvu" !!!
Tāpat atbalstu jaunpienācēju tendenci "pielikt forumā kaut ko par sevi"!
Jautājums - varbūt varam, lai padarītu forumu "draudzīgāku un personiskāku" - jautājums texniski Infantam - varbūt apakšā forumam iekš "foruma biedru sadaļa" ielikt priekš jaunajiem biedriem kaut ko tjipa "Prezentēju sevi", vai vismaz, kur uzrakstīt domu "kā es atradu forumu, kāpēc es te gribu būt, kāpēc reģistrējos, ko es te gribu redzēt.. utt...." (Pļāpātava nav priekš šī īstā vieta, jo būtu muļķīgi visu laiku izdzēst viena veida topikus)- nav jau sarežģīti visu izdzēst, ja aiziet šreijā, bet kārtējo reizi varam iedot iespēju vienkārši kādam uzrakstīt savas pozitīvās domas....
Atkal no sava viedokļa - it kā "kā jauniņais" gribētu piedalīties kādreiz kādā sarunā tieši tāpēc, ka nav ko darīt, bet..... "neesmu specs šajā sarežģītajā veipošanas lietā", tāpēc..., "ja nav īsti tēmas, par ko pievienot savu topiku", tad "ielogojos.., izlogojos, un eju lasīt Delfus".....
Tātad - doma tāda - radīt foruma vidi tādu, lai vairāk (biežāk) lieto forumu arī tādi, kas "nemāk uz zobubakstāmā uztīt drāti ar 0,1084 omu pretestību"
Infant - šo manu textu var (un vajag) izdzēst!

Vai ielikt par kā skaidrojumu par to, kas paredzēts rakstīt jaunā foruma sadaļā..