Tēma interesanta. Savu prasto evod nopirku 27.02.2015 un tad arī sākās

Sapratu, ka parasto smēķi vairs negribu, pareizāk, sapratis to biju jau sen, bet vecā "labā" nikotīna atkarība neļāva nomest, vairākas reizes biju "nometis" uz mēnesi, diviem vai pat trim. Nometis ir pēdiņās, jo tā nav nomešana, ka vienalga daudz tiek domāts par smēķi, tāda sevis čakarēšana vien bija. Pirms liktenīgā datuma vilku pa 25-30 paciņām mēnesī, iemīļotākās markas bija chesterfield silver un marlboro gold - tātad mēneša tēriņi ap 80-100€
Tagad sametu ekselī savus tēriņus e-lietiņām, līdz šim brīdim esmu iztērējis 193,72 € (aš 64.57 manas česterfilda paciņas), nopirkta tika vēl viena evod rezerves baterija, daži coili, viens nederīgs coils

, čupiņa ar šķidrumiem tepat LV (esmu pagaidām iegrābies uz 4x10ml buteļokiem, kuri man nešķiet kūpināmi), iepazīšanās sūtījums no innoweras, tur ar bija kādas 7 pudelītes. Tād vēl lielākie tēriņi ir uz lietām, kuras vēl ir ceļā - vamov5 ar kangerteča aierotanka klonu, 100ml + 100ml + garšas no rozā ēzeļa, vēl viens evod komplektiņš no aliekspreša priekš paziņas, ānupat vēl saņēmu bačas un lādētāju priekš vamo. Nu kaut kā tā kopā ir salasījies. Ja izdosies atrast ātri sev piemērotu bāzi, kad varēšu droši jau pasūtīt 500ml vai vairāk, tad jau visi tēriņi droši samazināsies un mēneša griezumā būs nelieli. Bet nu jā - lieta pavilka, noskatīti kilogramiem visādi jūtubes apskati, izlasīti metri ar tekstiem un kaut kas sāk saprasties, kaut ar ne līdz galam vēl pagaidām.
Varbūt kāds var padalīties, cik jums sanāk tērēt tīri uz kūpināšanu - tipa coili + šķidrums.