Sweiki apkārt...Padalīšos es ar,ar savu stāstu
Doma par e-cīgu pamēģināšanu jau bija briedusi gadiem,bet nekādīgi rokas necēlās,draugu/paziņu lokā ar to arī neviens nedarbojās...Sanāca darbu pamainīt un kolēģis iesāka ar ego tad kas ņiprāks u.t.t tāds tanks,tāds mods protams atsakoties no analogajām...mani pierunāja,paņēmu narvesenā 1x lietojamās...pa 4eirām (ne šis ne tas) tad ego no aliexpress...to arī kūpināju labu laiku,protams neiztiekot bez analogajām,ego man bija tā-pamuļķoties...bet forši citas garšas...Tad atkal kolēģis reku paņem šito,cena ar uz pusi lētāka nekā pie mums,atsauksmes labas - ( Eleaf iJust 2 ) AIZGĀJA-iepatikās māte mīļā
dūms/garša super,kūpinu kā paravozs (protams katram savs viedoklis) bet man patīk un analogās ni ni ni,protams smieklīgi bija,braucot uz darbu somā tik un tā bija 3 paciņas,bet arī tās pašas un neatvērtas aizvedu mājās atpakaļ.
Saprotu arī ka JUSTAM 2 bača nomirīs un būs jāmeklē kas cits,pasūtiju citu meh modu ar pāris bačām,taga gaidu kad atnāks...pagaidām uz ko krutāku neskatos,laiks vēl nav pienācis,visā visumā kkā tā...jauns un zaļš...
par šķidrumiem kādus lietoju un kā jaucu,ko ar ko...ja godīgi,kauns teikt...