Būs jau labi! Man ar mehmodu kūpinās labi. Tās pāris nedēļas izvilkšu. Ja galīgi, tad man ir viss nepieciešamai lai uztaisītu pāris modus ar vamo mikrenēm, tik negribu čakarēties principa pēc, jo gribu ko jaunu un nepaštaisītu. Kautkad nākamnedēļ evicam vajadzētu būt klāt un arī tfv4. Ja nu pavisam sastresošos, tad zinu ka varu balstīties uz jūsu atbalstu. Un paldies jums par to!WoTsoon rakstīja:Saki draugs, kā varam tev līdzēt. Gribi, REO Grande aizsūtīšu?![]()
Vēl varu piemest Vamo 5 , tiesa, tam pin blīvīte čakarējas..
Ir jau mellās dienas, bet viš ir pārejošs. Viš nāks, un aizies? Un viš būs laps atkal.
Biki vajag iespringt uz ko jaunu.
Zinu, ka jebkura veļas mašīna ir jāizmet pēc 7 gadi lietošanas, vai vismaz jānopērk jau laikus jauna vietā.
Nu tas tā ir vienkārši.
Marketings.
Šajā postā mēs redzam ka nekādi sūda likumi mūs neiznīcinās!!! EU ar savu TDP var iet uz poda! Pietiek ar nenosakāmas izcelsmes bateriju bloku, konektoru un kautko kas ražo galarezultātā tvaiku!bubucis rakstīja:Re cik es tālu esmu nodzīvojies. Mans boxmods ir tik tālu nodzīvojies , ka pat negribas vairs to taisīt, jo nav laika čakarēties. Tā vietā piedarbināju savu veco labo mehmodu.....
Man šim mehmodam rezerves daļas ir taisītas no dārza šĺūtenes savienojuma, diviem korķīšiem, 2ām mazām atsperītēm, karstlīmes un nezināmas izcelsmes pogas. Nu jā, vel 510 konektors.Gintchlv rakstīja:Šajā postā mēs redzam ka nekādi sūda likumi mūs neiznīcinās!!! EU ar savu TDP var iet uz poda! Pietiek ar nenosakāmas izcelsmes bateriju bloku, konektoru un kautko kas ražo galarezultātā tvaiku!bubucis rakstīja:Re cik es tālu esmu nodzīvojies. Mans boxmods ir tik tālu nodzīvojies , ka pat negribas vairs to taisīt, jo nav laika čakarēties. Tā vietā piedarbināju savu veco labo mehmodu.....![]()
Kā jūs, birokrāti, varēšiet kontrolēt šo?
Par ko es arī runāju...bubucis rakstīja: Man šim mehmodam rezerves daļas ir taisītas no dārza šĺūtenes savienojuma, diviem korķīšiem, 2ām mazām atsperītēm, karstlīmes un nezināmas izcelsmes pogas. Nu jā, vel 510 konektors.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi