Kūpinātāji pilsētā

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
Zābaks
Biedrs
Atbildes: 11
Pievienojies: 25 Mai 2015, 14:13
Nauda: : Locked

Re: Kūpinātāji pilsētā

Raksts Zābaks » 02 Jūn 2015, 22:09

WoTsoon rakstīja:
Zābaks rakstīja:
bubucis rakstīja: Ejam dedzināt airsmoke kioskus. Cīnīsimies tāpat kā ar spaisu! :lol: :lol: :lol:
Nedo dies, nonāks mēdiņos tavi teicieni, aizklapēs vēl forumu vispār. tu uzmanīgāk ar tiem ierēcieniem.(wotsoon dusmīgi krata ar pirkstu) :evil:
Tas bija joks. Ko tik nopietns? :lol:

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00

Raksts Gredzens » 03 Jūn 2015, 23:39

WoTsoon rakstīja:Nu nedzeru es, nedzeru vispār... alkoholu. :D
Bet labi var redzēt, ka daudziem tas vienkārši stipri sit uz nerva, un tad nu cenšas kaut kā tevi aizķert. Bet tā kā man citu domas vienmēr ir bijušas stipri pie kājas, tad īpaši neiespringstu. Tāpat jau tas ir ar twaicēšanu, tāpat bija ar pīpi, kad to vilku. Ja cilvēks izrāmējas no ierastām normām - skaidrs. Nu tas nav riktīgs. :lol:
Bet vispār jau, manuprāt, tādi cilvēki cenšas tādā veidā paslēpt savu bezspēku, nevarēšanu atteikties no netikumiem, kaut gan bieži vien paši labi apzinās, kas par lietu.
Zinos, cik man smagi ir gājis. Un saprotu, un protu novērtēt katru, kurš spēj!
Perfecto! - Precīzi manas domas.., bet nu ir tā ka cilvēki atskatās uz ielas tā kā uz kādu narkomānu.., Darbā vispār.. - daži sauc par par spais'iku utt :D dažiem mani dūmi smirdot, arī uzreiz runas par bezalkaholisko alu, gumijas lellēm utt.., Un tajā pašā laikā ir cilvēki kas ir atvērti jaunām idējām un pēc paprovēšanas izrāda interesi savas e-cigas iegādei.. bet kā jau WaTsoon rakstija, tad es īpaši neņemu galvā, galvenais ka man ir labi un tas man liek justies labāk!
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 30 Aug 2015, 15:12

Šodien Kurzemes rallijā redzēju 2 kūpinātājus. Abiem bija ego veidīgās vai vel mazāka izmēra ecigas.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 12 Nov 2015, 07:21

Vakar ap 21 uz K.Barona ielas starp Matīsa un Dainas redzēts gara auguma jaunskungs ar baltu Subtank Mini uz moda, kas pazuda plaukstā.

R
SLAWS
Aktīvs
Atbildes: 175
Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
Atrašanās vieta: Jaunjelgava
Veipoju kopš: 16 Mar 2013
Kontakts:

Raksts SLAWS » 27 Feb 2016, 03:45

manā miestā ir divi (bez manis)kas tvaiko, abi ego līdzīgos.
Kad tvaikoju, cilvēki skatās sačukstās, bet neko īpaši nesaka, tie kas pazīst, tie zin, kas tas man par aparātu un ko viņš dara, ir daži kolēgi, kas saka, ka kaitīgāka vēl nekā parasta u.t.t, sadevu youtube video, apnīk skaidrot :D
Attēls
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs
Atbildes: 18
Pievienojies: 23 Feb 2016, 17:05

Raksts FancyUnicorn » 10 Mar 2016, 00:16

šodien uz jūrmalenes braucot redzēju vienu kūpinātāju, īsti gan neieskatijos un modu neatpazinu, bet liels, zils boxmods ar tanku, braucot garām tieši pats vilku un pamaniju, sasmējos :D bet tā pēdējā laikā sanāk diezgan bieži pamanīt, jo sevišķi, ja gadās rīgā iebraukt...
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 10 Mar 2016, 00:40

Man skolas pīpētavā, RTK, manīti kādi 4-5 tvaicētāji, kam uz moda dripkas uzliktas, visi kopīgi pilina virsū, mainās savā starpā. Ir arī viens ar mehmodu, un ijust2. Tas es tur vienīgais laikam izmantoju tanku. :D
Bet tā arī neesmu uzsācis sarunu un aprunājies par un ko un kas kā, baigi naidīgi te tvaicētāji viens uz otru skatās, ķipa kruts ir tas, kam lielāks mākonis. :D
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Lietotāja avatars
sYs
Biedrs
Atbildes: 17
Pievienojies: 05 Jan 2016, 13:32
Atrašanās vieta: Purvciems

Raksts sYs » 10 Mar 2016, 03:10

Esmu redzējis divus tvaicētājus, katru atsevišķi - viens teikā, labi ja 18 :P un otrs skuķis uz zemitātnu tilta - ar labi ja 18 :D
Attēls
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 11 Mar 2016, 11:40

Vakar sanāca iet cauri centram no origo uz krastmalu, pa ceļam kopā salasījās daudzk tvaicētāji. Redzēju divus ar mehmodiem, ap 30 gadiem, vienu beibi ar ijust2, jaunieti ar istick 20w un nautilus mini, un tad vēl kkads ego bija.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
navsvarigi
Aktīvs
Atbildes: 278
Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Dzintarzeme
Veipoju kopš: 29 Apr 2016

Raksts navsvarigi » 24 Apr 2016, 03:23

Nedēļā Rīgā (kur pavadu ~60 h, ieskaitot darba, gulēšanas laiku) sanāk apmēram kādus 5 mākoņpūtējus redzēt. Lauku ciematiņā gan neviena nav, laikam būšu 1. čalis ciemā. :D
Vapeforumam ir čats! Un ŠEIT reizēm 200W+ mierīgi minoties uz ričuka, citreiz 500W+.

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi