Es draugos savā grupā reāli viens tā nopļurkstēju divus gadus. Bet nu neko...bja interesanti tā vienam parunāties. Jāparunājas ar aktivaatputa un vel pāris tirgotājiem par kādu konkursu kopigu ar šo forumu un ari par norādēm uz forumu interneta veikalos. Teorētiski, no vietējiem aktiva atputa ir ar daudzmaz reālām cenam. Pārējiem ir kosmoss un sviests.Man jau liekas, ka te vispār viens savā nodabā papļurkstu, citi tik iemet acis garām skrienot.
Foruma reklāma
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Foruma reklāma
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Par Google un Yahoo botiem- prieks ka tik lielas kompānija intresējas par tik mazu forumu, baidās palaist garām brīdi kad sastādīsim konkurenci!
Uz jautājumu ko iegūst jaunais users?- informāciju! Tēmu nav daudz, kaut gan man jau liekas ka forumam kurš pastāv tik trīs mēnešus- 150 tēmas, nav nemaz peļami. Pamatinfo var uzreiz izlasīt, ja kas nav skaidrs- PT guru izstāstīs un palīdzēs, man liekas ka normaļno.
Un sveiciens gadiņa Jubilejā WoTsoonam!!!- nebūtu tik advencēts lietotājs- varētu uzdāvināt Ego baču ar Ce4...
Uz jautājumu ko iegūst jaunais users?- informāciju! Tēmu nav daudz, kaut gan man jau liekas ka forumam kurš pastāv tik trīs mēnešus- 150 tēmas, nav nemaz peļami. Pamatinfo var uzreiz izlasīt, ja kas nav skaidrs- PT guru izstāstīs un palīdzēs, man liekas ka normaļno.
Un sveiciens gadiņa Jubilejā WoTsoonam!!!- nebūtu tik advencēts lietotājs- varētu uzdāvināt Ego baču ar Ce4...
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Ir ir normaļno, es tikai apjautājos.
Pats ņemos pa ECF forumu, tāpēc ar interesi atskrēju uz šejieni. Viss štokos. Viss ar laiku.
Vai esat aicinājuši BioSmoke (stends Galleria Riga) uz šejieni?
R
Pats ņemos pa ECF forumu, tāpēc ar interesi atskrēju uz šejieni. Viss štokos. Viss ar laiku.
Vai esat aicinājuši BioSmoke (stends Galleria Riga) uz šejieni?
R
- bubucis
- Mākslinieks
Oficiāliem tirgotojiem mēs čakarejam biznesu ar savu atklātību un ar interneta veikaliem kuriem cenas ir divreiz zemākas kā viņiem. Tamdēl tik drīzi šeit vietējie diez vai nāks.Vai esat aicinājuši BioSmoke (stends Galleria Riga) uz šejieni?
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- e-cigshop.eu
- Aktīvs
- Atbildes: 26
- Pievienojies: 19 Jan 2015, 14:16
- Atrašanās vieta: Limerick, Shannon, Ireland
- Kontakts:
Es ieliku saiti uz forumu savā veikalā.
http://e-cigshop.eu/our-friends
To pašu varētu arī citi mājas lapu īpašnieki darīt... Backlink uz forumu vienmēr nāk pa labu un googlē arī augstāk kotējas...
http://e-cigshop.eu/our-friends
To pašu varētu arī citi mājas lapu īpašnieki darīt... Backlink uz forumu vienmēr nāk pa labu un googlē arī augstāk kotējas...
- bubucis
- Mākslinieks
Tas labi. Es taisos uzrunāt vietējos tirgotājus. Bet šaubos vai viņi gribēs kļūt par mūsu draugiem.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Paldiesiņš, un jā tas būtu forši ja vel kāds varētu savā vai drauga lapā sarunāt ielikt kādus linkus.e-cigshop.eu rakstīja:To pašu varētu arī citi mājas lapu īpašnieki darīt... Backlink uz forumu vienmēr nāk pa labu un googlē arī augstāk kotējas...
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Man jau liekas ka traukos pietiek ar vape away grupu , un kad domāju uzčīgāt lapu traukos kāds jau bija aizsitis nosaukumu ... mļin
- bubucis
- Mākslinieks
Es tā pat domāju. Savādāk būs par daudz priekš mazās LV. Labāk ka informācija koncentrējas pāris vietās, nekā izmētāta pa n-tām vietām. To var kautkad ar laiku, kad aktivi lietotāji ir vairāki simti. Labāk kārtīgi iekustinam šo,nekā izklīstam uz vairākiem forumiem. Tas tā, mans personīgais viedoklis.Man jau liekas ka traukos pietiek ar vape away grupu
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Un mans viedoklis arī!bubucis rakstīja:To var kautkad ar laiku, kad aktivi lietotāji ir vairāki simti. Labāk kārtīgi iekustinam šo,nekā izklīstam uz vairākiem forumiem. Tas tā, mans personīgais viedoklis.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 11 un 0 viesi